Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;

Είναι
22
28%
Δεν είναι
35
44%
Είναι υπό συνθήκας
22
28%

Σύνολο ψήφων: 79

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 30 Μαρ 2019, 23:54

paul25 έγραψε:
30 Μαρ 2019, 23:48
Nandros έγραψε:
30 Μαρ 2019, 23:39
paul25 έγραψε:
30 Μαρ 2019, 23:36
Σου εξηγησα ποτε μπαινει ο Νομος, αν ο Νομος ηταν πολυ ελαστικος και επετρεπε πολλους μεταναστες να ερχονται, θες να μου πεις πως δεν θα ειχες προβλημα επειδη ειναι νομιμοι;
Βεβαίως όχι.
Και επειδή η Δύση άρχισε και ξυπνάει, "αγριεύουν" οι νόμοι περί λαθρομετανάστευσης, αφού είναι αδύνατον να αναλάβει τον κόσμο όλο.
Nandros αντιλαμβανεσαι πως η σταση σου ειναι υποκριτικη ως προς το θεμα, δικαιωμα για μεταναστευση μονο σε Δυτικους και σε Ανατολιτες οχι χρησιμοποιωντας τον Νομο για να δικαιολογησουμε το δικαιωμα αυτο για εμας και για τους αλλους οχι. Σε αυτο το σημειο, δεν πιστευω πως θεωρεις πως καποιος ανθρωπος εχει το δικαιωμα της ελευθεριας επιλογης του να παει να ζησει οπου πιστευει οτι ειναι καλυτερα για τον ιδιο, ωστοσο και μην πιστευοντας σε αυτο το δικαιωμα, δεν σε εμποδισε να το χρησιμοποιησεις για τον εαυτο σου.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ για 3η φορά: Το δικαίωμα της μετανάστευσης περιορίζεται από τους νόμους της δέκτριας χώρας και τα δικαιώματα του λαού της. Τώρα είμαι βέβαιος ότι συζητώ με ελλιποβαρή.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 30 Μαρ 2019, 23:55

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε:
Naida έγραψε:
30 Μαρ 2019, 23:40
Είναι ναι. Εφόσον το κυρίαρχο οικονομικό σύστημα παγκοσμίως είναι ο καπιταλισμός που δημιουργεί ανισότητες σαφώς και είναι δικαίωμα.
Είπε, αγανακτισμένη,βρίζοντας τον καπιταλισμό στο twiter μέσω του iphone 10 plus κινητού της ... και με μια απότομη κίνηση το πέταξε στο βάθος της Hermes τσάντας της !

Ω μοντιέ...τι κόσμος είναι αυτός;
Αυτά θα μπορούσες να τα πεις σε κανένα ψωνάκι. Όχι σε μένα που έχω mls των 70€ και την μάρκα που αναφέρεις ούτε που την έχω δει ποτέ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 30 Μαρ 2019, 23:58

Naida έγραψε:
30 Μαρ 2019, 23:55
Naida έγραψε:
Είναι ναι. Εφόσον το κυρίαρχο οικονομικό σύστημα παγκοσμίως είναι ο καπιταλισμός που δημιουργεί ανισότητες σαφώς και είναι δικαίωμα.
Είπε, αγανακτισμένη,βρίζοντας τον καπιταλισμό στο twiter μέσω του iphone 10 plus κινητού της ... και με μια απότομη κίνηση το πέταξε στο βάθος της Hermes τσάντας της !

Αυτά θα μπορούσες να τα πεις σε κανένα ψωνάκι. Όχι σε μένα που έχω mls των 70€ και την μάρκα που αναφέρεις ούτε που την έχω δει ποτέ.

Ψωνάκι είσαι...όπως όλα τα ψωνάκια που με mls ή samsung, καταφέρονται κατά του καπιταλισμού μέσω facebook ή twitter και δεν μπορούν να καταλάβουν πως χωρίς καπιταλισμό θα μιλούσαν μεταξύ τους με σήματα καπνού!

Τσάμπα επαναστάτες!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 30 Μαρ 2019, 23:58

Naida έγραψε:
Naida έγραψε:

Πάλι καλά, στον κομμουνισμό ΔΕΝ θα το είχες!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 31 Μαρ 2019, 00:02

30 Μαρ 2019, 23:58
Naida έγραψε:

Ψωνάκι είσαι...όπως όλα τα ψωνάκια που με mls ή samsung, καταφέρονται κατά του καπιταλισμού μέσω facebook ή twitter και δεν μπορούν να καταλάβουν πως χωρίς καπιταλισμό θα μιλούσαν μεταξύ τους με σήματα καπνού!

Τσάμπα επαναστάτες!
Τ' αλλάξαμε το τροπάριο τώρα;
Κι εσύ; Τζάμπα πατριώτης του φμπ και του Τουίτερ; :102:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 31 Μαρ 2019, 00:03

Nandros έγραψε:
Naida έγραψε:

Πάλι καλά, στον κομμουνισμό ΔΕΝ θα το είχες!
ΑΛΗΘΕΙΑ;

Que Sera, Sera...

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 31 Μαρ 2019, 00:04

Naida έγραψε:
31 Μαρ 2019, 00:02

Τσάμπα επαναστάτες!
Γιατί σου είπα εγώ πουθενά πως είμαι εχθρός του καπιταλισμού ή πως δεν είμαι ψώνιο;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 31 Μαρ 2019, 00:07

31 Μαρ 2019, 00:04
Naida έγραψε:
31 Μαρ 2019, 00:02

Τσάμπα επαναστάτες!
Γιατί σου είπα εγώ πουθενά πως είμαι εχθρός του καπιταλισμού ή πως δεν είμαι ψώνιο;
Δεν είπα είσαι εχθρός του καπιταλισμού. Αντιθέτως.
Αλλά αν θεωρείς τον εαυτό σου ψώνιο και πατριώτη για τα μάτια του κόσμου μη πιστέψεις πως όλοι είναι το ίδιο.

