Δεν την έχω δει, θα ψάξω να την βρω..Cavaliere έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 18:00Ξέρεις ποιά ταινία μου είχε αρέσει; τρομερά. Το Mad City του Γαβρά με τον Τραβόλτα και τον Χόφμαν. Την είδες; Είναι νομίζω, του 1996.brb και tyt έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 17:58Γράψε λάθος τότε.
Εμένα με εντυπωσίασε η κατασκευή του fake news αλλά και το ότι αναφερόταν σε πόλεμο μεταξύ Αλβανών και Σέρβων πριν γίνει το Κόσοβο και οι βομβαρδισμοί από τους Αμερικανούς.
Παντελώς άγνωστες ΕΡΓΑΡΕΣ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Παντελώς άγνωστες ΕΡΓΑΡΕΣ
το εδω κουκλοθεατρο ειναι πιο εντυπωσιακό. Ειχες ακουσει για εναν κινηματογραφο στην ολλανδια που έπαιζ το κουρδιστο πορτοκάλι καθε μερα για 10-15 χρόνια? Ετσι κι εδώ, αλλά σε θεατρο. Πιό ωραιο εδώ, στο σινεμα το βαριεσαι το ίδιο, ενω στο θεατρο όλο και κατι θα διαφοροποιηθει απο μερα σε μερα. τι γουαγκ ρε? φορουμ ρε, φορουμ. Γυναικες και αντρες μαλια κουβαρια, λέρες που διδασκουν ηθική, σουπερbrb και tyt έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 17:58Γράψε λάθος τότε.Cavaliere έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 17:54Tην είχα δει. Τότε που βγήκε. Δεν μου έκανε φοβερή εντύπωση, αν εξαιρέσεις το ότι παίζουν δύο κολοσσοί της υποκριτικής του σινεμά.brb και tyt έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 17:52Δες και το Wag the dog με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και τον Ντάστιν Χόφμαν και θα με θυμηθείς.
Εμένα με εντυπωσίασε η κατασκευή του fake news αλλά και το ότι αναφερόταν σε πόλεμο μεταξύ Αλβανών και Σέρβων πριν γίνει το Κόσοβο και οι βομβαρδισμοί από τους Αμερικανούς.

-
- Μέλη που αποχώρησαν
πήζον bot έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 18:05το εδω κουκλοθεατρο ειναι πιο εντυπωσιακό. Ειχες ακουσει για εναν κινηματογραφο στην ολλανδια που έπαιζ το κουρδιστο πορτοκάλι καθε μερα για 10-15 χρόνια? Ετσι κι εδώ, αλλά σε θεατρο. Πιό ωραιο εδώ, στο σινεμα το βαριεσαι το ίδιο, ενω στο θεατρο όλο και κατι θα διαφοροποιηθει απο μερα σε μερα. τι γουαγκ ρε? φορουμ ρε, φορουμ. Γυναικες και αντρες μαλια κουβαρια, λέρες που διδασκουν ηθική, σουπερbrb και tyt έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 17:58Γράψε λάθος τότε.

Πολύ όμορφη ταινία.Tarkovsky έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 10:04... και η μικρού μήκους
Το κόκκινο μπαλόνι (Γαλλία, 1956).
Προφανώς, είναι ταινίες (πλην του 1981 του Ζαν-Ζακ Ανό) που τον σημάδεψαν όταν σπούδαζε κινηματογράφο στο Παρίσι την δεκαετία του '50 (τελείωσε πριν εμφανιστεί το γαλλικό Νέο Κύμα).
Είχε ζητήσει χρόνο όχι για να αποφασίσει, αλλά για να μου τις αντιγράψει. Με special features, αυτοκόλλητα και τα πάντα όλα ο μπαγάσας. Μέχρι τότε είχα δει μόνο τα Παιδιά του παραδείσου (στην τιβί από τον Μπακογιαννόπουλο) και τον Πόλεμο για τη φωτιά (στο σινεμά).
Την είδα πρόσφατα και με συγκίνησε πολύ αυτή η σκηνή.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Επίσης μια ταινία που ξεχάστηκε, αλλά όταν ήμασταν έφηβοι τρέξαμε να τη δούμε, και γίναμε για ένα διάστημα φαν της, είναι ο Birdy, του Alan Parker. O Parker στα πάνω του με ένα The Wall & Μidnight Express πίσω του, και εντυπωσιακά ντεκουπάζ με παράλληλες δράσεις, ήταν ο ήρωας της αφελούς εφηβείας μας. Μετά που γύρισε και το Angel Heart, αλλά και το Μισισιπής Καίγεται, χύσαμε.
Ordem e Progresso.
κι εμενα μου είχε αρεσει πολυ τότε και ειχα παρει σβαρνα τον παρκερ, αλλα μερικα χρόνια μετα που την ξαναειδα αναρωτιόμουνCavaliere έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 18:12Επίσης μια ταινία που ξεχάστηκε, αλλά όταν ήμασταν έφηβοι τρέξαμε να τη δούμε, και γίναμε για ένα διάστημα φαν της, είναι ο Birdy, του Alan Parker. O Parker στα πάνω του με ένα The Wall & Μidnight Express πίσω του, και εντυπωσιακά ντεκουπάζ με παράλληλες δράσεις, ήταν ο ήρωας της αφελούς εφηβείας μας. Μετά που γύρισε και το Angel Heart, αλλά και το Μισισιπής Καίγεται, χύσαμε.
Μια (πολύ) μαύρη σάτιρα του Francois Ozon.
Θα μπορούσε να λέγεται "Οικογένεια Γαμιόμαστε"

