Πότε θα γίνει η περίφημη Αναλαμπή του χριστιανισμου-ελληνισμού

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Πότε θα γίνει η περίφημη Αναλαμπή του χριστιανισμου-ελληνισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 28 Μαρ 2019, 22:30

Συνήθως καλά ζούνε οι πουλημένοι στην χώρα μας τουλάχιστον στο σύγχρονο κράτος. Οι υπόλοιποι όλο και κάτι παθαίνουν ή και όλα μαζί, οπότε υποφέρουν από τώρα.
Μόνο με τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, αν τις είχαμε χειριστεί σωστά και με έναν μικρό δανεισμό, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα πολύ καλό επίπεδο ζωής και ισχυρή άμυνα (γιατί έχουμε και αυτόν τον βραχνά). Αλλά εδώ έγινε κάτι άλλο για να μας κάνει δούλους χρέους, όλους, ακόμη και τις επόμενες γενιές και όχι ένα εκατομμύριο που πιθανόν να έφαγε τα λεφτά, να τα έχει βγάλει έξω.
Ο Αντίχριστος με τα τσιράκια του επικρατεί πολύ καιρό. Επίσης ας υποθέσουμε ότι πρέπει να γίνει ένα χάραγμα στο χέρι μας για να αγοράζουμε ή να πουλάμε για λόγους μεγαλύτερης ασφάλειας και διαφάνειας (δήθεν). Πόσοι θα ήταν διατεθειμένοι να το αρνηθούν και να αφήσουν την ζωή της πλαστικής ευμάρειας; Για μένα πλαστική είναι, δεν υπάρχει τίποτε αληθινό, άσε που μολύνονται τα πάντα. Ζούμε σε κλουβιά και τα πληρώνουμε χρυσά από πολύ καιρό. Κλουβιά στα κτίρια, στο φαγητό, στη φύση, στη διασκέδαση, στη διανόηση. Η επιστήμη ίσως είναι αληθινή αλλά για λίγους. Η χριστιανική θρησκεία ίσως είναι αληθινή αλλά με πολλές αλλοιώσεις, οι αρχαίοι Έλληνες επίσης, αλλά συνέχεια διαβάλλονται.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 28 Μαρ 2019, 22:32

Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε:
28 Μαρ 2019, 22:29
Από εσένα την παλαβιάρα, προτιμώ τον Χρυσόστομο και τον Ναζιανζηνό.

Άντε και καλά μεσάνυχτα!

ΥΓ. Θεολόγος είμαι και εγώ βρε!
χα, τον ξετρυπώσαμε τον πρώτο που θα μπορούσε να πάει κόντρα στα σχέδια μας, ευχαριστούμε νατάσα, HeghluʼmeH QaQ jajvam.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 28 Μαρ 2019, 22:33

28 Μαρ 2019, 22:25
bluerose έγραψε:
28 Μαρ 2019, 21:50
Δεν την αποδεχόταν παλιά διότι....δεν υπήρχε η αποκάλυψη, εκατό χρόνια μετά Χριστόν έγινε στον Ιωάννη

Αλλά και μες το υπόλοιπο ευαγγέλιο έχει τις επιστολές του Αποστόλου Παύλου

Κάπου σε κάποιο νήμα βάλανε του Αποστόλου Παύλου
:fp: Μα καλά δεν καταλαβαίνεις;

Ο Γρηγόριος Ναζιανζηνός έζησε τον 4ο αιώνα. Γιατί δεν έχει την Αποκάλυψη στον κανόνα του αυτός ο μεγάλος άγιος;

Ο Ιωάννης Χρυσόστομος που ήταν μεγάλος ερμηνευτής των Γραφών, δεν έδωσε σημασία στην Αποκάλυψη και δεν την ερμήνευσε. Γιατί άραγε;

Η Αποκάλυψη γεννά και θα γεννά στον αιώνα τον άπαντα μόνο αιρετικούς όπως η Νατάσα.
Του Απόστολου Παύλου οι επιστολές;

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 28 Μαρ 2019, 22:35

Άντε και καλά μεσάνυχτα!

