Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από shrike » 03 Απρ 2019, 16:18
Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:17
τι θα κανει ο συριζα για την εργοδοτικη αυθαιρεσια
οταν γινει κυβερνηση;
Μπαρδόν;

-
Chainis
- Phorum.gr user: Chainis
από Chainis » 03 Απρ 2019, 16:18
shrike έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:13
Chainis έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:10
Τι είναι το Sci Fi;
Science fiction βρε, επιστημονική φαντασία.
Τι, νόμιζες ότι σ' έβρισα;

Όχι δεν το νόμισα, δεν πήγαινε το μυαλό μου και ρώτησα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
από Awesomatic » 03 Απρ 2019, 16:20
Nostalgia έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 15:44
Δεν μιλαω για χιπστερς, μιλαω για ανθρωπους που οντως εχουν σοβαρο προβλημα στην γλουτενη, ακομα και εαν κοψεις ψωμι με το μαχαιρι, τοτε το μαχαιρι πρεπει να πλυθει πριν ξαναχρησιμοποιηθει, στην δε τοστιερα ή ψησταρια επειδη υπαρχει θερμανση η γλουτενη κολλαει και δεν μπορει να την χρησιμοποιησει ακομα και μετα απο πλυσιμο, το ιδιο σε ξυλα κοπης επειδη το ξυλο απορροφα κλπ. Το αλευρι χρησιμοποιειται σε απειρα ποιοντα. Υπαρχει λογος που υπαρχουν διαφορετικες μηχανες, αλλα ο κλασσικος ο Ελληνας με την μαγκια του τα γραφει ολα στα @@ του αδιαφορωντας.
Δυστυχως το κοιλιοκακη ειναι πολυ πιθανο να προκαλειται επειδη δεν υπαρχουν καλα αλευρια κλπ, πολλοι πασχουν αλλα ειναι ασυμπτωματικοι, φυσικα η ζημια που προκαλειται στις λαχνες του εντερου μπορει να αποφερει μεχρι καρκινο.
Συμφωνω με την απολυση.
Μούφες.
Έχω αλλεργία πολύ πιο σοβαρή από τη γλουτένη, σε σημείο που και ίχνος μπορεί να προκαλέσει αναφυλακτικό σοκ που απαιτεί να πάω στα επείγοντα μέσα σε μερικά λεπτά. Μάλιστα σε κάτι που είναι πολύ πιο συνηθισμένο από τη γλουτένη. Βρίσκω αστείο να μιλάνε για "αλλεργία" αυτοί που παθαίνουν πονόκοιλο.
Οι μηχανές δεν είναι διαφορετικές για τη γλουτένη αλλά γιατί τα μικρόβια που αναπτύσσονται από υπολείμματα σε μια μηχανή κρέατος είναι πολύ πιο επικίνδυνα από αυτά σε μια μηχανή τυριού.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 03 Απρ 2019, 16:21
shrike έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:18
Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:17
τι θα κανει ο συριζα για την εργοδοτικη αυθαιρεσια
οταν γινει κυβερνηση;
Μπαρδόν;

θα μας πει ο μπουμπυς
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 03 Απρ 2019, 16:26
Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 09:48
υπαρχει λογος που δεν κοβονται τα αλλαντικα στην ιδια μηχανη με τα τυροκομικα.
τον ανθρωπο δεν τον απελυσε η εργοδοσια, τον απελυσε ο πελατης. εφοσον επεσε στο στραβοξυλο πελατη που εκανε γκρινια, η εργοδοσια ειναι υποχρεωμενη να τιμωρησει τον εργαζομενο.
αμα το στραβοξυλο κανει καμμια μυνηση, οτι επαθε καμμια αρρωστια, ποιος τον πληρωνει;
πως το αποδεικνυει;
Εμενα μου επιδεινωσε προβλημα υγειας που εχω πληρωμα του εκαβ. Οταν τους εξηγησα το προβλημα μου απαντησαν "ασε ρε!". Εγω σε αυτους δε μπορω να κανω τιποτα.
Δεν εχετε καταλαβει σε τι χωρα ζειτε μου φαινεται. Τον υπαλληλο σιγουρα τον απολυσαν για αλλους λογους,το λαθος που εκανε ηταν η αφορμη.
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
από the_black_planet » 03 Απρ 2019, 16:28
τον ανθρωπο δεν τον απελυσε η εργοδοσια, τον απελυσε ο πελατης. εφοσον επεσε στο στραβοξυλο πελατη που εκανε γκρινια, η εργοδοσια ειναι υποχρεωμενη να τιμωρησει τον εργαζομενο.
αμα το στραβοξυλο κανει καμμια μυνηση, οτι επαθε καμμια αρρωστια, ποιος τον πληρωνει;
Διαφωνώ, για μένα η εργοδοσία τον απέλυσε που παίρνει τσ...κια στον κάθε κόμπλεξικο πελάτη και βλέπει τον υπάλληλο σαν αναλώσιμο. Είχε αποδείξεις ο πελάτης ότι όντως έγινε έτσι;; Μπορεί να υπήρχε βέβαια κάποιος αξιόπιστος μάρτυρας αλλά εγώ θεωρώ πιο πιθανό λόγω συνθηκών, ήταν σε ώρα κλεισίματος άρα και να υπήρχε και άλλος πελάτης παρόν θα είχε το νου του να παρατηρεί αν ο υπάλληλος χρησιμοποίησε το ίδιο μηχάνημα;; Δύσκολο μου φαίνεται, και σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι μπορούσε να προστατευτεί ο υπάλληλος αλλά η διεύθυνση νοιάζεται μόνο μην τυχόν και χάσει τον κάθε βλάκα που θέλει κάπου να ξεσπάσει επειδή είναι αγ@μητος ή επειδή δεν μπόρεσε να γίνει μπάτσος μικρός. Άι σιχτιρ!
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
-
vagabondo
από vagabondo » 03 Απρ 2019, 16:33
Awesomatic έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:20
Δεν μιλαω για χιπστερς, μιλαω για ανθρωπους που οντως εχουν σοβαρο προβλημα στην γλουτενη, ακομα και εαν κοψεις ψωμι με το μαχαιρι, τοτε το μαχαιρι πρεπει να πλυθει πριν ξαναχρησιμοποιηθει, στην δε τοστιερα ή ψησταρια επειδη υπαρχει θερμανση η γλουτενη κολλαει και δεν μπορει να την χρησιμοποιησει ακομα και μετα απο πλυσιμο, το ιδιο σε ξυλα κοπης επειδη το ξυλο απορροφα κλπ. Το αλευρι χρησιμοποιειται σε απειρα ποιοντα. Υπαρχει λογος που υπαρχουν διαφορετικες μηχανες, αλλα ο κλασσικος ο Ελληνας με την μαγκια του τα γραφει ολα στα @@ του αδιαφορωντας.
Δυστυχως το κοιλιοκακη ειναι πολυ πιθανο να προκαλειται επειδη δεν υπαρχουν καλα αλευρια κλπ, πολλοι πασχουν αλλα ειναι ασυμπτωματικοι, φυσικα η ζημια που προκαλειται στις λαχνες του εντερου μπορει να αποφερει μεχρι καρκινο.
Συμφωνω με την απολυση.
Μούφες.
Έχω αλλεργία πολύ πιο σοβαρή από τη γλουτένη, σε σημείο που και ίχνος μπορεί να προκαλέσει αναφυλακτικό σοκ που απαιτεί να πάω στα επείγοντα μέσα σε μερικά λεπτά. Μάλιστα σε κάτι που είναι πολύ πιο συνηθισμένο από τη γλουτένη. Βρίσκω αστείο να μιλάνε για "αλλεργία" αυτοί που παθαίνουν πονόκοιλο.
Οι μηχανές δεν είναι διαφορετικές για τη γλουτένη αλλά γιατί τα μικρόβια που αναπτύσσονται από υπολείμματα σε μια μηχανή κρέατος είναι πολύ πιο επικίνδυνα από αυτά σε μια μηχανή τυριού.
Άμα είναι θέμα μικροβίων, τότε προς το τέλος της ημέρας η μηχανή του κρέατος είναι τίγκα στα επικίνδυνα μικρόβια. Τι σημασία έχει, αν φας αυτά τα μικρόβια, μέσω κασεριου ή σαλαμιού;
-
the_black_planet
από the_black_planet » 03 Απρ 2019, 16:33
Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:26
πως το αποδεικνυει;
Εμενα μου επιδεινωσε προβλημα υγειας που εχω πληρωμα του εκαβ. Οταν τους εξηγησα το προβλημα μου απαντησαν "ασε ρε!". Εγω σε αυτους δε μπορω να κανω τιποτα.
Δεν εχετε καταλαβει σε τι χωρα ζειτε μου φαινεται. Τον υπαλληλο σιγουρα τον απολυσαν για αλλους λογους,το λαθος που εκανε ηταν η αφορμη.
Με πρόλαβες, λυπάμαι για το πρόβλημα που σου προκαλεσαν αδερφέ αλλά όντως έτσι είναι, στο δημόσιο καλύπτουν ο ένας τον άλλον και κάνουν ό,τι γουστάρουν, στον ιδιωτικό τομέα συμβαίνει το αντίθετο περίπου, όχι βέβαια ότι αν η υπάλληλος πχ ήταν γκόμενα του διευθυντή και σε κάθε περίπτωση "καλό κορίτσι" δεν θα βρίσκανε τρόπο να την γλιτώσουν, στην τελική θα φόρτωναν το λάθος σε κάποιο άλλο υπάλληλο, λιγότερο "καλό παιδί"

