Εξέφρασαν δυσαρέσκεια για τις αλλαγές. Ο Άγις έφαγε Μπαν γιατί εξέφρασε δυσαρέσκεια και για τις αναρτήσεις μου στην μαγειρική.
πρωταπριλιάτικο: η Naida συντονίστρια...
Re: πρωταπριλιάτικο: η Naida συντονίστρια...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Απο τα επιτραπέζια στα πλειστεισια - α ρε κατακαημένη επανασταση που εμπλεξες...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δεν έχω διαβάσει ποτέ τίποτα από τη μαγειρική και δεν έχω άποψη για τι παίχτηκε. Το βασικό είναι να μη βριζομαστε. Και να μην εκθέτουμε το Σπύρο.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Γιατί τι έχουν τα επιτραπέζια και τα πλεηστεησια; Να τα δοκιμάσεις καμιά φορά να δεις τι ωραία που είναι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Έλα τι; Ελειπα ένεκα εργασίας, Τι έγινε, με αποζητάει η Εσθήρ;sys3x έγραψε: ↑01 Απρ 2019, 23:52Η Εσθήρ χρειάζεται μια γερή δόση από Sid Vicious για να στρώσει.
Εσθήρ μου, τι είναι άστρο μου; Ήρθα, μίλησε με
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Εχω την τάση να ξεχναω τους ορους χρησης που αναφερονται στην συμπεριφορά μας απέναντι στους συνδονιστας και τον σεβασμο που οφείλουμε να δείχνουμε .southern έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 00:46Δεν έχω διαβάσει ποτέ τίποτα από τη μαγειρική και δεν έχω άποψη για τι παίχτηκε. Το βασικό είναι να μη βριζομαστε. Και να μην εκθέτουμε το Σπύρο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν είναι μόνο το βρίσιμο με λέξεις. Η προσβολή μπορεί να γίνει και με τη συμπεριφορά κάποιου. Αυτοί οι δύο επέδειξαν ανάρμοστη συμπεριφορά και ασέβεια προς την συντονιστική ομάδα. Αυτά επιφερουν ποινες όπως αναφέρονται και στους όρους χρήσης.southern έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 00:46Δεν έχω διαβάσει ποτέ τίποτα από τη μαγειρική και δεν έχω άποψη για τι παίχτηκε. Το βασικό είναι να μη βριζομαστε. Και να μην εκθέτουμε το Σπύρο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Με είχες υπερασπιστεί και εσύ πριν κάποιες μέρες. Δεν θα το ξεχάσω. Μαζί με το φίλο κολντρον.Αγις έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 00:56Εχω την τάση να ξεχναω τους ορους χρησης που αναφερονται στην συμπεριφορά μας απέναντι στους συνδονιστας και τον σεβασμο που οφείλουμε να δείχνουμε .
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Ο αριανός ρε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Συνήθως ήταν δίδυμο με τον σαμ με το δίκαννο αλλά και με τον μπαγκσμπάνι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 01:24δεν τον πέτυχα ποτέ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης

τι σκατα μπαγκς μπάνι έβλεπα εγώ τότε;
αλήθεια ποτέ δεν ηξερα το όνομα αυτού.
(✿ ♥‿♥)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καλύτερος συντονιστης-συντονιστρια για 2023
από zteo » 25 Οκτ 2023, 07:50 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 55 Απαντήσεις
- 5933 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
25 Δεκ 2023, 18:18
-