Και ο αγώνας γυμνών ανδρών το ποιος θα ρίξει τον άλλο κάτω, είναι το ποιος θα πηδήξει τον άλλο.

Δες αυτό, είναι καλή μετάφραση και βατό.Φινγκόλφιν έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 17:37Πού, στο Συμπόσιο; Πολύ αμφιβάλλω ότι ολόκληρο το σύνολο των κλασικιστών πάσχουν από άγνοια ή συνωμοσιολογούν για να αμαυρώσουν την αρχαία Ελλάδα (αν μη τι άλλο αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι φαν της), αλλά θα κάτσω να το διαβάσω, καλό θα μου κάνει ούτως ή άλλως.Isomnia έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 17:20Πρέπει να ανατρέξεις στον Πλάτωνα και στον διαχωρισμό μεταξύ επίγειου και επουράνιου έρωτος.
Αυτό ακριβώς είναι το σημείο το οποίο πολλοί δεν λαμβάνουν καν υπ' όψιν λόγω άγνοιας είτε επιλέγουν να το αψηφούν για τους δικούς τους λόγους και σκοπιμότητες αδιάφορες του παρόντος.
Και το ακόντιο; Πού το πας το ακόντιο;
Σε όλα τα αγωνίσματα ήταν γυμνοί για να είναι όλοι ίσοι, να μην υπερτερεί κάποιος λόγω αυτών που θα φορούσε.
Σιγά μην φιλήθηκαν! Ξύλο έριχναν!
Θέλω να σε δω να λες σε έναν σούμο ότι είναι γκέη
Από πού λες να βγήκε η σουμάδα;
Για εμπειρίες χιλιετιών μιλάμε τώρα:
Η λεγόμενη σουμάδα είναι ένα λευκό αναψυκτικό ποτό, που προέρχεται από γαλάκτωμα αμυγδάλου. Λέγεται επίσης αμυγδαλόπομα. Στην αρχαιότητα ήταν γνωστό ως θιάσιον ή θιάσον (από τα αθάσια, που είναι τα αμύγδαλα) και στους βυζαντινούς χρόνους ως θασόρροφον.
Σε αγώνες μαγειρικής όμως;Μηχανικός έγραψε: ↑09 Μάιος 2018, 18:02Πλάκα κάνω.
Οι αγώνες πάλης και δύναμης μεταξύ των αντρών είναι απομεινάρι από την πάλη των αρσενικών για να διεκδικήσουν τα θηλυκά.
Όπως συμβαίνει με όλα τα αρσενικά ζώα, το ισχυρότερο παίρνει τα θηλυκά.
Όσοι συμμετέχουν σε αγώνες δύναμης είναι άντρες.
Αντίθετα οι γκέι δεν συμμετέχουν σε αγώνες δύναμης.