Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;

Είναι
22
28%
Δεν είναι
35
44%
Είναι υπό συνθήκας
22
28%

Σύνολο ψήφων: 79

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 01 Απρ 2019, 17:52

hellegennes έγραψε:
01 Απρ 2019, 17:47
Nandros έγραψε:
01 Απρ 2019, 17:27
hellegennes έγραψε:
01 Απρ 2019, 00:43
So fucking what? Επειδή πρόλαβαν οι πρόγονοί σου και καπάρωσαν μια εύφορη γη, εσύ και μόνον εσύ έχεις το δικαίωμα να την εκμεταλλευτείς και ο άλλος που γεννήθηκε στην έρημο είναι καταδικασμένος να ζει εκεί; Δεν μιλάμε τώρα για ιδιοκτησία ακινήτου αλλά τόπου.
Ξυνίστηκες και τόριξες στα φοκιλίκια;
Οι πρόγονοι μου την καπάρωσαν με πολύ αίμα και ναι είναι δικαιωματικά δική μου, όσο μπορώ να την υπερασπίζομαι με τα όπλα.
Κανένας με τα σωστά του δεν πάει να μείνει στην έρημο. Δεν φταίω εγώ αν κάποιων οι πρόγονοι προτίμησαν/κατέλειξαν την έρημο, ίσως κυνηγημένοι από κάποιες κοινωνίες για τους χ λόγους.
Άρα πιστεύεις ότι η τύχη κάθε ανθρώπου ΟΦΕΙΛΕΙ να ορίζεται από τις επιλογές των προγόνων του και αυτό είναι το μόνο δίκαιο.

Σε ποια θρησκεία πιστεύεις είπαμε;
Τον τόπο που γεννήθηκα τυχαία δεν μπορώ να τον αλλάξω, αν και μπορώ να βελτιώσω την ζωή μου όσο επιτρέπουν οι δυνατότητες μου.
Η μετανάστευση μου, που είναι το θέμα μας, εξαρτάται ΑΝ θα με δεχτούν οι άλλοι και αν πάω να τους κατσικωθώ, μάλλον θα βρω τον μπελά μου.
Είμαι άθεος.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 01 Απρ 2019, 17:59

Βινόσαυρος έγραψε:
29 Μαρ 2019, 12:49
στην οικουμενική διακήρυξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων μπορείτε να βρείτε οτι ψαχνετε
Δηλαδή η οικουμενική διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δικαιολογεί και τον δολοφόνο που φεύγει από τη χώρα του για να αποφύγει τη σαρία, αλλά μετά του επιτρέπει να απαιτεί σαρία εδώ; :str8jack:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Απρ 2019, 18:42

Nandros έγραψε:
01 Απρ 2019, 17:52
hellegennes έγραψε:
Nandros έγραψε:
01 Απρ 2019, 17:27

Ξυνίστηκες και τόριξες στα φοκιλίκια;
Οι πρόγονοι μου την καπάρωσαν με πολύ αίμα και ναι είναι δικαιωματικά δική μου, όσο μπορώ να την υπερασπίζομαι με τα όπλα.
Κανένας με τα σωστά του δεν πάει να μείνει στην έρημο. Δεν φταίω εγώ αν κάποιων οι πρόγονοι προτίμησαν/κατέλειξαν την έρημο, ίσως κυνηγημένοι από κάποιες κοινωνίες για τους χ λόγους.
Άρα πιστεύεις ότι η τύχη κάθε ανθρώπου ΟΦΕΙΛΕΙ να ορίζεται από τις επιλογές των προγόνων του και αυτό είναι το μόνο δίκαιο.

