οχιΟρέστης 35 έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 14:12Εθνι πιστευεις οτι οι ελληνες πρεπει να παντρευονται τουρκαλες για να ενωσουν τις δυο χωρες;
αυστηρη ενδογαμια που θα στηριζεται απο το κρατος
οχιΟρέστης 35 έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 14:12Εθνι πιστευεις οτι οι ελληνες πρεπει να παντρευονται τουρκαλες για να ενωσουν τις δυο χωρες;
Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 12:00απαιτηστε, αλλα δεν θα την εχετε ποτε. ειδικα οταν νομιζετε πως την εχετε.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 15:45με χαρέμια και τέτοια;;
jamais!
απαιτούμε μοναδικότητα κι αποκλειστικότητα!
Κάτι για κινεζες μου ελεγες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 13:47οχιΟρέστης 35 έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 14:12Εθνι πιστευεις οτι οι ελληνες πρεπει να παντρευονται τουρκαλες για να ενωσουν τις δυο χωρες;
η συνομοσπονδια δεν αναιρει την πολιτικη της ενδογαμιαςΟρέστης 35 έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 13:55Κάτι για κινεζες μου ελεγες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 13:47οχιΟρέστης 35 έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 14:12Εθνι πιστευεις οτι οι ελληνες πρεπει να παντρευονται τουρκαλες για να ενωσουν τις δυο χωρες;
Εγώ πιστεύω οτι πρεπει να προωθήσουμε την ελληνοτουρκική συνομοσπονδία
Και τι θα κρατήσει τον Έλληνα άντρα στη χωρα του;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 14:01η συνομοσπονδια δεν αναιρει την πολιτικη της ενδογαμιαςΟρέστης 35 έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 13:55Κάτι για κινεζες μου ελεγες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 13:47
οχι
Εγώ πιστεύω οτι πρεπει να προωθήσουμε την ελληνοτουρκική συνομοσπονδία
Γιατί να κλείσουν τα σύνορα, ποιος θα θέλει να φύγει από τον επίγειο παράδεισο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 14:16το κλιμα της ενισχυσης της εθνικης προσπαθειας και ενα περιβαλλον που θα αποκαθιστα την θεση του στην κοινωνια οσο ποτε αλλοτε
φυσικα θα συνοδευτει απο κλεισιμο συνορων,διακρατικες συμφωνιες με κρατη για επιστροφη οσων εχουν ελ υπηκοοτητα και αφαιρεση υπηκοοτητας εφοσον δεν το πραξουν,διακρατικες συμφωνιες με κρατη προκειμενουν να βοηθησουν στην κατασχεση του 80% των περιουσιακων στοιχειων των ελ στο εξωτερικο με παραλληλη απειλη οτι αν δεν το πραξουν θα υπαρξει εμπαργκο εμπορικο και διακοπη καθε ειδους σχεσεων με αυτα τα κρατη
μπορουμε να διερυνουμε τις εξαγωγες μας σε χωρες σαν την κινα και την ρωσια
παραλληλα εκβιαστικη πολιτικη εναντι της γερμανιας με σκοπο οικονομικα και αλλα ανταλλαγματα
η αιγειακη θα ειναι η μεγαλυτερη δυναμη μετα την κινα σε παγκοσμιο επιπεδο
η λογικη του bad boy mgtowιστη θα αποτυπωθει στις πραξεις της αιγειακης
Το υποψιάστηκα οτι θα ηταν απαραίτητο το κλείσιμο των συνόρων για να εφαρμοστεί η αυστηρή ενδογαμία με ελληνίδες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 14:16το κλιμα της ενισχυσης της εθνικης προσπαθειας και ενα περιβαλλον που θα αποκαθιστα την θεση του στην κοινωνια οσο ποτε αλλοτε
φυσικα θα συνοδευτει απο κλεισιμο συνορων,διακρατικες συμφωνιες με κρατη για επιστροφη οσων εχουν ελ υπηκοοτητα και αφαιρεση υπηκοοτητας εφοσον δεν το πραξουν,διακρατικες συμφωνιες με κρατη προκειμενουν να βοηθησουν στην κατασχεση του 80% των περιουσιακων στοιχειων των ελ στο εξωτερικο με παραλληλη απειλη οτι αν δεν το πραξουν θα υπαρξει εμπαργκο εμπορικο και διακοπη καθε ειδους σχεσεων με αυτα τα κρατη
μπορουμε να διερυνουμε τις εξαγωγες μας σε χωρες σαν την κινα και την ρωσια
παραλληλα εκβιαστικη πολιτικη εναντι της γερμανιας με σκοπο οικονομικα και αλλα ανταλλαγματα
η αιγειακη θα ειναι η μεγαλυτερη δυναμη μετα την κινα σε παγκοσμιο επιπεδο
η λογικη του bad boy mgtowιστη θα αποτυπωθει στις πραξεις της αιγειακης
Ορέστη,σκέφτομαι σοβαρά να ανοίξω νήμα όπου θα σου πάρω συνέντευξη.Να τεθούν μερικά ερωτήματα που ίσως σε βοηθήσουν να δώσεις το δικό σου στίγμα .Ορέστης 35 έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 14:45
Το υποψιάστηκα οτι θα ηταν απαραίτητο το κλείσιμο των συνόρων για να εφαρμοστεί η αυστηρή ενδογαμία με ελληνίδες.
Στειλε μου πμκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 16:37Ορέστη,σκέφτομαι σοβαρά να ανοίξω νήμα όπου θα σου πάρω συνέντευξη.Να τεθούν μερικά ερωτήματα που ίσως σε βοηθήσουν να δώσεις το δικό σου στίγμα .Ορέστης 35 έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 14:45
Το υποψιάστηκα οτι θα ηταν απαραίτητο το κλείσιμο των συνόρων για να εφαρμοστεί η αυστηρή ενδογαμία με ελληνίδες.
Ορέστης 35 έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 03:39Στειλε μου πμκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 16:37Ορέστη,σκέφτομαι σοβαρά να ανοίξω νήμα όπου θα σου πάρω συνέντευξη.Να τεθούν μερικά ερωτήματα που ίσως σε βοηθήσουν να δώσεις το δικό σου στίγμα .Ορέστης 35 έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 14:45
Mετάφραση . Ολοκληρωτικό έλεγχο υπηρεσιών - χρόνου - οικονομικών πόρων.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 15:45με χαρέμια και τέτοια;;Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 15:41Να γινεις σουλτανα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 15:30Ορέστη αν μας κερδίζανε οι Πέρσες τώρα θα ήμουν Ιρανή πριγκίπισσα !
τι να κάνουμε με τους Ντούρκους;
jamais!
Αγις έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 13:30Mετάφραση . Ολοκληρωτικό έλεγχο υπηρεσιών - χρόνου - οικονομικών πόρων.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 15:45με χαρέμια και τέτοια;;
jamais!
Η ζωή εν κυλόττα , λέγεται.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 16:51Αγις έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 13:30Mετάφραση . Ολοκληρωτικό έλεγχο υπηρεσιών - χρόνου - οικονομικών πόρων.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 15:45
με χαρέμια και τέτοια;;
jamais!
όχι Άγις.
αφοσίωση κι εμπιστοσύνη λέγεται.