Τυχαιες αναμνησεις
Τυχαιες αναμνησεις
Η φιλολογος στο Λυκειο ειχε προσπαθησει να με αφησει στην ιδια ταξη.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Τυχαιες αναμνησεις
εβλεπε στο προσωπο σου ολους τους ανδρες που την απερριψαν/δεν μπηκαν στο βρακι τηςΟρέστης 35 έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 10:59Η φιλολογος στο Λυκειο ειχε προσπαθησει να με αφησει στην ιδια ταξη.

φαλλικη πληγη που εμεινε ανεξιτηλη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το να μην ένιωθε από φιλολογικά ή να ήταν απλά καριόλα, παίζει σαν σενάριο;
ή φταίει μόνο ο γυναικοκεντρικός καζινοκαπιταλισμός;
ή φταίει μόνο ο γυναικοκεντρικός καζινοκαπιταλισμός;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Το σκυλάκι μου είναι κοκόνι στη ράτσα. Δεν ήξερα μέχρι πρόσφατα τι ράτσα είναι...
//Ωραίο νήμα με περιθώριο για χαβαλέ.
//Ωραίο νήμα με περιθώριο για χαβαλέ.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Στην τρίτη λυκείου η φιλόλογος μου έβαλε τελικό βαθμό 15,5. Για όσους δεν θυμούνται στα μόρια για την εισαγωγή στα πανεπιστήμιο ο βαθμός των πανελλαδικών αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τον "προφορικό" βαθμό του σχολείου, αλλά με όριο +2 βαθμούς πάνω από τον γραπτό. Δηλαδή αν γράψεις 15, είτε 17 είναι προφορικός είτε 20 το ίδιο είναι.
Όταν τη ρώτησα γιατί μου έβαλε μόνο 15,5 μου είπε "δεν θα γράψεις παραπάνω". Δηλαδή θεωρούσε ταβάνι για μένα το 13,5 στις πανελλαδικές. Τελικά έγραψα 15,2.
Όχι ότι θα άλλαζε κάτι αλλά έχασα μερικές δεκάδες μόρια από την κυρία φιλόλογο...
Όταν τη ρώτησα γιατί μου έβαλε μόνο 15,5 μου είπε "δεν θα γράψεις παραπάνω". Δηλαδή θεωρούσε ταβάνι για μένα το 13,5 στις πανελλαδικές. Τελικά έγραψα 15,2.
Όχι ότι θα άλλαζε κάτι αλλά έχασα μερικές δεκάδες μόρια από την κυρία φιλόλογο...
Την ειχα αμφισβητησει με καποιο εξυπνο σχολιο - δεν εδειξα δουλικοτητα σαν τους υπολοιπους που ηθελαν απλα να χανουν μαθημα. Με τιμωρησε γι αυτο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 11:16εβλεπε στο προσωπο σου ολους τους ανδρες που την απερριψαν/δεν μπηκαν στο βρακι τηςΟρέστης 35 έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 10:59Η φιλολογος στο Λυκειο ειχε προσπαθησει να με αφησει στην ιδια ταξη.
φαλλικη πληγη που εμεινε ανεξιτηλη
- Highlander
Σε ποιο μάθημα;Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 10:59Η φιλολογος στο Λυκειο ειχε προσπαθησει να με αφησει στην ιδια ταξη.
Tην είχα παίξει τρελά με μια φιλόλογο στην α΄λυκείου. Ωραία γυναίκα, και καλή καθηγήτρια.
Ordem e Progresso.
Στα αρχαια.Highlander έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 17:50Σε ποιο μάθημα;Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 10:59Η φιλολογος στο Λυκειο ειχε προσπαθησει να με αφησει στην ιδια ταξη.
Νιωθουν εξουσια..zoltan έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 12:12Στην τρίτη λυκείου η φιλόλογος μου έβαλε τελικό βαθμό 15,5. Για όσους δεν θυμούνται στα μόρια για την εισαγωγή στα πανεπιστήμιο ο βαθμός των πανελλαδικών αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τον "προφορικό" βαθμό του σχολείου, αλλά με όριο +2 βαθμούς πάνω από τον γραπτό. Δηλαδή αν γράψεις 15, είτε 17 είναι προφορικός είτε 20 το ίδιο είναι.
- Highlander
Πόσο σου είχε βάλει;Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 17:53Στα αρχαια.Highlander έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 17:50Σε ποιο μάθημα;Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 10:59Η φιλολογος στο Λυκειο ειχε προσπαθησει να με αφησει στην ιδια ταξη.
Μα δεν την κατηγορώ. Τη δουλειά της έκανε, και την έκανε σωστά. Απλά όταν ανταγωνίζεσαι άλλους μαθητές που οι καθηγητές τους αδιάφορα τους χαρίζουν 18ρια και 19ρια για να πάρουν όλα τα μόρια που μπορούν από τον προφορικό βαθμό, εσύ αδικείσαι.Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 17:53Νιωθουν εξουσια..zoltan έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 12:12Στην τρίτη λυκείου η φιλόλογος μου έβαλε τελικό βαθμό 15,5. Για όσους δεν θυμούνται στα μόρια για την εισαγωγή στα πανεπιστήμιο ο βαθμός των πανελλαδικών αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τον "προφορικό" βαθμό του σχολείου, αλλά με όριο +2 βαθμούς πάνω από τον γραπτό. Δηλαδή αν γράψεις 15, είτε 17 είναι προφορικός είτε 20 το ίδιο είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
10 Οκτ 2023, 09:26
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπάρχει μεταθανάτια ζωή, θα θέλατε να κρατήσετε τις αναμνήσεις σας απ'αυτόν τον κόσμο;
από Εκτωρ » 04 Αύγ 2023, 19:01 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 429 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
04 Αύγ 2023, 20:02
-