1 άρρεν
2 θήλυ
3 θήλυ
4 θήλυ
5 άρρεν
6 άρρεν
7 άρρεν
8 θήλυ
9 άρρεν
10 άρρεν
Δεν γνωρίζω αν είναι κάτι που το κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι και γενικά δεν έχω βρει πληροφορίες για το θέμα.
Σκέφτηκα στην αρχή πως έχει να κάνει με τα αρχικά γράμματα των λέξεων, αλλά δεν μπορώ να διακρίνω κάποιο σχέδιο.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 10:36Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, από πολύ μικρός, έχω αποδώσει στους αριθμούς γένη (άρρεν - θήλυ) αλλά και άλλα ανθρώπινα χαρακτηριστικά (ηλικία, χαρακτήρα κτλ.!)
1 άρρεν
2 θήλυ
3 θήλυ
4 θήλυ
5 άρρεν
6 άρρεν
7 άρρεν
8 θήλυ
9 άρρεν
10 άρρεν
Δεν γνωρίζω αν είναι κάτι που το κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι και γενικά δεν έχω βρει πληροφορίες για το θέμα.
Α γεια σου. Για την ίδια ακριβώς ανάγκη -Ζενίθεδρος έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 00:51Σκέφτηκα στην αρχή πως έχει να κάνει με τα αρχικά γράμματα των λέξεων, αλλά δεν μπορώ να διακρίνω κάποιο σχέδιο.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑04 Απρ 2019, 10:36Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, από πολύ μικρός, έχω αποδώσει στους αριθμούς γένη (άρρεν - θήλυ) αλλά και άλλα ανθρώπινα χαρακτηριστικά (ηλικία, χαρακτήρα κτλ.!)
1 άρρεν
2 θήλυ
3 θήλυ
4 θήλυ
5 άρρεν
6 άρρεν
7 άρρεν
8 θήλυ
9 άρρεν
10 άρρεν
Εάν το πάρουμε μαθηματικά, θηλυκή βγαίνει η ακολουθία 2, 4, 8... αλλά το 3 ξεφεύγει απο τον κανόνα.
Θηλυκά είναι τα ψηφία με άξονα ή σημείο συμμετρίας (το δύο εάν γραφτεί σαν Z) αλλά το 4 ξεφεύγει απο τον κανόνα, εκτός και εάν τραβήξεις λίγο παραπάνω την μεσαία οριζόντια γραμμή, οπότε έχεις έναν βορειονατολικό άξονα συμμετρίας. Οπότε αυτή είναι η μόνη πιθανή λογική εξήγηση. Θεωρείς δλδ τα συμμετρικά ψηφία θηλυκά, ενώ τα ακανόνιστα αρσενικά.
Με ποιο φίλτρο αναζήτησης;
Καλά. Εμείς μιλάμε σοβαρά κ συ κοροδεβζ.
εγώ κοροϊδεύω; εσύ είσαι τρανσφοβική.
Τρανς μπορεί να είναι οποιο νούμερο θέλει. Πραγματικά.
Τα μονόζυγα πάντως είναι πούστικα.