Καλα τωρα χρησημοποιεις ως επιχειρημα αυτή την μαλακια?stavmanr έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 20:20https://www.ksm.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%AD% ... B1-%CF%85/
Όταν οι έλληνες μετανάστες στην αμερική του 1929 ήταν το πρώτο στατιστικά εγκληματικό στοιχείο της.
Αφού, λοιπόν, κάποιος μελετήσει τα στοιχεία αρχίζει να διαπιστώνει ότι οι μετανάστες αναγκάζονται να προβαίνουν σε εγκληματικές πράξεις εξαιτίας της έλλειψης βασικών αγαθών κι ευκαιριών. Η περιθωριοποίηση του μετανάστη είναι το κύριο αίτιο της όποιας εγκληματικής του δράσης.
Επομένως, αυτοί που περιθωριοποιούν τους μετανάστες σήμερα είναι οι πρώτοι υπαίτιοι της εγκληματικής τους δραστηριότητας, αποδεδειγμένης ιστορικά.
Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Είναι η μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα ;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ!hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 20:18Τι να απαντήσω σ' αυτήν την βλακεία; Το θέμα είναι αν οι δικοί του πρόγονοι συγκεκριμένα ήταν αποικιοκράτες; Πρώτα απ' όλα αυτό δεν το ξέρω και δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος, εκτός αν είναι γαλαζοαίματος και ξέρει το οικογενειακό του δέντρο 13 γενιές πίσω.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Γιατί; Έχει χρησιμοποιήσει αξιοπρεπές επιχείρημα έστω μία φορά;perseus έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 20:43Καλα τωρα χρησημοποιεις ως επιχειρημα αυτή την μαλακια?stavmanr έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 20:20https://www.ksm.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%AD% ... B1-%CF%85/
Όταν οι έλληνες μετανάστες στην αμερική του 1929 ήταν το πρώτο στατιστικά εγκληματικό στοιχείο της.
Αφού, λοιπόν, κάποιος μελετήσει τα στοιχεία αρχίζει να διαπιστώνει ότι οι μετανάστες αναγκάζονται να προβαίνουν σε εγκληματικές πράξεις εξαιτίας της έλλειψης βασικών αγαθών κι ευκαιριών. Η περιθωριοποίηση του μετανάστη είναι το κύριο αίτιο της όποιας εγκληματικής του δράσης.
Επομένως, αυτοί που περιθωριοποιούν τους μετανάστες σήμερα είναι οι πρώτοι υπαίτιοι της εγκληματικής τους δραστηριότητας, αποδεδειγμένης ιστορικά.
Μιλάει για την Αμερική που
- τότε είχε ζητήσει μετανάστες, άρα δεν ήταν λαθρομετανάστες.
- τσέκαρε από υγεία μέχρι ποινικό μητρώο και φρονήματα (γιατί δεν ήθελαν αριστερούς).
- τους μάντρωνε στο νησί Έλλις, μέχρι να τους τσεκάρει για να τους δώσει άδεια. Πόσοι ξεκίνησαν υγιείς και ξέμειναν εκεί μέχρι να το πάρουν απόφαση να επιστρέψουν επειδή πχ άρπαξαν φυματίωση στο καράβι ... δεν τον απασχολεί.
- και μετά τους έστρωναν στη δουλειά γιατί είχαν ανάπτυξη και τους έλειπε εργατικό δυναμικό. Οι δικοί μας δεν πήγαν εκεί για να πάρουν τις δουλειές των άλλων ούτε για να αράξουν σε προπληρωμένα σπίτια ροκανίζοντας επιδόματα.
- όποιος κατάφερνε να περάσει λαθραία, ήταν η εξαίρεση που επιβεβαίωνε τον κανόνα και έπρεπε να είναι αόρατος για χρόνια μην τον απελάσουν. Εδώ κατεβαίνουν σε πορείες στο κέντρο.
Αν αυτές οι συνθήκες, του φαίνονται ίδιες με τις σημερινές των λαθρομεταναστών, τι συζήτηση περιμένεις να κάνεις;
Άσε τους προγόνους ενός συγκεκριμένου μέλους, η Ελλάδα είναι αποικιοκρατική χώρα;hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 20:18Τι να απαντήσω σ' αυτήν την βλακεία; Το θέμα είναι αν οι δικοί του πρόγονοι συγκεκριμένα ήταν αποικιοκράτες; Πρώτα απ' όλα αυτό δεν το ξέρω και δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος, εκτός αν είναι γαλαζοαίματος και ξέρει το οικογενειακό του δέντρο 13 γενιές πίσω.
- hellegennes
Το συγκεκριμένο μέλος εξέφρασε την απορία. Δεν με ενδιαφέρει εδώ να συζητήσω για το παρελθόν της Ελλάδας (που είχε αποικίες στην αρχαιότητα).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φαντάσου, λοιπόν, ότι οι έλληνες ήταν το Νο1 εγκληματικό στοιχείο της Αμερικής χωρίς καν να είναι νομικά περιθωριοποιημένοι. Με όλα τους τα δικαιώματα, με δουλειές, με συνοικίες ολόκληρες δικές τους. Και μόνο που ήταν μετανάστες, μακριά από τη χώρα τους, σε ξένο κράτος, περιθωριοποιημένοι από τους εντόπιους είχαν γίνει Αλ Καπόνε.Juno έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 20:52Μιλάει για την Αμερική πουperseus έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 20:43Καλα τωρα χρησημοποιεις ως επιχειρημα αυτή την μαλακια?stavmanr έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 20:20
https://www.ksm.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%AD% ... B1-%CF%85/
- τότε είχε ζητήσει μετανάστες, άρα δεν ήταν λαθρομετανάστες.
