γιατί;
Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- wooded glade
Τα αβγά λοιπόν λένε και το εξής:
Έξω οι διάφοροι ξένοι, αλλά εμείς ;
Εμείς που πάμε και τους λέμε για τη μάχη του Μαραθώνα και στέκονται όλοι σούζα.
Εμείς είμαστε "όλοι νόμιμοι" !
Μία μικρή αναγνώριση των Σκοπίων ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" ίσως θα μπορούσε να τα συνετίσει.
Έξω οι διάφοροι ξένοι, αλλά εμείς ;
Εμείς που πάμε και τους λέμε για τη μάχη του Μαραθώνα και στέκονται όλοι σούζα.
Εμείς είμαστε "όλοι νόμιμοι" !
Μία μικρή αναγνώριση των Σκοπίων ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" ίσως θα μπορούσε να τα συνετίσει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Αφού δεν είναι.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εντάξει, αλλά γιατί;wooded glade έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 13:37Αφού δεν είναι.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ότι θελω να πω το γραφω τα υπολοιπα είναι δικα σουwooded glade έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 13:31Εγώ νομίζω "Ουρανία" θες να πεις.
Αλλά σίγουρα "τελευταία η Ελλάδα" είναι αυτό που γράφεις.
και σαφως μου είναι αδιαφορα
ερρωσθε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
wooded glade έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 13:06
Μπορεί να δούλεψε νυχτοφύλακας μετά την άφιξη στην Αργεντινή αλλά τα πρώτα του τάνκερ του τα χάρισε ο θείος του.
Βρε ποιος θείος του;
Φτωχοί ήρθαν από την Σμύρνη!
Καπνέμποροι ήταν εκεί!
- wooded glade
Μου λες εσύ και ο άλλος ότι σύμφωνα με τον νόμο Σαρρή ... το και το (έτσι θα ονομαζόταν αφού η Έφη Σαρρή θα ήταν κατά πάσα βεβαιότητα η εισηγήτρια αν είχαμε κυβέρνηση ΛΑΟΣ).ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 13:37εντάξει, αλλά γιατί;
Εεεεε, δεν το δέχομαι λοιπόν ότι μπορεί να δημιουργήσει κράτος δικαίου η Εφάρα και δεν το δέχεται και το Συμβούλιο Επικρατείας.
Άλλα λόγια δέχομαι.
Θα μένουμε μεταξεταστέοι μέχρι να πούμε αυτό που θέλεις να ακούσεις;wooded glade έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 13:28Μετεξεταστέος κι εσύ.
Το κράτος, ποιό κράτος ; Ο Φάρατζ ; Ο Ορμπάν ;
Ναι ο Φάρατζ και ο Ορμπάν
- hellegennes
Πάντως από το 300.000 π.Χ. μέχρι τον 20ό αιώνα μ.Χ. δεν υπήρχε όρος "λαθρομετανάστευση" και ο κόσμος μπορούσε να μετακινηθεί ελεύθερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Προφανώς δεν έχεις κατανοήσει πλήρως τις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος.wooded glade έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 13:41Μου λες εσύ και ο άλλος ότι σύμφωνα με τον νόμο Σαρρή ... το και το (έτσι θα ονομαζόταν αφού η Έφη Σαρρή θα ήταν κατά πάσα βεβαιότητα η εισηγήτρια αν είχαμε κυβέρνηση ΛΑΟΣ).
Εεεεε, δεν το δέχομαι λοιπόν ότι μπορεί να δημιουργήσει κράτος δικαίου η Εφάρα και δεν το δέχεται και το Συμβούλιο Επικρατείας.
Άλλα λόγια δέχομαι.
Η εφάρα θα έχει εκλεγεί απο τους πολίτες για να αποφασίζει γι αυτά τα θέματα και για να δημιουργήσει κράτος δικαίου.
Αν κάποιος νόμος κριθεί αντισυνταγματικός απο το ΣτΕ δεν θα ισχύσει.
