Άδικο αυτό που ξεστομίζεις.
Σέβομαι την πεθερά μου.
Re: Σέβομαι την πεθερά μου.
Η γυναίκα μου διαβάζει φόρουμ, αλλά δεν γράφει. Ναι, το είδε το μήνυμά σου και γέλασε ως δακρύων. Δεν έχω δει πεθερές τόσο καλές όσο τη δική μου, μας στήριξε πολύ, και το κάνει. Γερμανοσουηδέζα είναι, για τη νοοτροπία τους είναι πολύ ζεστή. Νομίζω, είμαι τυχερός. Αύριο θα γιορτάσουμε το κουνιαδάκι μου, θα τους ποτίσω μέχρι να πέσουν.

Ordem e Progresso.
Η πενθερά μου δεν κρατάει παιδί πάνω από μία ώρα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Το σέβομαι, δεν θέλω αυτό, αλλά η αγάπη κι η φιλοξενία της, φτάνουν. Είναι 79, δεν μπορεί να προσέχει ένα νήπιο, αλλά κάνει φαγητό, με περιποιείται, μας φέρεται με στοργή και χαμόγελο.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 20:55Είσαι πολύ τυχερός.και πριν και μετά το παιδί.
Εμένα δεν το κράταει.αναγκάζωνται οι γονεις μου από την άλλη άκρη της πολης να ρθούν.
Μένει κοντά και μέχρι κάποιο σημείο ανακατευοταν στα πόδια μου.Ε μετά από εναν εξαψαλμο,όταν με βλέπει χαμηλώνει το βλέμμα.Αλλά και αυτό δεν είναι λύση αλλά τι να κάνω.
Ordem e Progresso.
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43
η ζωη ειναι αδικη κυριε Νυχτε

Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Αχ μωρέ, η δικιά μου, τι μου θυμίζεις. Θα τα είχε τα ούλα της. Ξωχικά τετράπατα, βόλτες, σπίτια, και άλλα πολλά. Εγώ την αγαπούσα, αλλά αυτή η τρελάρα, τα έκανε μαντάρα. 

ένα καφέ στο τρία ρειιιιι
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;
Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες;

Εντάξει...η δικιά μου είναι Πατρινιά!Cavaliere έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 02:12Η γυναίκα μου διαβάζει φόρουμ, αλλά δεν γράφει. Ναι, το είδε το μήνυμά σου και γέλασε ως δακρύων. Δεν έχω δει πεθερές τόσο καλές όσο τη δική μου, μας στήριξε πολύ, και το κάνει. Γερμανοσουηδέζα είναι, για τη νοοτροπία τους είναι πολύ ζεστή. Νομίζω, είμαι τυχερός. Αύριο θα γιορτάσουμε το κουνιαδάκι μου, θα τους ποτίσω μέχρι να πέσουν.

Ότι κι αν κάνει θέατρο είναι!

Δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά!

ένα καφέ στο τρία ρειιιιι

Lol. Having fun? Να προσέχεις τους μπάτσους μόνο. XD
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43
Χιχιχι
Σε βρήκαμε
Ή μαλλον μας άφησες να σε βρούμε
Σάμπως αντέχεις χωρις Προσοχή
Με την καλλιτεχνική εννοια πάντοτε, χιχιχι
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Δεν εννοεί διαχειριστή ή συνδονιστή. Είναι μια ψυχούλα που με ξέρει καλά και του τα μεταφράζει. Γιαυτό μπήκα στον κόπο να του πω όλα αυτά.

the end
Κι εγώ τί σχέση έχω με την ψυχούλα και μιλάνε για μένα, καλέ μου Πάνα; Τέσπα, μη με μπλέκετε στα παρασκηνιακά σας, σας παρακαλώ.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Πως μπλέχτηκες εσύ δεν καταλαβαίνω, εγώ δεν σε έμπλεξα πουθενά, εν τω μεταξύ εξαφανίστηκε το ποστ που του γράφω να μη δίνει άτομα... όπως και πολλά άλλα που είπαμε.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑31 Μαρ 2019, 16:35Κι εγώ τί σχέση έχω με την ψυχούλα και μιλάνε για μένα, καλέ μου Πάνα; Τέσπα, μη με μπλέκετε στα παρασκηνιακά σας, σας παρακαλώ.
Καλύτερα η συζήτηση να μεταφερθεί στο περί ανέμων για να λυθούν οι παρεξηγήσεις.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση [πολλ] Πιο περιζήτητη Ελληνίδα Πεθερά
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 04 Νοέμ 2023, 23:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 299 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
04 Νοέμ 2023, 23:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ερώτηση για παντρεμένους: Έχετε καυλώσει ποτέ με την πεθερά σας;
από Εκτωρ » 04 Νοέμ 2023, 23:55 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 17 Απαντήσεις
- 1633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
05 Νοέμ 2023, 12:06
-