Είμαι θεολόγος εμπειρική περισσότερο, όχι θεωρητική. Που σημαίνει ότι τα πνευματικά μου αντανακλαστικά λειτουργουν πολύ καλά και μπορώ να καταλάβω τις κοτσάνες που πετουν οι θεωρητικοί. Αντιλαβού;
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 28 Μαρ 2019, 22:38

Antares έγραψε:
28 Μαρ 2019, 22:30
Συνήθως καλά ζούνε οι πουλημένοι στην χώρα μας τουλάχιστον στο σύγχρονο κράτος. Οι υπόλοιποι όλο και κάτι παθαίνουν ή και όλα μαζί, οπότε υποφέρουν από τώρα.
Μόνο με τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, αν τις είχαμε χειριστεί σωστά και με έναν μικρό δανεισμό, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα πολύ καλό επίπεδο ζωής και ισχυρή άμυνα (γιατί έχουμε και αυτόν τον βραχνά). Αλλά εδώ έγινε κάτι άλλο για να μας κάνει δούλους χρέους, όλους, ακόμη και τις επόμενες γενιές και όχι ένα εκατομμύριο που πιθανόν να έφαγε τα λεφτά, να τα έχει βγάλει έξω.
Ο Αντίχριστος με τα τσιράκια του επικρατεί πολύ καιρό. Επίσης ας υποθέσουμε ότι πρέπει να γίνει ένα χάραγμα στο χέρι μας για να αγοράζουμε ή να πουλάμε για λόγους μεγαλύτερης ασφάλειας και διαφάνειας (δήθεν). Πόσοι θα ήταν διατεθειμένοι να το αρνηθούν και να αφήσουν την ζωή της πλαστικής ευμάρειας; Για μένα πλαστική είναι, δεν υπάρχει τίποτε αληθινό, άσε που μολύνονται τα πάντα. Ζούμε σε κλουβιά και τα πληρώνουμε χρυσά από πολύ καιρό. Κλουβιά στα κτίρια, στο φαγητό, στη φύση, στη διασκέδαση, στη διανόηση. Η επιστήμη ίσως είναι αληθινή αλλά για λίγους. Η χριστιανική θρησκεία ίσως είναι αληθινή αλλά με πολλές αλλοιώσεις, οι αρχαίοι Έλληνες επίσης, αλλά συνέχεια διαβάλλονται.
Εγραψες!
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Ιωάννης Ειρηναίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιωάννης Ειρηναίος » 28 Μαρ 2019, 22:40

Natasha έγραψε:
28 Μαρ 2019, 22:35
Είμαι θεολόγος εμπειρική περισσότερο, όχι θεωρητική. Που σημαίνει ότι τα πνευματικά μου αντανακλαστικά λειτουργουν πολύ καλά και μπορώ να καταλάβω τις κοτσάνες που πετουν οι θεωρητικοί. Αντιλαβού;
Μάλιστα.

Πως είσαι εμπειρική θεολόγος; Νηστεύεις, προσεύχεσαι; Κοινωνείς σώμα και αίμα Χριστού; Είναι βαρύ το να είσαι εμπειρική θεολόγος, θα σε λιώσει. Μη τα λες αυτά.

Εσύ είσαι όλη μέρα στο φόρουμ, τι εμπειρική θεολόγος να είσαι;

Αυτά που σου είπα δεν ήταν κοτσάνες. Ισχύουν πάντως. Γενικά δεν υπάρχει καμία σωστή ερμηνεία της Αποκάλυψης, διότι ο καθένας λέει ό,τι θέλει.
Ο παλαιός των ημερών...