Την ψάχνω να τη νοικιάσω και δεν τη βρίσκω.
Πάνος Σκουρλέτης
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Όχι εργάρα αλλά έχει γέλιο και κάποια νοήματα για τους έφηβους αλλά ίσως και για τους ενήλικες,
Στο 52.0 ο χορός του μυρμηγκοφάγου.

νταξει το ξεφτιλιζουμε το νημα σιγα σιγα, ειπαμε να γινει δεξαμενη που θα ανατρεχουμε και έχει γίνει το αλμπουμ των αναμνησεων.brb και tyt έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 18:28Όχι εργάρα αλλά έχει γέλιο και κάποια νοήματα για τους έφηβους αλλά ίσως και για τους ενήλικες,

Στο θέμα μας παρακαλω

Μια διπλή, πολύ ασυνήθιστη ταινία του Alain Resnais. Έχει πολλή πλάκα και πρωταγωνιστεί η σύζυγός του Sabine Azéma -η τέλεια κοκκινομάλλα των ονείρων μου

Πάνος Σκουρλέτης
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Για μένα είναι εργάρα.πήζον bot έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 18:32νταξει το ξεφτιλιζουμε το νημα σιγα σιγα, ειπαμε να γινει δεξαμενη που θα ανατρεχουμε και έχει γίνει το αλμπουμ των αναμνησεων.brb και tyt έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 18:28Όχι εργάρα αλλά έχει γέλιο και κάποια νοήματα για τους έφηβους αλλά ίσως και για τους ενήλικες,
Στο θέμα μας παρακαλω

Saliveros έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 18:32Smoking/No Smoking
Μια διπλή, πολύ ασυνήθιστη ταινία του Alain Resnais. Έχει πολλή πλάκα και πρωταγωνιστεί η σύζυγός του Sabine Azéma -η τέλεια κοκκινομάλλα των ονείρων μου
πωπωShow

αν έχετε λινκ για κάποιες ταινίες, να το βάζετε, παρακαλώ!
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
ήταν όταν το ειδες τότε, τωρα θυμάσαι την εποχη και καταρέεις.brb και tyt έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 18:33Για μένα είναι εργάρα.πήζον bot έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 18:32νταξει το ξεφτιλιζουμε το νημα σιγα σιγα, ειπαμε να γινει δεξαμενη που θα ανατρεχουμε και έχει γίνει το αλμπουμ των αναμνησεων.brb και tyt έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 18:28Όχι εργάρα αλλά έχει γέλιο και κάποια νοήματα για τους έφηβους αλλά ίσως και για τους ενήλικες,
Στο θέμα μας παρακαλω
Συμβαινει και με γελοια τραγουδια
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν ξέρω αν είναι άγνωστη αλλά είναι εργάρα. Η ερμηνεία του Μάρλον Μπράντο εκπληκτική (ως συνήθως)
Αναφέρεται στην Νότια Αφρική με το απαρτχαιντ.
A Dry White Season (1989) Marlon Brando
Αναφέρεται στην Νότια Αφρική με το απαρτχαιντ.
A Dry White Season (1989) Marlon Brando
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να παίξω κι εγώ αυτό το παιχνίδι που ζητάς φιλιά από άγνωστες;
από Έκτωρ » 06 Απρ 2024, 18:08 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 17 Απαντήσεις
- 581 Προβολές
-