Mητέρα θηλάζει τον 4χρονο γιό της

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Mητέρα θηλάζει τον 4χρονο γιό της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 02 Απρ 2019, 22:31

lolek1 έγραψε:
02 Απρ 2019, 22:13
foscilis έγραψε:
02 Απρ 2019, 15:29
όχι δεν είναι η δική μου ερμηνεία. Είναι αυτό που σημαίνει η φράση "offer of information society services directly to".

Κοίτα η γνώμη μου είναι ότι οι οι γκόμενες που είναι αυτή τη στιγμή μεταξύ 25 και 35 πραγματικά...............
:p2::o μια γυναικα στα 35της δεν ειναι γκομενα
Ναι και το kill em all δεν είναι γαμω τα άλμπουμ.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Απρ 2019, 22:36

foscilis έγραψε:
02 Απρ 2019, 22:31
lolek1 έγραψε:
02 Απρ 2019, 22:13
foscilis έγραψε:
02 Απρ 2019, 15:29
όχι δεν είναι η δική μου ερμηνεία. Είναι αυτό που σημαίνει η φράση "offer of information society services directly to".

Κοίτα η γνώμη μου είναι ότι οι οι γκόμενες που είναι αυτή τη στιγμή μεταξύ 25 και 35 πραγματικά...............
:p2::o μια γυναικα στα 35της δεν ειναι γκομενα
Ναι και το kill em all δεν είναι γαμω τα άλμπουμ.
:g094:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 02 Απρ 2019, 22:38

lolek1 έγραψε:
02 Απρ 2019, 22:21
παντως η συντριπτικη πλειοψηφια τους πρεπει να ειναι ανωμαλες παιδεραστριες γιατι εχω προσεξει στις φωτογραφιες τα περισσοτερα που βυζαινουν ειναι αγορακια. αυτο στατιστικα δεν θα μπορουσε να συμβαινει
Μη λες ο,τι σου κατεβει στο κεφαλι.

lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 » 02 Απρ 2019, 22:44

:g030: αμα γραψεις lactating στο γιου τουμπ θα το επιβεβαιωσεις

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Απρ 2019, 13:07

Αυτό έχει περισσότερο να κάνει με την εικόνα. Γιατί όλες αυτές που χρησιμοποιούν τα μωρά τους ως προβολή του εαυτού τους, θέλουν να ταιριάζουν στην εικόνα, την αισθητική αντίληψη αυτού που κάνουν. Και το σύνηθες είναι αγοράκι, επηρεασμένο από την εικόνα θηλάζουσας μητέρας στην τέχνη (πιθανόν με την συνεπικουρική επίδραση της εικόνας της Μαρίας να κρατάει τον Ιησού στην αγκαλιά της).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 03 Απρ 2019, 13:21

το παιδακι ειναι αυτιστικο, ξερετε τι σημαινει αυτο και πως ειναι η ζωη ενος γονεα που μεγαλωνει αυτιστικο παιδι;

ο αλλος πριν εγραψε τι θα πουν οι συμμαθητες του στο λυκειο οταν δουν τη φωτο του θηλασμου! :fp:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Απρ 2019, 13:25

Δεν το βιώνουμε, αλλά ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Σημαίνει ότι όλη σου η αγωνία είναι το παιδί σου και όχι πώς θα βγεις καλλιτεχνικές φωτογραφίες στο Instagram, εκμεταλλευόμενη το παιδί σου που έχει πρόβλημα και εκθέτοντάς το δημόσια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 03 Απρ 2019, 13:31

hellegennes έγραψε:
03 Απρ 2019, 13:25
Δεν το βιώνουμε, αλλά ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Σημαίνει ότι όλη σου η αγωνία είναι το παιδί σου και όχι πώς θα βγεις καλλιτεχνικές φωτογραφίες στο Instagram, εκμεταλλευόμενη το παιδί σου που έχει πρόβλημα και εκθέτοντάς το δημόσια.

το ενα δεν αναιρει απαραιτητα το αλλο, οι φωτογραφιες απευθυνονται κυριως σε γονεις που εχουν παρομοιο προβλημα και οχι στους σεξιστες ματακηδες

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 03 Απρ 2019, 14:16

omg kai 3 lol έγραψε:
03 Απρ 2019, 13:21
το παιδακι ειναι αυτιστικο, ξερετε τι σημαινει αυτο και πως ειναι η ζωη ενος γονεα που μεγαλωνει αυτιστικο παιδι;
Και τα 2 αυτιστικα ειναι? Το αλλο παιδακι ειναι μηνων!

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 03 Απρ 2019, 14:43

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
03 Απρ 2019, 14:16
omg kai 3 lol έγραψε:
03 Απρ 2019, 13:21
Και τα 2 αυτιστικα ειναι? Το αλλο παιδακι ειναι μηνων!

που κολλαει η ερωτηση σου; δε μπορει να γινει ασφαλης διαγνωση σε τοσο μικρη ηλικια

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Απρ 2019, 14:54

omg kai 3 lol έγραψε:
03 Απρ 2019, 13:31
hellegennes έγραψε:
το ενα δεν αναιρει απαραιτητα το αλλο, οι φωτογραφιες απευθυνονται κυριως σε γονεις που εχουν παρομοιο προβλημα και οχι στους σεξιστες ματακηδες
Οι γονείς που έχουν παρόμοιο πρόβλημα έχουν ξεπεράσει προ πολλού το θέμα ταύτισης με σελέμπριτις ως κίνητρο.

Το τάργκετ γκρουπ που είναι επιρρεπές σε διαφημίσεις προϊόντων λάιφ στάιλ, είναι τελείως διαφορετικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 03 Απρ 2019, 15:00

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Απρ 2019, 14:54
omg kai 3 lol έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Οι γονείς που έχουν παρόμοιο πρόβλημα έχουν ξεπεράσει προ πολλού το θέμα ταύτισης με σελέμπριτις ως κίνητρο.

Το τάργκετ γκρουπ που είναι επιρρεπές σε διαφημίσεις προϊόντων λάιφ στάιλ, είναι τελείως διαφορετικό.

πως ακριβως το εχουν ξεπερασει αν εχουν το παιδι τους με παρομοιο προβλημα και σε αντιστοιχη ηλικια;

οταν καποιοι καλα καλα δεν ξεπερνουν την γεννηση και την υπαρξη ενος φυσιολογικου μωρου!

και για να μην γενικολογουμε τί ειδους προιον λαιφσταιλ και σε ποιο ταργκετ γκρουπ προωθειται στη συγκεκριμενη περιπτωση;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Απρ 2019, 15:11

omg kai 3 lol έγραψε:
03 Απρ 2019, 15:00
ΓΑΛΗ έγραψε:
omg kai 3 lol έγραψε:

πως ακριβως το εχουν ξεπερασει αν εχουν το παιδι τους με παρομοιο προβλημα και σε αντιστοιχη ηλικια;

οταν καποιοι καλα καλα δεν ξεπερνουν την γεννηση και την υπαρξη ενος φυσιολογικου μωρου!

και για να μην γενικολογουμε τί ειδους προιον λαιφσταιλ και σε ποιο ταργκετ γκρουπ προωθειται στη συγκεκριμενη περιπτωση;
Για να μη γενικολογούμε, παραθέτω το πρώτο μου μήνυμα σε αυτό το θέμα.
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Φεβ 2019, 12:50
Έχω ανάμικτα συναισθήματα βλέποντας τις φωτογραφίες. Από τη μία σκέφτομαι ότι είναι καλό να προβάλλεται μια όμορφη οικογένεια με ένα αυτιστικό παιδάκι και από την άλλη μου χτυπάει πολύ αρνητικά το διαφημιστικό/λουστραρισμένο κόνσεπτ στις φωτογραφίες γιατί μου δίνει την αίσθηση ότι στόχο έχει να προβληθεί η γυναίκα ως σόσιαλ άιντολ και όχι η μάνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 03 Απρ 2019, 15:21

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Απρ 2019, 15:11
omg kai 3 lol έγραψε:
03 Απρ 2019, 15:00
ΓΑΛΗ έγραψε:

