Γιατί τη Βρεττανία την κυβερνούν ευρωπαϊστές
Γιατί έφαγε λοπού το μπρέξι ;
- Golden Age
Re: Γιατί έφαγε λοπού το μπρέξι ;
- wooded glade
Τώρα όχι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Golden Age
Ναι καλά. Η Μέυ ήτανε κατα του Μπρέξιτ. Έκανε κωλοτούμπα όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία (ακόμη και στην εσωκομματική εκλογή ήταν η φιλο-ΕΕ υποψήφια) κι αυτό λόγω του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, διαφορετικά θα λειτουργούσε αντισυνταγματικά. Καταβάλλει όμως προσπάθειες να το τρενάρει όσο μπορεί, ασχέτως των προπαθειών που προβάλλει ότι κάνει περι του αντιθέτου.wooded glade έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 13:45Τώρα όχι.
Η Αγγλία ήταν το μακρύ χέρι των ΗΠΑ στην ΕΕ.
Στόχος από την είσοδο της ήταν να είναι αυτή το κυρίαρχο κράτος και όχι η Γερμανία.
Η πρώτη ήττα σε αυτό ήρθε όταν η Γερμανία και η Γαλλία ξεπέρασαν - άφησαν στην άκρη όλες τις διαφορές τους και ο Γαλλογερμανικός άξονας έγινε κυρίαρχος μέσα στην ΕΕ.
Οι διευρύνσεις μετά το 90 πρώτα από όλα εξυπηρετούσαν τις ΗΠΑ γιατί έκοβαν σε αυτές τις χώρες την επιρροή της Ρωσίας, γι' αυτό η Αγγλία υπερθεμάτιζε σε αυτές, το ίδιο συνέβαινε και με την Τουρκία που τα αποτελέσματα του ότι δεν μπήκε στην ΕΕ τα βλέπουμε σήμερα και αυτό είναι που ήθελαν να αποφύγουν οι ΗΠΑ και η Αγγλία.
Επίσης η Αγγλία θεωρούσε ότι όλες οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ που είχαν υποφέρει πολύ κατά τον Β' ΠΠ θα ήταν αντιγερμανικές εντός της ΕΕ, πράγμα που αποδείχθηκε κι αυτό λάθος και ήταν η επόμενη ήττα της.
Η αυτοκρατορική νοοτροπία τους που ζει και βασιλεύει και σήμερα, τώρα πλέον δεν τους επιτρέπει να βρίσκονται ως χώρα σε έναν συνασπισμό που δεν μπορούν να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο και ακόμα χειρότερα που τον έχει ξεκάθαρα η Γερμανία πλέον.
Η αποχώρηση είναι μονόδρομος και ήταν μόνο θέμα χρόνου, δεν αποδέχονται την κυριαρχία της Γερμανίας, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο στην Αμερική, μόνο η αποχώρηση τους της προσφέρει κάτι γιατί μειώνει την συνολική ισχύ της ΕΕ και δεν θέλουν αυτοί οι κοσμοκράτορες να συμβάλουν άλλο στην ισχύ της Γερμανίας.
Στόχος από την είσοδο της ήταν να είναι αυτή το κυρίαρχο κράτος και όχι η Γερμανία.
Η πρώτη ήττα σε αυτό ήρθε όταν η Γερμανία και η Γαλλία ξεπέρασαν - άφησαν στην άκρη όλες τις διαφορές τους και ο Γαλλογερμανικός άξονας έγινε κυρίαρχος μέσα στην ΕΕ.
Οι διευρύνσεις μετά το 90 πρώτα από όλα εξυπηρετούσαν τις ΗΠΑ γιατί έκοβαν σε αυτές τις χώρες την επιρροή της Ρωσίας, γι' αυτό η Αγγλία υπερθεμάτιζε σε αυτές, το ίδιο συνέβαινε και με την Τουρκία που τα αποτελέσματα του ότι δεν μπήκε στην ΕΕ τα βλέπουμε σήμερα και αυτό είναι που ήθελαν να αποφύγουν οι ΗΠΑ και η Αγγλία.
Επίσης η Αγγλία θεωρούσε ότι όλες οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ που είχαν υποφέρει πολύ κατά τον Β' ΠΠ θα ήταν αντιγερμανικές εντός της ΕΕ, πράγμα που αποδείχθηκε κι αυτό λάθος και ήταν η επόμενη ήττα της.
Η αυτοκρατορική νοοτροπία τους που ζει και βασιλεύει και σήμερα, τώρα πλέον δεν τους επιτρέπει να βρίσκονται ως χώρα σε έναν συνασπισμό που δεν μπορούν να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο και ακόμα χειρότερα που τον έχει ξεκάθαρα η Γερμανία πλέον.
Η αποχώρηση είναι μονόδρομος και ήταν μόνο θέμα χρόνου, δεν αποδέχονται την κυριαρχία της Γερμανίας, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο στην Αμερική, μόνο η αποχώρηση τους της προσφέρει κάτι γιατί μειώνει την συνολική ισχύ της ΕΕ και δεν θέλουν αυτοί οι κοσμοκράτορες να συμβάλουν άλλο στην ισχύ της Γερμανίας.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- wooded glade
Καφρoαβγό είναι η May.Golden Age έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 13:47Ναι καλά. Η Μέυ ήτανε κατα του Μπρέξιτ. Έκανε κωλοτούμπα όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία (ακόμη και στην εσωκομματική εκλογή ήταν η φιλο-ΕΕ υποψήφια) κι αυτό λόγω του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, διαφορετικά θα λειτουργούσε αντισυνταγματικά. Καταβάλλει όμως προσπάθειες να το τρενάρει όσο μπορεί, ασχέτως των προπαθειών που προβάλλει ότι κάνει περι του αντιθέτου.
- Golden Age
- wooded glade
Τα αβγά είναι και ύπουλα.
Μιά φορά κι έναν καιρό ένα αβγό -ως απεδείχθη εκ των υστέρων- μου λέει "πήγα στην Ελλάδα και ο Παπαδόπουλος λέει έχει μεγάλα σχέδια για τη χώρα - αλλά είναι τρίχες κατσαρές". Λέω εγώ λοιπόν "μπλιάχ, ποιά μεγάλα σχέδια ;".
Δεν ξέρω πως όμως και δεν μπορούσα να πω σωστά τη λέξη "σχέδια" (targets, aims, plans). Κάποιο στιγμιαίο μπλακάουτ, τύπου Αλέξη.
Οπότε αυτός λέει "τι ; τι λες ; αα-ού-ϊ - αα-ού-ε, δεν ξέρετε Αγλλικά, ουουουου foreigners".
Το είχε στημένο ο τύπος.
Αυτής της συνωμοταξίας είναι η May.
- Golden Age
wooded glade έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 14:59Τα αβγά είναι και ύπουλα.
Μιά φορά κι έναν καιρό ένα αβγό -ως απεδείχθη εκ των υστέρων- μου λέει "πήγα στην Ελλάδα και ο Παπαδόπουλος λέει έχει μεγάλα σχέδια για τη χώρα - αλλά είναι τρίχες κατσαρές". Λέω εγώ λοιπόν "μπλιάχ, ποιά μεγάλα σχέδια ;".
Δεν ξέρω πως όμως και δεν μπορούσα να πω σωστά τη λέξη "σχέδια" (targets, aims, plans). Κάποιο στιγμιαίο μπλακάουτ, τύπου Αλέξη.
Οπότε αυτός λέει "τι ; τι λες ; αα-ού-ϊ - αα-ού-ε, δεν ξέρετε Αγλλικά, ουουουου foreigners".
Το είχε στημένο ο τύπος.
Η Μέυ είναι ομοϊδεάτισσά σου.

- wooded glade
Αυτοί είναι οι υφασματέμποροι του Ήστ Εντ (*).Golden Age έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 17:17wooded glade έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 14:59Τα αβγά είναι και ύπουλα.
Το είχε στημένο ο τύπος.
Η Μέυ είναι ομοϊδεάτισσά σου.
Μάτσο καπιτάλε.
(*) τα "κασμήρια" που λέμε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-