Αν αυτό δεν σου δίνει επαρκή εικόνα του κοινωνικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες, από τους ίδιους τους προγόνους των συμπολιτών σου, απορώ τί περιμένεις να διαβάσεις.
- hellegennes
Αν έχεις δίκιο μπορείς να το αποδείξεις με επιχειρήματα. Η μεγαλύτερη γραμματοσειρά δεν είναι μεγέθυνση των επιχειρημάτων σου. Μάλλον ένδεια υποδεικνύει.Nandros έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 20:46ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ!hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 20:18Τι να απαντήσω σ' αυτήν την βλακεία; Το θέμα είναι αν οι δικοί του πρόγονοι συγκεκριμένα ήταν αποικιοκράτες; Πρώτα απ' όλα αυτό δεν το ξέρω και δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος, εκτός αν είναι γαλαζοαίματος και ξέρει το οικογενειακό του δέντρο 13 γενιές πίσω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ξέρει ότι τα αρχαία ελληνικά φύλα (αυτά που αργότερα συνέστησαν το ελληνικό φύλο) ήρθαν από άλλα μέρη.hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 20:57Το συγκεκριμένο μέλος εξέφρασε την απορία. Δεν με ενδιαφέρει εδώ να συζητήσω για το παρελθόν της Ελλάδας (που είχε αποικίες στην αρχαιότητα).
Δεν έχει καταλάβει ότι όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη είναι είτε μετανάστες είτε απόγονοι μεταναστών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 02 Απρ 2019, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Μα δεν ηταν ,αυτη ειναι μια μαλακια αστήρικτη που την ξεκινησε ο κουλογλου και απλα την αναμασατε
Αυτή είναι η βασική επιστημονική θεωρία εξάπλωσης του ανθρώπινου είδους στον κόσμο. 

- hellegennes
Τράβα δες το Αμέρικα Αμέρικα, του συμπατριώτη μας Ελία Καζάν. Ακόμη κι αν δεν καταλάβεις για ποιον λόγο σού είπα να το δεις, θα έχεις απολαύσει ένα αριστούργημα του κινηματογράφου και -ευελπιστώ ότι- θα διευρύνεις λίγο τους ορίζοντές σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός οτι υπάρχουν είκοσι άτομα που πιστεύουν οτι η μετανάστευση είναι εφικτή
είτε στον ιδεατό κόσμο είτε στον ρεαλιστικό ή πραγματικό κόσμο.
Με κάνουν να σκεφτώ οτι μπορώ να τους πουλήσω τα πάντα μεχρι και αέρα κοπανιστό
Ένα ακόμη που στοιχειο που θα ήθελα να διερευνήσω είναι αν προκειται για συριζαίους
είτε στον ιδεατό κόσμο είτε στον ρεαλιστικό ή πραγματικό κόσμο.
Με κάνουν να σκεφτώ οτι μπορώ να τους πουλήσω τα πάντα μεχρι και αέρα κοπανιστό
Ένα ακόμη που στοιχειο που θα ήθελα να διερευνήσω είναι αν προκειται για συριζαίους
- hellegennes
Ίσως να το πιστεύουν γιατί η λέξη «μετανάστευση» δεν είναι technobabble από έργο επιστημονικής φαντασίας; Δεν ξέρω, προτάσεις κάνω στο κενό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΔΕΝ ΘΑ ΧΆΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 20:58Αν έχεις δίκιο μπορείς να το αποδείξεις με επιχειρήματα. Η μεγαλύτερη γραμματοσειρά δεν είναι μεγέθυνση των επιχειρημάτων σου. Μάλλον ένδεια υποδεικνύει.Nandros έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 20:46ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ!hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 20:18Τι να απαντήσω σ' αυτήν την βλακεία; Το θέμα είναι αν οι δικοί του πρόγονοι συγκεκριμένα ήταν αποικιοκράτες; Πρώτα απ' όλα αυτό δεν το ξέρω και δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος, εκτός αν είναι γαλαζοαίματος και ξέρει το οικογενειακό του δέντρο 13 γενιές πίσω.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
24 Φεβ 2025, 14:51
-
-
Νέα δημοσίευση Κεφαλαιοκρατία: πεδίο κερδοφορίας το ανθρώπινο αίμα
από Ληστοσυμμορίτης » 04 Ιουν 2024, 08:43 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 405 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
05 Ιουν 2024, 11:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βρήκαμε ανθρώπινο υπόλειμμα, ενημερώσαμε τις αστυνομικές αρχές...
από Kauldron » 27 Φεβ 2024, 13:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Φεβ 2024, 14:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η σύγχρονη επιστήμη θεωρεί το ανθρώπινο λάθος ως σύμπτωμα και όχι ως αίτιο
από Ληστοσυμμορίτης » 28 Φεβ 2025, 07:44 » σε Θετικές Επιστήμες - 22 Απαντήσεις
- 729 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
26 Απρ 2025, 08:02
-