Για να μη γενικολογούμε, παραθέτω το πρώτο μου μήνυμα σε αυτό το θέμα.
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Φεβ 2019, 12:50
Έχω ανάμικτα συναισθήματα βλέποντας τις φωτογραφίες. Από τη μία σκέφτομαι ότι είναι καλό να προβάλλεται μια όμορφη οικογένεια με ένα αυτιστικό παιδάκι και από την άλλη μου χτυπάει πολύ αρνητικά το διαφημιστικό/λουστραρισμένο κόνσεπτ στις φωτογραφίες γιατί μου δίνει την αίσθηση ότι στόχο έχει να προβληθεί η γυναίκα ως σόσιαλ άιντολ και όχι η μάνα.

αυτη η αναγνωση ειναι ορθη μονο αν απομονωσεις αυτη τη φωτο του προφιλ της, γιατι εγω συνολικα βλεπω μια μητερα που μοιραζεται το προβλημα της, την καθημερινοτητα της, χωρις ακροτητες και ποζεριες την ιδια στιγμη που οι περισσοτερες γυναικες συνηθως κρυβουν επιμελως και τον γαμο τους, και τη μητροτητα τους

σε παραπεμπω λοιπον κι εγω σε αυτο το ποστ και να δεις καλυτερα τον προσωπικο λογαριασμο της:

omg kai 3 lol έγραψε:
02 Απρ 2019, 14:00
foscilis έγραψε:
02 Απρ 2019, 13:55
Υπάρχει ένα πολύ απλό τεστ: θα ήθελες στο λύκειο να δούνε όλοι φωτογραφίες σου σε αυτή τη φάση;

Εικόνα

Αν όχι, τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι όχι μόνο παράνομες αλλά η καλύτερη απόδειξη ότι αυτοί οι γονείς είναι κακοί γονείς.

Καμία αντίρρηση να θήλαζε (χωρίς εικόνες, χωρίς μακιγιάζ, χωρίς σκηνοθεσία και χωρίς ένα παγκόσμιο κοινό) και απλά να έλεγε κάπου "έχω παρατηρήσει ότι αυτό ηρεμεί το γιο μου".

Επίσης τι ακριβώς αυτισμός είναι αυτός που σου επιτρέπει να πάρεις όλες αυτές τις πόζες;

https://www.instagram.com/hansriver/

Στοιχηματίζω όσο θέλετε ότι είναι αρκετά ελαφριά μορφή ώστε να έχεις αργότερα κοινωνική ζωή και να μη σου αρέσει καθόλου που θα σε λένε "ο αυτιστικός που βύζαινε μέχρι τα 10".
ξανα αλλη μια..
omg kai 3 lol έγραψε:
02 Απρ 2019, 12:50
τί θα πει το κανει για προβολη,

ξεστραβωθειτε!

η κοπελα ειναι μοντελο,

εχει παντρευτει φωτογραφο,

και σε ολο της το ινσταγκραμ αποθανατιζει στιγμες της καθημερινοτητας της μεσα απο τον επαγγελματικο φωτογραφικο φακο

κατα τα αλλα οι συντηρητικουρες για αλλη μια φορα το μονο που βλεπουν ειναι δυο βυζια που ποτε δε θα πηδηξουν βγαζοντας ολο τους το κομπλεξισμο

Εικόνα

:e045:

αν εσυ ησουν επαγγελματιας φωτογραφος και η γυναικα σου θεματικο μοντελο θα εχτιζες το instagram με φωτογραφιες απο το ραντομ μοτορολα κινητο σου; τί δεν καταλαβαινεις;
(αν και συνολικα το ινσταγκραμ της δεν ειναι καθολου μα καθολου ποζεραδικο συγκριτικα με το μεσο ορο λαμβανοντας υποψη το σεξ απηλ της, το επαγγελμα της, και το οτι ο αντρας της ειναι επαγγελματιας φωτογραφος)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 03 Απρ 2019, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Απρ 2019, 15:25

Πιστεύω ότι αντιμετωπίζεις πολύ επιφανειακά και κυρίως μηχανιστικά το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών