Εγω εγραψα : για το καλο του συριζα ας δωσουμε και παιδι στο τζεησον αντιγονη.
Αυτη ειναι η ουσια της παρουσιας σου εδω μεσα.
Εγω εγραψα : για το καλο του συριζα ας δωσουμε και παιδι στο τζεησον αντιγονη.
Υπεθεσα οτι δεν διαφερει και πολυ η κατασταση στην Ελλαδα.Αίολος έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 13:56Δεν είναι κριτήριο τι κάνουν στην Κύπρο. Σε κάποιες μουσουλμανικές κάνουν στα παιδιά περιτομή. Βοηθάει σε κάτι αυτή η πληροφορία;Paralimnitis έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 13:52
Aυτο με τα παιδια που μεγαλωνουν σε ιδρυμα μου φενεται σαν αστικος μυθος,στην Κυπρο τουλαχιστον που ξερω γινεται σφαγη για να καταφερεις να υοθετησεις παιδι.
Έχεις ιδέα πόσο περίπλοκη είναι η διαδικασία υιοθεσίας από ελληνικό Ίδρυμα;akritas έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 13:56Κάποιοι νομίζουν ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί, είναι σαν να έχεις ένα σκυλάκι** στο σπίτι, που απλά να το προσέχεις, το επιδεικνύεις και το ταΐζεις.
Δεν είναι έτσι λοιπόν.
Το να μεγαλώνεις ένα παιδί είναι η δυσκολότερη αποστολή που έχει ο άνθρωπος ως μέλος της λεγόμενης οικογένειας.
Γι' αυτό ο σεβασμός μου σε όσους δεν θέλουν παιδιά είναι μεγάλος, γιατί έχουν το γνώθι σαυτόν.
Η θέση μου είναι ξεκάθαρη: η υιοθεσία ή αναδοχή σε άτομα που έχουν εσωτερικά προβλήματα, είναι ότι πιο εγκληματικό που μπορείς να κάνεις για το παιδί.
Η ψυχοσωματική ανάπτυξη και η συναισθηματική νοημοσύνη που πρέπει να έχει ένα γονιός και πρέπει να τα μεταδώσει στο παιδί, προϋποθέτει επίγνωση ορίων στην συμπεριφορά και στο συναίσθημα. Και οι επιδειξιομαντανοί σε parade, τηλεgossip για να διαφημίζουν την διαφορετικότητά τους, είναι τρανά παραδείγματα μη επίγνωσης αυτών των ορίων.
**:ακόμα και το σκυλί, θέλει την προσωπική φροντίδα και όχι να το έχεις σαν μία....κούκλα.
Το τζεησον αντογονη τον περναει τον ψυχοκοινωνικο ελεγχο ; Τι λες ;
Εγω ειμαι μια χαρα στα μυαλα μου.Αυτοι που δινουν δικαιωμα υιοθεσιας σε ατομα που επιλεγουν συμφωνο συμβιωσης δεν ειναι στα καλα τους.Beria έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 13:49Είσαι στα καλά σου άνθρωπέ μου;;;fagano3 έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 13:46Δεν φτανει μονο να μην το ψηφισει.under έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 12:58
Δυστυχως θα ψηφιστει και απο καποιους - ελαχιστους νομιζω - της ΝΔ.
Η διαφορα ποια ειναι ομως ; Η ΝΔ για ευνοητους λογους ΔΕΝ θα εφερνε ποτε ως κυβερνηση ενα τετοιο νομοσχεδιο.
Τωρα το κοστος θα το αναλαβουν μεμονωμενοι βουλευτες οι οποιοι θεωρουν κιολας οτι τους ψηφιζουν ατομα που δεν ενοχλουνται απο τετοιες επιλογες.
Πρεπει να το κανει προεκλογικη δεσμευση οτι θα το καταργησει οπως και τη δυνατοτητα που δινεται μεσω συμφωνου συμβιωσης σε μη ομοφυλοφιλους.