-
the_black_planet
από the_black_planet » 03 Απρ 2019, 16:41
vagabondo έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:33
Awesomatic έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:20
Συμφωνω με την απολυση.
Μούφες.
Άμα είναι θέμα μικροβίων, τότε προς το τέλος της ημέρας η μηχανή του κρέατος είναι τίγκα στα επικίνδυνα μικρόβια. Τι σημασία έχει, αν φας αυτά τα μικρόβια, μέσω κασεριου ή σαλαμιού;
Αν ο πελάτης είναι άνθρωπος και όχι σκατοσακουλα απλά θα πει στον υπάλληλο ευγενικά, άνθρωπε μου έκανες ένα λάθος εντάξει, άλλαξε το μου αλλιώς στην τελική δεν τρέχει δεν θα ψωνίσω, ξέρεις δεν θα ήταν και το τέλος του κόσμου αν δεν ψωνίσεις ζαμπόν και τυρί μια μέρα. Αν είχε δουλέψει έστω και μια μέρα στη ζωή του χωρίς ταυτόχρονα να γλύφει κάποιο αφεντικό θα έκανε κάτι για να λήξει το θέμα. Αλλά όχι, εκεί, να νοιώσουμε εξουσία το Χριστό μου

-
Γραφικός
από Γραφικός » 03 Απρ 2019, 16:48
Ο μηδαμινός καρπαζοεισπράκτωρ ανθρωπάκος που ξαφνικά αποκτά εξουσία απέναντι σε κάποιον συνάνθρωπό του είναι κοινωνικός καρκίνος.
-
foscilis
από foscilis » 03 Απρ 2019, 17:12
Wow.
Σου έχω νέα:
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΧΙΠΣΤΕΡΣ
-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 03 Απρ 2019, 17:21
Γραφικός έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 16:48
Ο μηδαμινός καρπαζοεισπράκτωρ ανθρωπάκος που ξαφνικά αποκτά εξουσία απέναντι σε κάποιον συνάνθρωπό του είναι κοινωνικός καρκίνος.
+1000
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
-
Nostalgia
- Phorum.gr user: Nostalgia
από Nostalgia » 03 Απρ 2019, 17:52
foscilis έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 17:12
Wow.
Σου έχω νέα:
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΧΙΠΣΤΕΡΣ
Wow ειστε ασχετοι, οταν δειτε ανθρωπο να καταρεει μπροστα σας απο την γλουτενη ελατε να τα ξαναπουμε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 604 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
06 Οκτ 2023, 00:44
-
-
- 44 Απαντήσεις
- 2396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
17 Σεπ 2023, 14:38
-
-
- 418 Απαντήσεις
- 6414 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
Σήμερα, 12:06
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
04 Ιούλ 2024, 13:08
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.