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 28 Μαρ 2019, 22:40

Natasha έγραψε:
28 Μαρ 2019, 21:59
Nandros έγραψε:
28 Μαρ 2019, 21:49
” Θα με ρωτήσετε …
Γιατί γλυκύτερο θάνατο και όχι γλυκυτέρα ζωή ; …Διότι συγχωριανοί, είμαστε βέβαια Έλληνες και οι Έλληνες αγαπάμε τη ζωή, αλλά είμαστε και χριστιανοί και ως Έλληνες χριστιανοί πρέπει να σκεφτόμαστε πώς θα αποθάνωμεν και όχι πώς θα ζήσωμεν
Ι.Καμπανέλης

Έτσι και η Natasha: Ασχολείται με το πώς θα πεθάνει και όχι πώς θα ζήσει!
Τίποτα πιο θλιβερό από αυτό! :011:
Νάνδρε, νομίζω ξέρω που το πας, αλλά ας σε ρωτησω κάτι, τί εννοείς ζωή; Τί είδους ζωή δηλ πρέπει να κάνω κατ εσέ για να πεις ότι ζω;
Για πες μου λίγο.
Φάε λίγο, πιες λίγο, γλέντησε πολύ, γέλασε πολύ, χόρεψε πολύ, ερωτεύσου πολύ, get laid πολύ, carpe diem! Όλες τις χαρές που κάνουν την ζωή άξια να την ζεις και σταμάτα να ασχολείσαι με την σκατολογία και τα επέκεινα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 28 Μαρ 2019, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 28 Μαρ 2019, 22:42

Άντε και καλά μεσάνυχτα!

Τώρα εξηγούνται πολλά! :smt077:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 28 Μαρ 2019, 22:45

28 Μαρ 2019, 22:40
Natasha έγραψε:
28 Μαρ 2019, 22:35
Μάλιστα.

Πως είσαι εμπειρική θεολόγος; Νηστεύεις, προσεύχεσαι; Κοινωνείς σώμα και αίμα Χριστού; Είναι βαρύ το να είσαι εμπειρική θεολόγος, θα σε λιώσει. Μη τα λες αυτά.

Εσύ είσαι όλη μέρα στο φόρουμ, τι εμπειρική θεολόγος να είσαι;

Αυτά που σου είπα δεν ήταν κοτσάνες. Ισχύουν πάντως. Γενικά δεν υπάρχει καμία σωστή ερμηνεία της Αποκάλυψης, διότι ο καθένας λέει ό,τι θέλει.
Σου είπα μια κουβέντα και δεν θα την αναλύσω περισσότερο για τον λόγο που λες, δεν θα αποκαλυψουμε εδώ το τί κάνουμε στα πνευματικά.

Ποιός το είπε ότι είμαι όλη την ώρα στο φόρουμ;;; Μήπως ενοχλώ με τον λόγο μου και το λες αυτό;;;

Και γιατί να απολογηθώ για κατι που κάνουν οι περισσότεροι;;;

Είσαι στα σωστά σου;

Ωραία, και γω δίνω την δική μου ερμηνεία της Αποκάλυψης, έχω ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Όπως το εχει και κάθε πιστός. Και όχι μόνο την Αποκάλυψη, αλλα όλη την Γραφή!
Άκους εκεί!
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 28 Μαρ 2019, 22:47

Nandros έγραψε:
Natasha έγραψε:
Nandros έγραψε:
28 Μαρ 2019, 21:49
” Θα με ρωτήσετε …
Γιατί γλυκύτερο θάνατο και όχι γλυκυτέρα ζωή ; …Διότι συγχωριανοί, είμαστε βέβαια Έλληνες και οι Έλληνες αγαπάμε τη ζωή, αλλά είμαστε και χριστιανοί και ως Έλληνες χριστιανοί πρέπει να σκεφτόμαστε πώς θα αποθάνωμεν και όχι πώς θα ζήσωμεν
Ι.Καμπανέλης