κάθε άνθρωπος που είναι να υιοθετήσει ένα παιδί ελέγχεται γιατί πολυ σωστά είπες είναι από τα σοβαρότερα πράγματα στη ζωή,akritas έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 13:56Κάποιοι νομίζουν ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί, είναι σαν να έχεις ένα σκυλάκι** στο σπίτι, που απλά να το προσέχεις, το επιδεικνύεις και το ταΐζεις.
Δεν είναι έτσι λοιπόν.
Το να μεγαλώνεις ένα παιδί είναι η δυσκολότερη αποστολή που έχει ο άνθρωπος ως μέλος της λεγόμενης οικογένειας.
Γι' αυτό ο σεβασμός μου σε όσους δεν θέλουν παιδιά είναι μεγάλος, γιατί έχουν το γνώθι σαυτόν.
Η θέση μου είναι ξεκάθαρη: η υιοθεσία ή αναδοχή σε άτομα που έχουν εσωτερικά προβλήματα, είναι ότι πιο εγκληματικό που μπορείς να κάνεις για το παιδί.
Η ψυχοσωματική ανάπτυξη και η συναισθηματική νοημοσύνη που πρέπει να έχει ένα γονιός και πρέπει να τα μεταδώσει στο παιδί, προϋποθέτει επίγνωση ορίων στην συμπεριφορά και στο συναίσθημα. Και οι επιδειξιομαντανοί σε parade, τηλεgossip για να διαφημίζουν την διαφορετικότητά τους, είναι τρανά παραδείγματα μη επίγνωσης αυτών των ορίων.
**:ακόμα και το σκυλί, θέλει την προσωπική φροντίδα και όχι να το έχεις σαν μία....κούκλα.
Ώστε γάμος σημαίνει κατοχύρωση δικαιώματος διατροφής;fagano3 έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 14:04Εγω ειμαι μια χαρα στα μυαλα μου.Αυτοι που δινουν δικαιωμα υιοθεσιας σε ατομα που επιλεγουν συμφωνο συμβιωσης δεν ειναι στα καλα τους.
Ολο το θεμα με το συμφωνο συμβιωσης ειναι για να μπορει ο αλλος αν δεν τραβαει ο γαμος να χωριζει πιο ευκολα και να εχει λιγοτερες οικονομικες υποχρεωσεις.Θα δωσεις παιδια σε ατομα που το πρωτο που νοιαζονται ειναι πως να μπορουν να χωρισουν ευκολοτερα και να μην δινουν διατροφη;
Τι μαλακιες γραφετε;Λιγη τσιπα δεν εχετε;Βινόσαυρος έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 14:07κάθε άνθρωπος που είναι να υιοθετήσει ένα παιδί ελέγχεται γιατί πολυ σωστά είπες είναι από τα σοβαρότερα πράγματα στη ζωή,akritas έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 13:56Κάποιοι νομίζουν ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί, είναι σαν να έχεις ένα σκυλάκι** στο σπίτι, που απλά να το προσέχεις, το επιδεικνύεις και το ταΐζεις.
Δεν είναι έτσι λοιπόν.
δεν περνά από την βιτρίνα και διαλέγει ένα. Το ζήτημα είναι πως αν η υιοθεσία τέκνου είναι δικαίωμα και υποχρέωση μαζί δεν
μπορείς να κάνεις διάκριση με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό λ.χ..
Διαβασε τις διαφορες μεταξυ συμφωνου συμβιωσης και πολιτικου γαμου ιδιως στο θεμα διαζυγιου.Beria έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 14:08Ώστε γάμος σημαίνει κατοχύρωση δικαιώματος διατροφής;fagano3 έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 14:04Εγω ειμαι μια χαρα στα μυαλα μου.Αυτοι που δινουν δικαιωμα υιοθεσιας σε ατομα που επιλεγουν συμφωνο συμβιωσης δεν ειναι στα καλα τους.
Ολο το θεμα με το συμφωνο συμβιωσης ειναι για να μπορει ο αλλος αν δεν τραβαει ο γαμος να χωριζει πιο ευκολα και να εχει λιγοτερες οικονομικες υποχρεωσεις.Θα δωσεις παιδια σε ατομα που το πρωτο που νοιαζονται ειναι πως να μπορουν να χωρισουν ευκολοτερα και να μην δινουν διατροφη;
Λαμπρά!
Έχω κάνει ένα θρησκευτικό γάμο και ένα σύμφωνο συμβίωσηςfagano3 έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 14:12Διαβασε τις διαφορες μεταξυ συμφωνου συμβιωσης και πολιτικου γαμου ιδιως στο θεμα διαζυγιου.Beria έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 14:08Ώστε γάμος σημαίνει κατοχύρωση δικαιώματος διατροφής;fagano3 έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 14:04
Εγω ειμαι μια χαρα στα μυαλα μου.Αυτοι που δινουν δικαιωμα υιοθεσιας σε ατομα που επιλεγουν συμφωνο συμβιωσης δεν ειναι στα καλα τους.
Λαμπρά!
νομικα απαγορευεται να γινονται τετοιου ειδους διακρισειςfagano3 έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 14:09Τι μαλακιες γραφετε;Λιγη τσιπα δεν εχετε;Βινόσαυρος έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 14:07κάθε άνθρωπος που είναι να υιοθετήσει ένα παιδί ελέγχεται γιατί πολυ σωστά είπες είναι από τα σοβαρότερα πράγματα στη ζωή,akritas έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 13:56Κάποιοι νομίζουν ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί, είναι σαν να έχεις ένα σκυλάκι** στο σπίτι, που απλά να το προσέχεις, το επιδεικνύεις και το ταΐζεις.
Δεν είναι έτσι λοιπόν.
δεν περνά από την βιτρίνα και διαλέγει ένα. Το ζήτημα είναι πως αν η υιοθεσία τέκνου είναι δικαίωμα και υποχρέωση μαζί δεν
Αν δεν κανεις διακριση ωστε το παιδι να μεγαλωσει με πατερα και μητερα σε τι ακριβως θα κανεις διακριση;
Όχι εσείς να έχετε λίγη τσίπα. Το νήμα είναι προπαγάνδα και είναι πούστικο.fagano3 έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 14:09Τι μαλακιες γραφετε;Λιγη τσιπα δεν εχετε;Βινόσαυρος έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 14:07κάθε άνθρωπος που είναι να υιοθετήσει ένα παιδί ελέγχεται γιατί πολυ σωστά είπες είναι από τα σοβαρότερα πράγματα στη ζωή,akritas έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 13:56Κάποιοι νομίζουν ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί, είναι σαν να έχεις ένα σκυλάκι** στο σπίτι, που απλά να το προσέχεις, το επιδεικνύεις και το ταΐζεις.
Δεν είναι έτσι λοιπόν.
Αν δεν κανεις διακριση ωστε το παιδι να μεγαλωσει με πατερα και μητερα σε τι ακριβως θα κανεις διακριση;
Μεχρι στιγμης δεν απαγορευεται και πολυ καλως να γινεται αυτη η διακριση στο θεμα του παιδιου.Βινόσαυρος έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 14:14νομικα απαγορευεται να γινονται τετοιου ειδους διακρισειςfagano3 έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 14:09Τι μαλακιες γραφετε;Λιγη τσιπα δεν εχετε;Βινόσαυρος έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 14:07
κάθε άνθρωπος που είναι να υιοθετήσει ένα παιδί ελέγχεται γιατί πολυ σωστά είπες είναι από τα σοβαρότερα πράγματα στη ζωή,
Ακόμη κι αν θεωρήσουμε ότι η ΝΔ δεν θα φέρει τέτοια νομοσχέδια, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτά θα έρθουν μία τετραετία αργότερα.under έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 13:58Ε αν δεν θες να ψηφισεις ΝΔ μην διαμαρτυρεσαι για το οτι υπαρχει ο κινδυνος να συνεχισουν να ερχονται τετοια νομοσχεδια.ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 13:542009 - 2012 - 2015 ψήφισα ΝΔ λόγω Σαμαρά. (και πάλι δεν νομίζω ότι κατάλαβα και τίποτα που επέλεξα αυτήν). Τώρα δεν βλέπω πραγματικά κανέναν λόγο να ψηφίσω ΝΔ.