τι εγκλημα εκανε ο αλεξανδρος στην αθηνα???σύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 12:33Ανιστόρητο έγκλημα εις βάρος της πόλης-κράτους των Αθηνών. Ας βάλουν και ένα στη Θήβα, να ολοκληρωθεί η αλητεία.
Στήνεται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα
Re: Στήνεται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Δεν την άφησε να δυναμώσει ακόμα λίγο και να κάνει έναν ακόμα εμφύλιο με την Σπάρτη.run έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 18:29τι εγκλημα εκανε ο αλεξανδρος στην αθηνα???σύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 12:33Ανιστόρητο έγκλημα εις βάρος της πόλης-κράτους των Αθηνών. Ας βάλουν και ένα στη Θήβα, να ολοκληρωθεί η αλητεία.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
αμα γραψουμε πουσταρα
γιατι σκουζιτι συμπασα η ομηγυρις?
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Χιουμοριστικο - Αλεξανδρο θέλετε ; πάρτε μια μαλακια γλυπτο να εχετε να πορεύεστεΔημοκράτης έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 18:22το άγαλμα είναι για πέταμα, πρέπει να φτιαχτέι άλλο. Το θέμα όμως έιναι ότι οι ζαίοι το θυμήθικαν εντελώς τυχάια 50 μέρες πριν τις εκλογές και ενώ λόγω τους θέματος με τα σκόπια τρα βάνε τα @@ τουςstavmanr έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 18:05Η αλήθεια όμως είναι ότι όσο δεν ήταν στην κυβέρνηση, το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου λιάζονταν στα Σκόπια κι έσκουζαν όλοι οι μακεδονομάχοι για την ιστορία και τον πολιτισμό και τα κειμήλια και τις γλώσσες κλπ κλπ.Δημοκράτης έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 12:11οι ζαίοι είδαν ότι έφαγαν τα μούτρα τους με τις μαλακίες στο θέμα με τα Σκόπια και πάνε να πουλήσουν μακεδονισμό στην πλέμπα

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μπήκε με το άλογό του στον δακτύλιο σε ζυγή ημερομηνία.run έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 18:29τι εγκλημα εκανε ο αλεξανδρος στην αθηνα???σύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 12:33Ανιστόρητο έγκλημα εις βάρος της πόλης-κράτους των Αθηνών. Ας βάλουν και ένα στη Θήβα, να ολοκληρωθεί η αλητεία.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Οι υπόλοιποι δεν το θυμήθηκαν 200 χρόνια (περίπου 70.000 ημέρες), ούτε τυχαία, ούτε και σχεδιασμένα...Δημοκράτης έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 18:22Το θέμα όμως έιναι ότι οι ζαίοι το θυμήθικαν εντελώς τυχάια 50 μέρες πριν τις εκλογές (...)stavmanr έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 18:05Η αλήθεια όμως είναι ότι όσο δεν ήταν στην κυβέρνηση, το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου λιάζονταν στα Σκόπια κι έσκουζαν όλοι οι μακεδονομάχοι για την ιστορία και τον πολιτισμό και τα κειμήλια και τις γλώσσες κλπ κλπ.Δημοκράτης έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 12:11οι ζαίοι είδαν ότι έφαγαν τα μούτρα τους με τις μαλακίες στο θέμα με τα Σκόπια και πάνε να πουλήσουν μακεδονισμό στην πλέμπα
Πάλι αυτοί σου φταινε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 04 Απρ 2019, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Ως επαναπολιτιστή μιας παρηκμασμένης άλλοτε σπουδαίας πόλης και διασώστη του ελληνικού πνεύματος, χάρη στον οποίο συνέχισε να λάμπει τους επόμενους αιώνες και να αφομοιωθεί από τους Ρωμαίους και να διαδοθεί στον Ευρώπη. Χωρίς τον Αλέξανδρο, ο ελληνικός πολιτισμός θα ήταν για την εξέλιξη της Ευρώπης ό,τι και ο Ασσυριακός: τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ειρωνικό ήτο το ποστ μου...hellegennes έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 18:44Ως επαναπολιτιστή μιας παρηκμασμένης άλλοτε σπουδαίας πόλης και διασώστη του ελληνικού πνεύματος, χάρη στον οποίο συνέχισε να λάμπει τους επόμενους αιώνες και να αφομοιωθεί από τους Ρωμαίους και να διαδοθεί στον Ευρώπη. Χωρίς τον Αλέξανδρο, ο ελληνικός πολιτισμός θα ήταν για την εξέλιξη της Ευρώπης ό,τι και ο Ασσυριακός: τίποτα.

- hellegennes
Άλλων τα ποστ δεν είναι ειρωνικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για να προλάβω τους "άλλους" το έγραψα.

Ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός πριν αφήσει την τελευταία του πνοή εξακτινώθηκε μέχρι τα πέρατα της τότε οικουμένης, για να διαλαλήσει ακριβώς αυτόν το θάνατό του. Μετά κοιμήθηκε ήσυχα στις αγκάλες της Ρώμης.
Γι' αυτό αγαπάμε Αλέ.
Γι' αυτό αγαπάμε Αλέ.
Δεν μου αρεσει το αγαλμα.Οι αναλογιες του ειναι λαθος.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- hellegennes
Και στην πορεία να πουλήσουν την Ελλάδα στους Πέρσες.Chainis έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 18:31Δεν την άφησε να δυναμώσει ακόμα λίγο και να κάνει έναν ακόμα εμφύλιο με την Σπάρτη.run έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 18:29τι εγκλημα εκανε ο αλεξανδρος στην αθηνα???σύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 12:33Ανιστόρητο έγκλημα εις βάρος της πόλης-κράτους των Αθηνών. Ας βάλουν και ένα στη Θήβα, να ολοκληρωθεί η αλητεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κατσιματιδης:η Ελλάδα δεν χαίρει μεγάλου ενδιαφέροντος στην νέα κυβέρνηση Τραμπ
από Mitharadir » 17 Νοέμ 2024, 16:30 » σε Διεθνής πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 1026 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
18 Νοέμ 2024, 18:51
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
17 Δεκ 2024, 08:16