Δηλαδή αν δεν αποφασίζουν οι εκλεγμένες κυβερνήσεις ποιός πιστεύεις οτι πρέπει να αποφασίζει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 29 Μαρ 2019, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι, το γνώρισαν από πρώτο χέρι πολλοί γηγενείς πληθυσμοί...από τους Νεάτερνταλ μέχρι τους ινδιάνους και τους αφρικανούς.hellegennes έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 14:24Πάντως από το 300.000 π.Χ. μέχρι τον 20ό αιώνα μ.Χ. δεν υπήρχε όρος "λαθρομετανάστευση" και ο κόσμος μπορούσε να μετακινηθεί ελεύθερα.
- wooded glade
Τεχνικά και τυπικά ναι.gassim έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 14:20Θα μένουμε μεταξεταστέοι μέχρι να πούμε αυτό που θέλεις να ακούσεις;wooded glade έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 13:28Μετεξεταστέος κι εσύ.
Το κράτος, ποιό κράτος ; Ο Φάρατζ ; Ο Ορμπάν ;
Ναι ο Φάρατζ και ο Ορμπάν
Στέλνει ένα τανκς και μου ρίχνει.
Δεν θα γίνει ποτέ όμως ο Φάρατζ ένας καινούριος Charlemagne, Franklin Roosevelt, Ντε Γκωλ, JFK ή ακόμα και Lyndon Johnson.
- wooded glade
και ο Παπαδόπουλος είχε εκλεγεί, με 76%.gassim έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 14:24Προφανώς δεν έχεις κατανοήσει πλήρως τις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος.wooded glade έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 13:41Μου λες εσύ και ο άλλος ότι σύμφωνα με τον νόμο Σαρρή ... το και το (έτσι θα ονομαζόταν αφού η Έφη Σαρρή θα ήταν κατά πάσα βεβαιότητα η εισηγήτρια αν είχαμε κυβέρνηση ΛΑΟΣ).
Άλλα λόγια δέχομαι.
Η εφάρα θα έχει εκλεγεί απο τους πολίτες για να αποφασίζει γι αυτά τα θέματα και για να δημιουργήσει κράτος δικαίου.
Δηλαδή αν δεν αποφασίζουν οι εκλεγμένες κυβερνήσεις ποιός πιστεύεις οτι πρέπει να αποφασίζει;
Όχι έγινε πραξικόπημα.wooded glade έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 14:29και ο Παπαδόπουλος είχε εκλεγεί, με 76%.gassim έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 14:24Προφανώς δεν έχεις κατανοήσει πλήρως τις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος.wooded glade έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 13:41
Μου λες εσύ και ο άλλος ότι σύμφωνα με τον νόμο Σαρρή ... το και το (έτσι θα ονομαζόταν αφού η Έφη Σαρρή θα ήταν κατά πάσα βεβαιότητα η εισηγήτρια αν είχαμε κυβέρνηση ΛΑΟΣ).
Άλλα λόγια δέχομαι.
- wooded glade
Όχι δεν έγινε.gassim έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 14:30Όχι έγινε πραξικόπημα.wooded glade έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 14:29και ο Παπαδόπουλος είχε εκλεγεί, με 76%.gassim έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 14:24
Προφανώς δεν έχεις κατανοήσει πλήρως τις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
24 Φεβ 2025, 14:51
-
-
Νέα δημοσίευση Κεφαλαιοκρατία: πεδίο κερδοφορίας το ανθρώπινο αίμα
από Ληστοσυμμορίτης » 04 Ιουν 2024, 08:43 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
05 Ιουν 2024, 11:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βρήκαμε ανθρώπινο υπόλειμμα, ενημερώσαμε τις αστυνομικές αρχές...
από Kauldron » 27 Φεβ 2024, 13:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Φεβ 2024, 14:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η σύγχρονη επιστήμη θεωρεί το ανθρώπινο λάθος ως σύμπτωμα και όχι ως αίτιο
από Ληστοσυμμορίτης » 28 Φεβ 2025, 07:44 » σε Θετικές Επιστήμες - 22 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
26 Απρ 2025, 08:02
-