Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;
δεν είναι κανενος δικαιωμα να εισβαλλει με το ετσι θελω
είναι υποχρεωση της ελληνικης πολιτειας να προστατευει τα σύνορα και τους πολιτες
αν αυτό δεν μπορει να το κανει ολη η πολιτικη ταξη αυτανδρη
μαζι με διεθνεις οργανώσεις μκο και κάθε μεσο που επελεξαν τα λομπυ της ανατολικης αμερικανικης ακτης για να φτιακσουν
το αμερικα ιμπεριουμ και αντι για αυτό φτιακσανε τρανη την κινα!!!!
είναι υποχρεωση της ελληνικης πολιτειας να προστατευει τα σύνορα και τους πολιτες
μαζι με διεθνεις οργανώσεις μκο και κάθε μεσο που επελεξαν τα λομπυ της ανατολικης αμερικανικης ακτης για να φτιακσουν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Παντού.Βινόσαυρος έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 13:01εξαρτάται ποιοι είναι οι γηγενείς,Awesomatic έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 12:55Ανθρώπινο δικαίωμα σε καμία περίπτωση.
Ηθικό ναι, εφόσον μια χώρα προορισμού σε έχει ανάγκη, μπορείς να πας νόμιμα και μπορείς να συμβάλλεις χωρίς να γίνεσαι βάρος στους γηγενείς.
αν πας σε μια γη που σερνονται
αλαβανοσλαβοαραβοφραγκολεβαντίνοι
-λέγεμε ελ- μια χαρά μπορεί να
θεωρηθείς σαν απελευθερωτής
ακόμα του ελλαδικού χώρου.
Όταν πας μετανάστης πηγαίνεις σε γη που ανήκει σε άλλο λαό, με άλλη κουλτούρα, άλλες αντιλήψεις και αυτοί σου κάνουν χάρη που σε δέχονται, όχι εσύ σε αυτούς.
Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις σαν αξιοπρεπής άνθρωπος είναι να σέβεσαι τον οικοδεσπότη σου, να προσπαθείς να προσφέρεις και να μην γίνεσαι βάρος στην κοινωνία.
Και στην Ουγκάντα να πας οφείλεις να δείχνεις τον ιδιο σεβασμό και εκτίμηση. Είσαι φιλοξενούμενος, δεν έχεις συμβάλλει στο να χτιστεί το κοινωνικό οικοδόμημα εκεί.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- wooded glade
Πρέπει να δεχτείς όμως και το σφυροδρέπανο στην Ακρόπολη και μιά πηγάδα του Μελιγαλά σε κάθε γειτονιά - τα αβγά το λένε αυτό, δεν το λέω εγώ. Ή την πλήρη αβγοθεωρία πρέπει να δεχτεί κανείς, ή τίποτα.run έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 13:12δεν είναι κανενος δικαιωμα να εισβαλλει με το ετσι θελω
Αν πεις "δέχομαι τμήματα της αβγοθεωρίας" είναι πολύ χαζό. Θα πεις τότε και ότι το εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς να πάει πέντε ευρώ, αλλά εγώ εξαιρούμαι επειδή είμαι "ζεν πρεμιέ".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 29 Μαρ 2019, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
μεχρι το 2014 ηταν 1.500.000 παρανομοι μετανάστες στην ελλαδα(δηλωση πρωθυπουργου σαμαρα στην γερμανια και μαλτα και ΟΥΧΙ στην ελλαδα)
ποσοι είναι τωρα,γιατι τα κομματα νομιμοποιουν ανθρώπους που μπηκαν παρανομα στην ελλαδα
για αυτά πρεπει να δωσει λογο η πολιτικη ταξη και αν δεν θελει να καταλαβει
αυτανδρη και δεν θα λειψει στους ελληνες
ποσοι είναι τωρα,γιατι τα κομματα νομιμοποιουν ανθρώπους που μπηκαν παρανομα στην ελλαδα
για αυτά πρεπει να δωσει λογο η πολιτικη ταξη και αν δεν θελει να καταλαβει
αυτανδρη και δεν θα λειψει στους ελληνες
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
δεν με μελει τι λε ο καθεναςwooded glade έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 13:15Πρέπει να δεχτείς όμως και το σφυροδρέπανο στην Ακρόπολη και μιά πηγάδα του Μελιγαλά σε κάθε γειτονιά - τα αβγά το λένε αυτό, δεν το λέω εγώ.run έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 13:12δεν είναι κανενος δικαιωμα να εισβαλλει με το ετσι θελω
πρωτα ειμναι το συμφέρον της ελλαδας
αν η πολιτικη ταξη δεν μπορει να υπηρετησει τα εθνικα συμφεροντα
αυτανδρη
Τι ανθρώπινο δικαίωμα μεγάλε; Εδώ είναι η χώρα μου. Και η χώρα των πατέρων μου. Και η χώρα των πατέρων των πατέρων μου. Με πιο δικαίωμα εσύ που είσαι ας πούμε από τη Ματζουρία να είσαι καλεσμένος στο σπίτι μου; Επειδή έτσι γουστάρεις;wooded glade έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 12:23Ο πιό famous μετανάστης όλων των εποχών ήταν ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
Είναι όμως hoax ότι ξεκίνησε σαν κλητήρας ναυτιλιακού γραφείου στο Μπουένος Άϋρες. Το αληθές είναι ότι ξεκίνησε με τρία τάνκερ που του χάρισαν οι θείοι του.
Υπάρχουν πολλά άλλα εκατομμύρια μεταναστών σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Θα πουν μερικοί ψυχασθενείς εδώ ότι "άλλο οι νόμιμοι και άλλο οι παράνομοι".
Άρα ο πρώτος Πακιστανός που προπηλακίζετε στο δρόμο ξέρετε αν είναι νόμιμος και δη στο ψηφοδέλτιο του Σύριζα ή παράνομος.
Λαμπρά.
Για μένα νόμιμοι ήταν οι Υβ-Ρομαίν.
Νόμιμος ήταν και ο Αλβέρτος Αϊνστάϊν, που αν δεν ήταν θα είχαν αποκτήσει την ατομική βόμβα οι Γερμανοί.
Νόμιμος και ο Καρενμπέ.
Παράνομοι οι σκοπιανοί του Γράμμου (κουμούνια) και οι βάφφεν ες-ες τσάμηδες (νάζοι).
Ποιά είναι η αλήθεια ;
Σύμφωνα με τα αβγά πάντως πρέπει όλοι να μπαίνουν στους φούρνους, χωρίς περαιτέρω διαδικασίες.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- wooded glade
- wooded glade
Δεν ξέρω.
Εγώ μεγάλωσα με το "είσαι στην ΕΟΚ, μάθε για την ΕΟΚ", όχι με το "είσαι στην EPTA μάθε για την EPTA".
Εγώ μεγάλωσα με το "είσαι στην ΕΟΚ, μάθε για την ΕΟΚ", όχι με το "είσαι στην EPTA μάθε για την EPTA".
ναι είναι, αλλά είναι και δικαίωμα του κράτους να θέσει όρους ή και να απαγορεύσει την είσοδο.
Δηλαδή είναι δικαίωμα σου όταν ακολουθείς την νόμιμη οδό να πας να μείνεις όπου γουστάρεις.
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει και η αίτηση ασύλου.
Δηλαδή είναι δικαίωμα σου όταν ακολουθείς την νόμιμη οδό να πας να μείνεις όπου γουστάρεις.
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει και η αίτηση ασύλου.
- wooded glade
Μετεξεταστέος κι εσύ.
Το κράτος, ποιό κράτος ; Ο Φάρατζ ; Ο Ορμπάν ;
Δικαίωμα υπο προυποθέσεις λοιπόν. Οκ ας το πούμε έτσι αν σας αρέσει.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Γιά τους ισλαμιστές δεν είναι δικαίωμα, είναι υποχρέωση 

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
πρωτα η ελλαδα
- wooded glade
Εγώ νομίζω "Ουρανία" θες να πεις.
Αλλά σίγουρα "τελευταία η Ελλάδα" είναι αυτό που γράφεις.
Ανθρώπινο δικαίωμα είναι να μπορείς να αφήσεις ένα μέρος, aλλά είναι δικαίωμα κάθε κράτους να ελέγχει τους μετανάστες του. Το ιδανικό θα ήταν να μπορούμε να πάμε όπου γουστάρουμε, χωρίς βίζες, invitation letters και τα ρέστα, αλλά δεν γίνεται. Ξαφνικά θα γέμιζε το Πεκίνο με φραπέδες και στοιχηματατζήδικα.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
24 Φεβ 2025, 14:51
-
-
Νέα δημοσίευση Κεφαλαιοκρατία: πεδίο κερδοφορίας το ανθρώπινο αίμα
από Ληστοσυμμορίτης » 04 Ιουν 2024, 08:43 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
05 Ιουν 2024, 11:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βρήκαμε ανθρώπινο υπόλειμμα, ενημερώσαμε τις αστυνομικές αρχές...
από Kauldron » 27 Φεβ 2024, 13:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Φεβ 2024, 14:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η σύγχρονη επιστήμη θεωρεί το ανθρώπινο λάθος ως σύμπτωμα και όχι ως αίτιο
από Ληστοσυμμορίτης » 28 Φεβ 2025, 07:44 » σε Θετικές Επιστήμες - 22 Απαντήσεις
- 732 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
26 Απρ 2025, 08:02
-