ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 2018-19
- Παλαιοελλαδίτης
Re: ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 2018-19
Κύριοι, από ότι είδα στις 31/3 παίζουν Αιγάλεω-Ηλυσιακός στο Μαυροθαλασσίτης. 

Παιδιά μιλάμε γιά την εξέδρα την δική μας, του Αιγάλεω ; ΔΕν έχει επικηρυχθεί ο Φρούραρχος ;

Έχω έναν χορό στην Νίκαια και θα προσπαθήσω να έρθω σκαστός 3-5 οπότε η φιλοξενία (χωρίς καφέ πριν ή τσίπρα μετά) θα είναι ελλιπής ...
Πείτε μου αν βολεύει
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Παλαιοελλαδίτης
Θα ερχόμουν κι' εγώ, σαν πρώην Ζωγραφιώτης, αλλά παίζει η Παναχαϊκή.
Κυριακή είναι το παιχνίδι; Τι ώρα;
Κυριακή είναι το παιχνίδι; Τι ώρα;
Μιλάμε για την κεντρική εξέδρα του Αιγάλεω, να το χαρούμε. Είναι όμως στις 4, όχι 3.
Μετά την πότσα της Κυριακής από τον Ρόπα σου, το ματσάκι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, οπότε όλοι θα είναι χαλαροί. Επιπλέον, οι τωρινές διοικήσεις έχουν στρωτές σχέσεις. Το πολύ-πολύ να βάλουμε κανά σκουφί στον Φρούραρχο για αντερκάβερ...

Μάλλον θα έρθουμε με Μετρό.
Βάσκος, την ίδια ώρα παίζει Πανάχα-Εργοτέλης. Σκέψου το όμως επειδή ΔΕΝ μυρίζει άσος (γιατί δηλώσατε 4 παίκτες να εκτίσουν ποινή για κάρτες;)...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ

Ούτε μαθηματικώς δεν υπάρχει ελπίδα γιά μπαράζ ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
μόνο μαθηματικώς
άσε, ιδανική αυτοχειρία - μπορεί και προγραμματισμένη
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Παλαιοελλαδίτης
Tarkovsky έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 17:18Μιλάμε για την κεντρική εξέδρα του Αιγάλεω, να το χαρούμε. Είναι όμως στις 4, όχι 3.
Μετά την πότσα της Κυριακής από τον Ρόπα σου, το ματσάκι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, οπότε όλοι θα είναι χαλαροί. Επιπλέον, οι τωρινές διοικήσεις έχουν στρωτές σχέσεις. Το πολύ-πολύ να βάλουμε κανά σκουφί στον Φρούραρχο για αντερκάβερ...Ξέρω και τον ιστορικό του Αιγάλεω (τον Ανώδυνο της ΒΠ, Παλαιοελλαδίτης
), θα μπει μπροστά να αρπάξει τις πρώτες
Αν ενδιαφέρεται ο Φρούραρχος μπορώ να του δανείσω και ένα κασκόλ του Αιγάλεω που έχω.

Υ.Γ. Μορφάρα ο Ανώδυνος.

εντάξει τώρα, μην τον τρέχουμε στου Συγγρού με δερματικάΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 11:27Αν ενδιαφέρεται ο Φρούραρχος μπορώ να του δανείσω και ένα κασκόλ του Αιγάλεω που έχω.

Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Παλαιοελλαδίτης
Νωχελικός ο Ηλυσιακός, υπέκυψε χτες στην ανωτερότητα του Αιγάλεω, αν και τα πράγματα ίσως ήταν κάπως διαφορετικά αν το δοκάρι στο 1-0 πήγαινε μέσα. Πάντως η πχορουμική κερκίδα έδωσε βροντερό παρών.
Καλή επιτυχία στον τελικό σήμερα.
Άξιζε κάτι καλύτερο αυτή την χρονιά ...
Άξιζε κάτι καλύτερο αυτή την χρονιά ...
- Eθνικοκοινωνιστης
μπορει ανετα να παιξει σε ομαδα πρωταγωνιστρια στην φουτμπολ λιγκ
σε ομαδα με 3-5-2 ως μπακ-χαφ να παιρνει ολη την πλευρα η ως τριτο στοπερ μεχρι και σε ομαδα σουπερλιγκ που παλευει για την παραμονη θα μπορουσε να παιξει
τον χαντακωνει το συστημα,κριμα και ειναι γρηγορος
ειναι σαν του καραγκουνη του πλατανια,πες του να παει σε ομαδα που παιζει 5-3-2 στην φουτμπολ λιγκ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ευχαριστούμε πολύ, θα το μεταφέρω!!!

αν άξιζε φέτος, ας μας το αποδείξει του χρόνου
έφυγα.........................
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
ΕΠΣΑ: Κυπελλούχος ο Ηλυσιακός!
Η ομάδα του Ζωγράφου κέρδισε τον Αγιο Ιερόθεο με 1-0 στον αποψινό τελικό της Ριζούπολης

http://www.gazzetta.gr/football/ellada/ ... -ilysiakos
Η ομάδα του Ζωγράφου κέρδισε τον Αγιο Ιερόθεο με 1-0 στον αποψινό τελικό της Ριζούπολης

http://www.gazzetta.gr/football/ellada/ ... -ilysiakos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα σας ξαναπώ μια ''ιστοριούλα'', που την είχα δημοσιεύσει το 2018
από Frappezitis » 23 Φεβ 2024, 20:52 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
23 Φεβ 2024, 20:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Selena Gomez 2018 and 2024.Ποιά προτιμάτε?
από Μαδουραίος » 24 Μαρ 2024, 22:48 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 3 Απαντήσεις
- 593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
24 Μαρ 2024, 22:57
-