Έτσι και η Natasha: Ασχολείται με το πώς θα πεθάνει και όχι πώς θα ζήσει!
Τίποτα πιο θλιβερό από αυτό! :011:
Νάνδρε, νομίζω ξέρω που το πας, αλλά ας σε ρωτησω κάτι, τί εννοείς ζωή; Τί είδους ζωή δηλ πρέπει να κάνω κατ εσέ για να πεις ότι ζω;
Για πες μου λίγο.
Φάε λίγο, πιες λίγο, γλέντησε πολύ, γέλασε πολύ, χόρεψε πολύ, ερωτεύσου πολύ, get laid πολύ, carpe diem! Όλες τις χαρές που κάνουν την ζωή άξια να την ζεις και σταμάτα να ασχολείσαι με την σκατολογία και τα επέκεινα.
.
Ωραία, ερωτημα δευτερο, ΠΟΙΟΣ σου είπε ότι δεν τα κάνω αυτά που λες αλλά και άλλα που με ευχαριστουν;;;;

Επειδή δηλ εκφράζω τις σκέψεις μου σε ένα ζητημα που δεν είναι και τόσο ευχάριστο, παει να πει ότι δεν ζω;;;;

Γιατί τόση προκαταληψη;;;
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 28 Μαρ 2019, 22:48

Natasha έγραψε:
28 Μαρ 2019, 22:45
Ωραία, και γω δίνω την δική μου ερμηνεία της Αποκάλυψης, έχω ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Όπως το εχει και κάθε πιστός. Και όχι μόνο την Αποκάλυψη, αλλα όλη την Γραφή!
Άκους εκεί!
α έτσι θέλω και εγώ να είμαι πιστός, θέλω η αποκάλυψη να είναι οτι θα μας φέρουν οι Κινέζοι ιπτάμενες μηχανές και να γίνει σύντομα όπως τα λές.

Άβαταρ μέλους
Ιωάννης Ειρηναίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιωάννης Ειρηναίος » 28 Μαρ 2019, 22:50

Κοπέλα μου, οι εμπειρικοί θεολόγοι είναι στο Όρος και στο Σινά και προσεύχονται, όχι στα φόρουμς.

Νιώσε λίγο.

Μία ψωνισμένη πιστή είσαι. Μην επαίρεσαι.

Κάνε ό.τι θες. Απλώς να γνωρίζεις ότι λες ασυναρτησίες.
Ο παλαιός των ημερών...

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 28 Μαρ 2019, 22:55

28 Μαρ 2019, 22:50
Κοπέλα μου, οι εμπειρικοί θεολόγοι είναι στο Όρος και στο Σινά και προσεύχονται, όχι στα φόρουμς.

Νιώσε λίγο.

Μία ψωνισμένη πιστή είσαι. Μην επαίρεσαι.

Κάνε ό.τι θες. Απλώς να γνωρίζεις ότι λες ασυναρτησίες.
Και συ λες μακακίες. Ποιος σου είπε ότι οι μοναχοί δεν μπαίνουν στο δίκτυο;;; Είσαι κολλημένος τρελά.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Ιωάννης Ειρηναίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιωάννης Ειρηναίος » 28 Μαρ 2019, 22:57

Σύ είπας.
Ο παλαιός των ημερών...

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 28 Μαρ 2019, 22:59

Natasha έγραψε:
28 Μαρ 2019, 22:47
Nandros έγραψε:
Natasha έγραψε:
Για πες μου λίγο.
Ωραία, ερωτημα δευτερο, ΠΟΙΟΣ σου είπε ότι δεν τα κάνω αυτά που λες αλλά και άλλα που με ευχαριστουν;;;;

Επειδή δηλ εκφράζω τις σκέψεις μου σε ένα ζητημα που δεν είναι και τόσο ευχάριστο, παει να πει ότι δεν ζω;;;;

Γιατί τόση προκαταληψη;;;
Εγώ ΞΕΡΩ/ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως ΔΕΝ κάνεις ούτε τα μισά από όσα έγραψα, επειδή είναι σε αντίθεση με το ισχυρότατο θρησκευτικό σου αίσθημα. Δεν έχει νόημα να ψεύδεσαι.
.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών