νεο ο μπακάλης? Παλιά πουτάνα είναι, σχεδόν όσο ο σαλίβερος
Απέλυσαν υπάλληλο super market για μερικές φέτες κασέρι και σαλάμι!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Απέλυσαν υπάλληλο super market για μερικές φέτες κασέρι και σαλάμι!
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Προφανώς, δεν είχε κλείσει. Το πιο πιθανό ήταν να ξεκίνησε το καθάρισμα πριν την τυπική λήξη του ωράριου επειδή δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες (ενώ έπρεπε να γίνει μετά τη λήξη) για να φύγει νωρίτερα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 09:50έπρεπε να αρνηθεί να τον εξυπηρετήσει επειδή ήταν αργά και το τμήμα είχε κλείσει
Όλα αυτά φυσικά, είναι υποθέσεις εργασίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ναι, αλλά το ωράριο του μεχρι τι ωρα είναι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 10:45Προφανώς, δεν είχε κλείσει. Το πιο πιθανό ήταν να ξεκίνησε το καθάρισμα πριν την τυπική λήξη του ωράριου επειδή δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες (ενώ έπρεπε να γίνει μετά τη λήξη) για να φύγει νωρίτερα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 09:50έπρεπε να αρνηθεί να τον εξυπηρετήσει επειδή ήταν αργά και το τμήμα είχε κλείσει
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Ναι, φυσικά "μπορεί".μίστερ μαξ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 10:37Δεν ήταν σιγουρο οτι θα προκαλέσει τετοιου ειδους αντιδράσεις. Μπορει ο ιδιοκτήτης να σκέφτηκε πως "οκ, μερικά κομμουνια στην Αθήνα θα κλάψουν, αλλά οι πελάτες μου στην γκαντζολία θα γουστάρουν πως είμαι τόσο αυστηρος στην εξυπηρέτηση τους".ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 10:34Αν του κάνανε εκπαίδευση και ήταν επιλογή του εργαζόμενου να λειτουργήσει διαφορετικά;μίστερ μαξ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 10:26
To ξυραφι του οκκαμ λεει οτι ηταν αστος, όχι εργατης- στην συνείδηση τουλάχιστον.
Το αν ειναι εκπαιδευμενος ο εργαζόμενος, δεν εννοείται καθόλου. Αν δεν του κάνανε εκπαίδευση, τοτε τους αξίζει μια μυνηση να τους πάρει το μαγαζί.
Στην τελική, γιατί να μπει ο οποιοσδήποτε στη διαδικασία απόλυσης ενός εκπαιδευμένου εργαζόμενου, ειδικώς από τη στιγμή που είναι σίγουρο ότι αυτό θα προκαλέσει τέτοιου τύπου αντιδράσεις;
Αλλά θα πήγαινα στοίχημα ότι η εργασιακή σου εμπειρία είναι τόση ώστε η όποια κρίση σου να παίζει μόνον στο πεδίο του μπορεί/ίσως/αν και γενικώς σε ό,τι διαβάζεις σε τίτλους, θεωρώντας τα ως δεδομένα

Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μάντεψε ή προσπάθησε να σκεφτείς λογικά.μίστερ μαξ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 10:47Ναι, αλλά το ωράριο του μεχρι τι ωρα είναι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 10:45Προφανώς, δεν είχε κλείσει. Το πιο πιθανό ήταν να ξεκίνησε το καθάρισμα πριν την τυπική λήξη του ωράριου επειδή δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες (ενώ έπρεπε να γίνει μετά τη λήξη) για να φύγει νωρίτερα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 09:50έπρεπε να αρνηθεί να τον εξυπηρετήσει επειδή ήταν αργά και το τμήμα είχε κλείσει
Εγώ είμαι σίγουρη ότι το ωράριο του κάθε υπάλληλου, εξαρτάται από το πόστο του. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να λήγει συγχρόνως με τη λήξη ωραρίου εξυπηρέτησης των πελατών και σε κάποιες ανάλογα με αυτά που απαραίτητα πρέπει να διεκπεραιωθούν μετά το συγκεκριμένο "κλείσιμο".
Εσύ προφανώς, το πρώτο που σκέφτηκες ήταν κάτι σαν "αναγκαστική και απλήρωτη υπερωρία".

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ολες οι απαντήσεις σου ακολουθουν 2 στρατηγικές:ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 10:50Ναι, φυσικά "μπορεί".μίστερ μαξ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 10:37Δεν ήταν σιγουρο οτι θα προκαλέσει τετοιου ειδους αντιδράσεις. Μπορει ο ιδιοκτήτης να σκέφτηκε πως "οκ, μερικά κομμουνια στην Αθήνα θα κλάψουν, αλλά οι πελάτες μου στην γκαντζολία θα γουστάρουν πως είμαι τόσο αυστηρος στην εξυπηρέτηση τους".ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 10:34
Αν του κάνανε εκπαίδευση και ήταν επιλογή του εργαζόμενου να λειτουργήσει διαφορετικά;
Στην τελική, γιατί να μπει ο οποιοσδήποτε στη διαδικασία απόλυσης ενός εκπαιδευμένου εργαζόμενου, ειδικώς από τη στιγμή που είναι σίγουρο ότι αυτό θα προκαλέσει τέτοιου τύπου αντιδράσεις;
Αλλά θα πήγαινα στοίχημα ότι η εργασιακή σου εμπειρία είναι τόση ώστε η όποια κρίση σου να παίζει μόνον στο πεδίο του μπορεί/ίσως/αν και γενικώς σε ό,τι διαβάζεις σε τίτλους, θεωρώντας τα ως δεδομένα
α)Το Χ επιχείρημα δεν ειναι σωστό γιατι αυτός που το λέει ειναι α, β, γ
β)Το Ψ επιχείρημα δεν ειναι σωστό γιατι αυτός που το λέει ειναι α, β, γ
Τόσο σου κόβει.
Έγραψα τη δική μου θέση τόσο για το θέμα όσο και για σένα.μίστερ μαξ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 10:58
Ολες οι απαντήσεις σου ακολουθουν 2 στρατηγικές:
α)Το Χ επιχείρημα δεν ειναι σωστό γιατι αυτός που το λέει ειναι α, β, γ
β)Το Ψ επιχείρημα δεν ειναι σωστό γιατι αυτός που το λέει ειναι α, β, γ
Τόσο σου κόβει.
Μπορείς να την αντικρούσεις, καταθέτοντας τη δική σου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 10:56
Μάντεψε ή προσπάθησε να σκεφτείς λογικά.
Εγώ είμαι σίγουρη ότι το ωράριο του κάθε υπάλληλου, εξαρτάται από το πόστο του. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να λήγει συγχρόνως με τη λήξη ωραρίου εξυπηρέτησης των πελατών και σε κάποιες ανάλογα με αυτά που απαραίτητα πρέπει να διεκπεραιωθούν μετά το συγκεκριμένο "κλείσιμο".
Εσύ προφανώς, το πρώτο που σκέφτηκες ήταν κάτι σαν "αναγκαστική και απλήρωτη υπερωρία".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ναι Γάλη, η απάνηση σου ήταν επίκληση στην μαντεία και μετά επίθεση κατά του αντιπάλου. Υπήρχε και ενα "είμαι σίγουρη" στην μέση, που ειναι σαν αστείο.
Καλή τακτική δεν λέω, αλλά την εχεις καψει εντελώς απο την μπόλικη χρήση.
Καλή τακτική δεν λέω, αλλά την εχεις καψει εντελώς απο την μπόλικη χρήση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έχω δύο φίλους που δουλεύουν σε ΣΜΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 10:56Μάντεψε ή προσπάθησε να σκεφτείς λογικά.
μου λένε για κάτι μαλάκες πελάτες που τους κρατάνε εκεί μπορεί και κάνα 15λεπτο μετά το ωράριό τους
στην ελλάδα ζούμε, γνωρίζουμε πολύ καλά τον μλκ τον εγωιστή τον νεοέλληνα που δεν δίνει δεκάρα για τον μαλάκα τον εργαζόμενο, και θεωρεί πως επειδή πληρώνει μπορεί να τον γ@@@σει κι όλας
οπότε τα παιδιά κάθονται μπορεί και μισή ώρα ή και παραπάνω χωρίς να πληρωθούν επειδή ένα αρχίδι θυμήθηκε να ψωνίσει 1 λεπτό πριν κλείσει το μαγαζί και δεν δίνει δεκάρα για τους υπόλοιπους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Μισο λεπτακι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 11:18έχω δύο φίλους που δουλεύουν σε ΣΜ
μου λένε για κάτι μαλάκες πελάτες που τους κρατάνε εκεί μπορεί και κάνα 15λεπτο μετά το ωράριό τους
στην ελλάδα ζούμε, γνωρίζουμε πολύ καλά τον μλκ τον εγωιστή τον νεοέλληνα που δεν δίνει δεκάρα για τον μαλάκα τον εργαζόμενο, και θεωρεί πως επειδή πληρώνει μπορεί να τον γ@@@σει κι όλας
οπότε τα παιδιά κάθονται μπορεί και μισή ώρα ή και παραπάνω χωρίς να πληρωθούν επειδή ένα αρχίδι θυμήθηκε να ψωνίσει 1 λεπτό πριν κλείσει το μαγαζί και δεν δίνει δεκάρα για τους υπόλοιπους
Αν το "αρχιδι" δεν προλαβαινε να ψωνισει νωριτερα ;
Επιπλεον,με εξαιρεση τους κηφηνες του Δημοσιου,ποιοι εργαζομενοι δεν καθονται παραπανω στη δουλεια τους αν υπαρχει δουλεια που πρεπει να διεκπεραιωθει ; Σε ολους συμβαινει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
αν δεν τον μπερδευω με καποιο αλλο κομουνι που ειχαμε στο παλιο, εργοδοτης ειναι, μπιζνα του μπαμπα κιετς.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τα ΣΜ είναι ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδι κυριολεκτικά + Σάββαταunder έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 11:23Μισο λεπτακι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 11:18έχω δύο φίλους που δουλεύουν σε ΣΜ
Αν το "αρχιδι" δεν προλαβαινε να ψωνισει νωριτερα ;
Επιπλεον,με εξαιρεση τους κηφηνες του Δημοσιου,ποιοι εργαζομενοι δεν καθονται παραπανω στη δουλεια τους αν υπαρχει δουλεια που πρεπει να διεκπεραιωθει ; Σε ολους συμβαινει.
δεν υπάρχει δικαιολογία, απλά είναι κάτι που το θυμούνται τη τελευταία στιγμή και βέβαια δεν μπορεί να περιμένει μέχρι την επόμενη μέρα
γενικά είναι φαινόμενο στην Ελλάδα κανείς να μη σέβεται τον διπλανό του και να κοιτάει να κάνει τη δική του δουλειά σε βάρος των υπολοίπων
το δεύτερο που γράφεις ισχύει, αλλά δεν δικαιολογείται επειδή συμβαίνει σε όλους
δεν θα έπρεπε να συμβαίνει σε κανέναν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Απο τη στιγμη που υπαρχει πελατης στο καταστημα δεν μπορεις να του πεις "αντε γαμησου,εχει ληξει το 8ωρο".ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 11:26τα ΣΜ είναι ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδι κυριολεκτικά + Σάββατα
δεν υπάρχει δικαιολογία, απλά είναι κάτι που το θυμούνται τη τελευταία στιγμή και βέβαια δεν μπορεί να περιμένει μέχρι την επόμενη μέρα
γενικά είναι φαινόμενο στην Ελλάδα κανείς να μη σέβεται τον διπλανό του και να κοιτάει να κάνει τη δική του δουλειά σε βάρος των υπολοίπων
το δεύτερο που γράφεις ισχύει, αλλά δεν δικαιολογείται επειδή συμβαίνει σε όλους
δεν θα έπρεπε να συμβαίνει σε κανέναν
Ειναι η δουλεια σου να τον εξυπηρετησεις ακομα και αν φυγεις 15 λεπτα αργοτερα.Αν θες φυσικα να κανεις σωστα τη δουλεια σου.
Κατα τα αλλα,δεν μπορεις να ξερεις γιατι ο αλλος αποφασιζει να παει να ψωνισει μια συγκεκριμενη ωρα ή μια συγκεκριμενη ημερα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 604 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
06 Οκτ 2023, 00:44
-
-
Νέα δημοσίευση Ελ ηλικιωμένοις εκτέλεσε με καραμπίνα Αλβανό υπάλληλο
από Μαδουραίος » 15 Σεπ 2023, 14:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 44 Απαντήσεις
- 2396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
17 Σεπ 2023, 14:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου: Κουκουλοφόροι χτύπησαν γυναίκα υπάλληλο
από Golden Age » 05 Μάιος 2025, 15:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 421 Απαντήσεις
- 6519 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
Σήμερα, 18:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βία δεν ειναι μόνο η μαγκιά και το χαστούκι στον υπάλληλο
από Frappezitis » 03 Ιούλ 2024, 18:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 132 Προβολές
-