Τον τόπο που γεννήθηκα τυχαία δεν μπορώ να τον αλλάξω, αν και μπορώ να βελτιώσω την ζωή μου όσο επιτρέπουν οι δυνατότητες μου.
Η μετανάστευση μου, που είναι το θέμα μας, εξαρτάται ΑΝ θα με δεχτούν οι άλλοι και αν πάω να τους κατσικωθώ, μάλλον θα βρω τον μπελά μου.
Είμαι άθεος.
Δεν γίνεται να είσαι άθεος και να πιστεύεις σε μεταφυσικά δικαιώματα· τύπου «αυτή η Γη μού ανήκει γιατί μού την υποσχέθηκε ο Θεός».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 01 Απρ 2019, 18:47

Chainis έγραψε:
29 Μαρ 2019, 12:36
Η νόμιμη ναι.
Η λαθρομετανάστευση όχι.
Ο ΟΗΕ δεν κάνει καμία διάκριση σε νομιμη ή παράνομη μετανάστευση, γιατί τα ανθρωπινα δικαιώματα είναι πάνω από τις κρατικές οντότητες κ τα οικονομικά δεδομένα.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 01 Απρ 2019, 18:50

hellegennes έγραψε:
01 Απρ 2019, 18:42
Nandros έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Είμαι άθεος.
Δεν γίνεται να είσαι άθεος και να πιστεύεις σε μεταφυσικά δικαιώματα· τύπου «αυτή η Γη μού ανήκει γιατί μού την υποσχέθηκε ο Θεός».
Μεταφυσικά; :o Σίγα να μην είναι και παραφυσικά!
Δεν θα ασχοληθώ με τις χαζοερμήνευες σου.
Για το μπλε κείμενο τίποτα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 01 Απρ 2019, 18:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 01 Απρ 2019, 18:51

Γαληνός έγραψε:
01 Απρ 2019, 18:47

Ο ΟΗΕ δεν κάνει καμία διάκριση σε νομιμη ή παράνομη μετανάστευση, γιατί

...πληρώνεται :102:

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 01 Απρ 2019, 18:59

Γαληνός έγραψε:
Chainis έγραψε:
Η νόμιμη ναι.
Η λαθρομετανάστευση όχι.
Ο ΟΗΕ δεν κάνει καμία διάκριση σε νομιμη ή παράνομη μετανάστευση, γιατί τα ανθρωπινα δικαιώματα είναι πάνω από τις κρατικές οντότητες κ τα οικονομικά δεδομένα.
:+1::goodpost:
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 01 Απρ 2019, 19:00

Nandros έγραψε:
01 Απρ 2019, 18:50
hellegennes έγραψε:
01 Απρ 2019, 18:42
Nandros έγραψε:

Είμαι άθεος.
Μεταφυσικά; :o Σίγα να μην είναι και παραφυσικά!
Δεν θα ασχοληθώ με τις χαζοερμήνευες σου.
Για το μπλε κείμενο τίποτα;
Σου εκανε καλη παρατηρηση και δυσκολη, πολυ δυσκολη.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Απρ 2019, 19:02

Δεν έχει αντιληφθεί την ουσιώδη διαφορά φυσικού και μεταφυσικού δικαιώματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 01 Απρ 2019, 19:03

hellegennes έγραψε:
01 Απρ 2019, 19:02
Δεν έχει αντιληφθεί την ουσιώδη διαφορά φυσικού και μεταφυσικού δικαιώματος.
:smt023

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 01 Απρ 2019, 19:10

paul25 έγραψε:
01 Απρ 2019, 18:59
Γαληνός έγραψε:
Chainis έγραψε:
Η νόμιμη ναι.
Η λαθρομετανάστευση όχι.
:+1::goodpost:
Οι χώρες-μπατίρηδες, που είναι πλειοψηφία στον ΟΗΕ, καθάρισαν και βγήκε μια απόφαση στα μέτρα τους, για να διώχνουν τους περισσευούμενος.

Όμως...
η Σλοβενία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει τη συμφωνία, ενώ αρκετές χώρες της ΕΕ, μεταξύ των οποίων η Αυστρία, η Τσεχία, η Κροατία, η Ουγγαρία και η Πολωνία, έχουν επίσης ανακοινώσει ότι δεν προτίθενται να συμμετέχουν στη συμφωνία, ενώ και οι ΗΠΑ αρνούνται να την υπογράψουν. Στη διάσκεψη δεν θα λάβουν μέρος οι ΗΠΑ, η Αυστρία, η Τσεχία, η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, το Ισραήλ, η Ελβετία , η Ιταλία και η Αυστραλία.
https://gr.euronews.com/2018/12/05/pagk ... n-migrants
.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 01 Απρ 2019, 19:22

Nandros έγραψε:
01 Απρ 2019, 19:10
Οι χώρες-μπατίρηδες, που είναι πλειοψηφία στον ΟΗΕ, καθάρισαν και βγήκε μια απόφαση στα μέτρα τους, για να διώχνουν τους περισσευούμενος.

Όμως...
η Σλοβενία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει τη συμφωνία, ενώ αρκετές χώρες της ΕΕ, μεταξύ των οποίων η Αυστρία, η Τσεχία, η Κροατία, η Ουγγαρία και η Πολωνία, έχουν επίσης ανακοινώσει ότι δεν προτίθενται να συμμετέχουν στη συμφωνία, ενώ και οι ΗΠΑ αρνούνται να την υπογράψουν. Στη διάσκεψη δεν θα λάβουν μέρος οι ΗΠΑ, η Αυστρία, η Τσεχία, η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, το Ισραήλ, η Ελβετία , η Ιταλία και η Αυστραλία.
.
Θα σου κανω μια ερωτηση:

Εστω οτι υπαρχει ενα απολυταρχικο κρατος που δεν αναγνωριζει καποια δικαιωματα της Χαρτας στους πολιτες και αυτοι δεν αντιλαμβανονται την ελλειψη τους, θεωρεις οτι γι'αυτους μπορει νομιμα να μην προβλεπονται τα δικαιωματα αυτα αλλα ωστοσο ισχυουν και οφειλουν να εκπληρωθουν παρολο που δεν τα ζητανε; Τους τα αναγνωριζεις;

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 01 Απρ 2019, 19:43

paul25 έγραψε:
01 Απρ 2019, 19:22
Nandros έγραψε:
01 Απρ 2019, 19:10

Όμως...
Θα σου κανω μια ερωτηση:

Εστω οτι υπαρχει ενα απολυταρχικο κρατος που δεν αναγνωριζει καποια δικαιωματα της Χαρτας στους πολιτες και αυτοι δεν αντιλαμβανονται την ελλειψη τους, θεωρεις οτι γι'αυτους μπορει νομιμα να μην προβλεπονται τα δικαιωματα αυτα αλλα ωστοσο ισχυουν και οφειλουν να εκπληρωθουν παρολο που δεν τα ζητανε; Τους τα αναγνωριζεις;
Δεν βαρέθηκες να θεωρητικολογείς;
Καταλαβαίνεις τί γίνεται στην πραγματικότητα;
Η πραγματικότητα είναι πως - σήμερα - οι λαοί της Δύσης ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να μαζευτούν στα μέρη τους όλοι οι πεινασμένοι της Γης. Και να ήθελαν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να τους σώσουν όλους. Τα νούμερα δεν βγαίνουν.
Η δικαιολογία των halilέγγυων, ο ιμπεριαλισμός της Δύσης στο παρελθόν, ΔΕΝ ενδιαφέρει τους λαούς της σήμερα. Αποτέλεσμα είναι να επιλέγουν κυβερνήσεις με αντιμεταναστευτική πολιτική.
ΤΕΛΟΣ από μένα.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 01 Απρ 2019, 20:01

Γαληνός έγραψε:
Chainis έγραψε:
Η νόμιμη ναι.
Η λαθρομετανάστευση όχι.
Κι άμα το λέει ο ΟΗΕ τι;
Ας τα έλεγε όταν οι σοβιετικοί και ανατολικοευρωπαίοι τουφέκιζαν όποιον προσπαθούσε να μπει ή να βγει στις (από) τις χώρες τους.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 01 Απρ 2019, 20:02

Ανοιχτά σύνορα για όλους!

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών