Πρωκτός ή αιδοίο?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Πρωκτός ή αιδοίο?
σχεδον αποκλειστικα πρωκτος και μονο σε στιγμες βαριεστημαρας αιδοιο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ξαπλωμένοι είμαστε όλοι ίσοι...μόνο οι μπυροκοιλιές εξέχουν και οι βύζοι!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 00:28να μας βάλουν δίπλα δίπλα εμάς τους 2 να γελάμε για χρόνια!!

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είσαι αν-επίκαιρος.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 00:29σχεδον αποκλειστικα πρωκτος και μονο σε στιγμες βαριεστημαρας αιδοιο
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Otto Weininger
Να το κοιτάξεις αυτό.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 00:29σχεδον αποκλειστικα πρωκτος και μονο σε στιγμες βαριεστημαρας αιδοιο
Το επόμενο βήμα είναι να λες "σχεδόν αποκλειστικά άντρας και σε στιγμές βαριεστημαρας γυναίκα"
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το αυτό μου πέρασε απ' το μυαλό.
Ρενλη Μπαραθηον.
Ρενλη Μπαραθηον.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Eθνικοκοινωνιστης
η πρωκτικη επαφη ειναι εργαλειο ελεγχου και δυναμηςOtto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 00:32Να το κοιτάξεις αυτό.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 00:29σχεδον αποκλειστικα πρωκτος και μονο σε στιγμες βαριεστημαρας αιδοιο
Το επόμενο βήμα είναι να λες "σχεδόν αποκλειστικά άντρας και σε στιγμές βαριεστημαρας γυναίκα"
καθε ενας που αναβλιζει το αλφαμεινλικι απο μεσα του το γνωριζει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 03 Απρ 2019, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τίποτε από τα δύο.
Με 6Ε την καπότα, θες μισή σύνταξη για να πηδήξεις.
Πως τό λεγε ο Κλιντ; Για μια χούφτα δολάρια. Ε, δολάρια δεν έχω, αλλά έχω χούφτα.
Με 6Ε την καπότα, θες μισή σύνταξη για να πηδήξεις.
Πως τό λεγε ο Κλιντ; Για μια χούφτα δολάρια. Ε, δολάρια δεν έχω, αλλά έχω χούφτα.

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Εσείς οι στρέητ που προτιμάτε τον κώ...εεε...πρωκτό, ξεχωρίζετε αν είναι γένους θηλυκού ή αρσενικού;
Α ξέχασα...ο πρωκτός δεν έχει φύλο...
Α ξέχασα...ο πρωκτός δεν έχει φύλο...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Al Bundy την 03 Απρ 2019, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ώι ρε!!για το ύψος λέω.Μπακάλης έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 00:31Ξαπλωμένοι είμαστε όλοι ίσοι...μόνο οι μπυροκοιλιές εξέχουν και οι βύζοι!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 00:28να μας βάλουν δίπλα δίπλα εμάς τους 2 να γελάμε για χρόνια!!
ναι τα μεμέ προεξέχουν το ξέρω.

(✿ ♥‿♥)
Δεν ισχύει.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 00:2319,3 αυτή την στιγμή που ομιλούμε.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 00:21Οι τσόντες κάνουν ζημιά.Ναι.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 00:20
Κάτσε σε έχασα. Εννοείς από τον καρπό έως το τέλος του μεσαίου δάχτυλου;
Αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει απόλυτα αυτό ώστε να το ταυτίζουμε με το άλλο.
- Υπερκουλτουριάρης
Ναι το είδαμε κι εμείς.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 00:42
ώι ρε!!για το ύψος λέω.
ναι τα μεμέ προεξέχουν το ξέρω.

Δεν θα το μετρήσεις έτσι, θα διπλώσεις το μεσαίο δάχτυλο στην παλάμη και από εκεί θα μετρήσεις, μέχρι εκεί που δίπλωσε, όχι από τον καρπό. Μέτρα και πες.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 00:2319,3 αυτή την στιγμή που ομιλούμε.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 00:21Οι τσόντες κάνουν ζημιά.Ναι.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 00:20
Κάτσε σε έχασα. Εννοείς από τον καρπό έως το τέλος του μεσαίου δάχτυλου;
Αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει απόλυτα αυτό ώστε να το ταυτίζουμε με το άλλο.
the end