Que Sera, Sera...

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 31 Μαρ 2019, 00:09

Naida έγραψε:
31 Μαρ 2019, 00:07

Αλλά αν θεωρείς τον εαυτό σου ψώνιο και πατριώτη για τα μάτια του κόσμου μη πιστέψεις πως όλοι είναι το ίδιο.
Αν είσαι εχθρός του καπιταλισμού σπάσε το κινητό σου,το τάμπλετ σου ή τον υπολογιστή σου και μην ξαναμπείς στο ίντερνετ!
Κομμάτια του καπιταλισμού είναι όλα αυτά!

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 31 Μαρ 2019, 00:19

31 Μαρ 2019, 00:09
Naida έγραψε:
31 Μαρ 2019, 00:07

Αν είσαι εχθρός του καπιταλισμού σπάσε το κινητό σου,το τάμπλετ σου ή τον υπολογιστή σου και μην ξαναμπείς στο ίντερνετ!
Κομμάτια του καπιταλισμού είναι όλα αυτά!
Οκ να το κάνω αυτό αλλά θέλω και τους υπόλοιπους όρους του κομμουνισμού. Όλα κρατικά. Και πάω στην πλατεία Συντάγματος, παίρνω και το δικό μου και το δικό σου βάζω φωτιά και τα καίω.
Γιατι δεν γίνεται γύρω γύρω καπιταλισμός και στη μέση κομμουνισμός . Βέβαια όλα αυτά που λες είναι μια ανώριμη προσέγγιση, αστειότητα θα έλεγα. Για να καταρρίψεις τι; Ότι ο καπιταλισμός δημιουργεί ανισότητες;
Και το ότι εγώ έχω κινητό και καποιος άλλος δεν έχει νερό να πιει λόγω αυτής της ανισοτητας αυτό το κυρίαρχο σύστημα φταίει.
Αν έχεις κάτι σοβαρό το λες. Αν όχι άστο ή συνέχισε στο ίδιο μοτίβο δεν ακολουθώ.

Que Sera, Sera...

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 31 Μαρ 2019, 00:21

Naida έγραψε:
31 Μαρ 2019, 00:19
Μπλέξαμε τους μηρούς μας..εγώ είμαι υπέρ του καπιταλισμού...εσύ;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 31 Μαρ 2019, 00:23

31 Μαρ 2019, 00:21
Naida έγραψε:
Εγώ είμαι κατά του καπιταλισμού και υπέρ ενός εφαρμοσμενου δικαιότερου οικονομικού συστήματος.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 31 Μαρ 2019, 00:25

Nandros έγραψε:
30 Μαρ 2019, 23:54
paul25 έγραψε:
Nandros έγραψε:
30 Μαρ 2019, 23:39

Βεβαίως όχι.
Και επειδή η Δύση άρχισε και ξυπνάει, "αγριεύουν" οι νόμοι περί λαθρομετανάστευσης, αφού είναι αδύνατον να αναλάβει τον κόσμο όλο.
Nandros αντιλαμβανεσαι πως η σταση σου ειναι υποκριτικη ως προς το θεμα, δικαιωμα για μεταναστευση μονο σε Δυτικους και σε Ανατολιτες οχι χρησιμοποιωντας τον Νομο για να δικαιολογησουμε το δικαιωμα αυτο για εμας και για τους αλλους οχι. Σε αυτο το σημειο, δεν πιστευω πως θεωρεις πως καποιος ανθρωπος εχει το δικαιωμα της ελευθεριας επιλογης του να παει να ζησει οπου πιστευει οτι ειναι καλυτερα για τον ιδιο, ωστοσο και μην πιστευοντας σε αυτο το δικαιωμα, δεν σε εμποδισε να το χρησιμοποιησεις για τον εαυτο σου.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ για 3η φορά: Το δικαίωμα της μετανάστευσης περιορίζεται από τους νόμους της δέκτριας χώρας και τα δικαιώματα του λαού της. Τώρα είμαι βέβαιος ότι συζητώ με ελλιποβαρή.
.
Μα πριν λιγο ουτε τους Νομιμους δεν θες ειπες, στο παραδειγμα που μια χωρα δεν θελει να περιορισει το δικαιωμα με τους νομους της.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 31 Μαρ 2019, 00:35

Naida έγραψε:
31 Μαρ 2019, 00:23
31 Μαρ 2019, 00:21
Naida έγραψε:
Εγώ είμαι κατά του καπιταλισμού και υπέρ ενός εφαρμοσμενου δικαιότερου οικονομικού συστήματος.
Τα οικονομικά συστήματα δεν "εκλέγονται"...εφαρμόζονται!

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 31 Μαρ 2019, 00:36

Ωστοσο ακομα κανενας δεν εχει φερει ενα λογικο επιχειρημα γιατι δεν ειναι δικαιωμα η μεταναστευση. Το δικο μου λογικο επιχειρημα ειναι, εφοσον ενδεχεται να το κανεις ο ιδιος η το αναγνωριζεις ως δικαιωμα για τους δικους σου, δεν μπορεις απο την στιγμη που το αναγνωριζεις ως δικαιωμα, να το αναγνωριζεις μονο για καποιους και για καποιους αλλους οχι, διοτι τοτε δεν ειναι δικαιωμα, αλλα υποκειμενικη πεποιθηση και αν αυριο καποιος σε περιορισει να μεταναστευσεις τοτε δεν θα πρεπει να το διεκδικησεις. Εκτος αν το διεκδικησεις ως δικαιωμα για ολους.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών