Οι αγαπημένοι σας ποδοσφαιριστές όλων των εποχών
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Re: Οι αγαπημένοι σας ποδοσφαιριστές όλων των εποχών
Όπως μιλούσε στη μπάλα ο Ροναλντίνιο δεν της μίλησε ποτέ άλλος κανείς. Αλλά ρε Γούντη, μου τον βάζεις στο ίδιο σετ με την κλαρινοπουτάνα ζελεδομαλλούσα οπότε δε μπορώ να τον ψηφίσω. Οπότε θα ψηφίσω κι εγώ τον ραδιοφωνικό παραγωγό, τον Ντίμου Μπόργκιρ, τον Τιραμόλα και τον Ντιέγκο.
-
Τα χω γραψει για τον Ροναλντινιο εδω και πολυ καιρο.Jolly Roger έγραψε: ↑09 Μαρ 2019, 21:43Όπως μιλούσε στη μπάλα ο Ροναλντίνιο δεν της μίλησε ποτέ άλλος κανείς. Αλλά ρε Γούντη, μου τον βάζεις στο ίδιο σετ με την κλαρινοπουτάνα ζελεδομαλλούσα οπότε δε μπορώ να τον ψηφίσω. Οπότε θα ψηφίσω κι εγώ τον ραδιοφωνικό παραγωγό, τον Ντίμου Μπόργκιρ, τον Τιραμόλα και τον Ντιέγκο.
Αφυσικο ταλεντο.
Μονο τον Μαραντονα βαζω στο ιδιο επιπεδο.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Αρντίλες, Κανίγια, Γκοϊκοετσέα
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Οχι, αναφέρομαι στον Σέρχιο Γκοϊκοετσέα, τον ηρωικό τερματοφύλακα της Αργεντινής. Γενικά είχα την τάση να γουστάρω παίκτες που από το πουθενά γίνονταν ήρωες και που δεν ήταν οι σουπερ σταρ της ομάδας, αλλά παρήγαν έργο απροσδόκητα.
Για παράδεγμα στον ΠΑΟ που είναι και η ομάδα μου, την ώρα που όλοι εκθείαζαν τους Κωνσταντίνου-Καραγκούνη εγώ παρατηρούσα πόσο αθόρυβο έργο έκανε ο χαμηλών τόνων Κόλκα...
Ενταξει βρε, φανερο ηταν αφου οι αλλοι δυο που εβαλες ηταν κι αυτοι αργεντίνοι. Το θεωρησα ομως καλη αφορμη για να γραφτει σε ενα τετοιο νημα κατι για τον Αντωνακη του ΜπιλμπαοJimmy81 έγραψε: ↑09 Μαρ 2019, 22:11Οχι, αναφέρομαι στον Σέρχιο Γκοϊκοετσέα, τον ηρωικό τερματοφύλακα της Αργεντινής. Γενικά είχα την τάση να γουστάρω παίκτες που από το πουθενά γίνονταν ήρωες και που δεν ήταν οι σουπερ σταρ της ομάδας, αλλά παρήγαν έργο απροσδόκητα.
Για παράδεγμα στον ΠΑΟ που είναι και η ομάδα μου, την ώρα που όλοι εκθείαζαν τους Κωνσταντίνου-Καραγκούνη εγώ παρατηρούσα πόσο αθόρυβο έργο έκανε ο χαμηλών τόνων Κόλκα...
Ζιντάν, οέο;;;
ούτε στο τοπ-32, ρε Γούντιντ, έλεος!!!
εντάξει, σου έκλεισε δις το σπίτι στο 3-3 της Φιλαδέλφειας, αλλά εάν 20 μέρες μετά τον άφηνε μέσα ο Ντελ Μπόσκε για το τελευταίο ημίωρο δεν πρόκειται να γύριζες το 2-0 στο Μπερναμπέου
ούτε στο τοπ-32, ρε Γούντιντ, έλεος!!!
εντάξει, σου έκλεισε δις το σπίτι στο 3-3 της Φιλαδέλφειας, αλλά εάν 20 μέρες μετά τον άφηνε μέσα ο Ντελ Μπόσκε για το τελευταίο ημίωρο δεν πρόκειται να γύριζες το 2-0 στο Μπερναμπέου
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Τι Μαλακίες επιλογες θεε μου.
Εδω ειμαστε..
Εδω ειμαστε..
We're on a mission from God 777
σωστός!Jimmy81 έγραψε: ↑09 Μαρ 2019, 22:11Οχι, αναφέρομαι στον Σέρχιο Γκοϊκοετσέα, τον ηρωικό τερματοφύλακα της Αργεντινής. Γενικά είχα την τάση να γουστάρω παίκτες που από το πουθενά γίνονταν ήρωες και που δεν ήταν οι σουπερ σταρ της ομάδας, αλλά παρήγαν έργο απροσδόκητα.
όταν όλοι εκθείαζαν τους Ζάετς-Ρότσα-Σαραβάκο, εγώ κάβλωνα με Μιχάλη Γεροθόδωρο
SpoilerShow
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
https://youtu.be/gqyFUoSYWzM?t=196
ζήτημα να 'χε βάλει άλλα 3-4 με το κεφάλι σε ολόκληρη την καριέρα του
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ξερεις ποιος ηταν τρομερος σκορερ με το κεφαλι παρα το γεγονος οτι δεν ηταν πρωτο μποι?Tarkovsky έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 02:39https://youtu.be/gqyFUoSYWzM?t=196
ζήτημα να 'χε βάλει άλλα 3-4 με το κεφάλι σε ολόκληρη την καριέρα του
SpoilerShow

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Και ο Αλέκος Αλεξιάδης, δεκαετία '60-'70. Βασικά, μόνο με το (ποντιακό) κεφάλι τα έβαζε. Ήταν ικανός να είναι μόνος με κενή εστία, κι αντί να πλασάρει να τη σηκώσει στον αέρα για να κάνει κεφαλιά για να είναι πιο σίγουρος ότι θα μπει...

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Γκούμας, Μπασινάς, Τζιόλης
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
απο τους παλιους αυτος που εβαζε παραδοσιακα γκολ σχεδον μονο με κεφαλι ηταν ο Σαραφης του ΠΑΟΚ και ο Τσαλουχιδης απο τους πιο προσφατους
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- wooded glade
Κι άλλοι λείπουν.
Ο Ζιζού ήταν μεγάλος, εγκαινίασε και τη γέφυρα Ρίου-Αντίρριου.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα καλύτερα μιούζικαλ όλων των εποχών
από georgebi » 12 Νοέμ 2024, 14:48 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 26 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
17 Νοέμ 2024, 20:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση η πιο kosher κυβέρνηση όλων των εποχών?
από dna replication » 13 Νοέμ 2024, 00:45 » σε Διεθνής πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 1549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
21 Μαρ 2025, 23:30
-
-
- 45 Απαντήσεις
- 1313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
26 Φεβ 2025, 17:47