Αλλαγή τροφοδοτικού PC
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Αλλαγή τροφοδοτικού PC
Το τροφοδοτικό μου κάηκε.
Είναι εύκολη η αντικατάστασή του; Απλώς το τοποθετείς;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Re: Αλλαγή τροφοδοτικού PC
Καλλίτερα να πάτε στο irepair της γειτονιάς σας. Δώστε ένα 30ρι και θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.Πρετεντέρης έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 19:38Το τροφοδοτικό μου κάηκε.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΕΥ-ΚΟ-ΛΟ-ΤΑ-ΤΟ αρκεί να ΜΗΝ είσαι από αυτούς που δεν ξέρουν να αλλάξουν μια λάμπα!Πρετεντέρης έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 19:38Το τροφοδοτικό μου κάηκε.

Ακολουθείς την αντίστροφη διαδρομή ξεμονταρίσματος του παλιού.
Με την ευκαιρία πάρε ένα βουρτσάκι των δοντιών και βγάλε όλη την σκόνη από παντού. Έχε δίπλα του την μπούκα της σκούπας (χωρίς κεφαλή) να ρουφάει την σκόνη.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Κοίτα για κανένα corsair στα ίδια watt ή παραπάνω αν χρειαστείς αναβάθμιση.Πρετεντέρης έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 19:38Το τροφοδοτικό μου κάηκε.
Όπως είναι συνδεδεμένο το προηγούμενο θα κάνεις το ίδιο με το καινούριο.
Και όλα οκ.,
Δεν είναι τόσο απλό έχει μπριζακια και παραμπριζακια. Συμφωνώ ότι καλύτερα να το κάνει τεχνικός.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
- Dwarven Blacksmith
Είναι το δυσκολότερο μετά τη μητρική, γίνεται αλλά όχι χωρίς μπινελίκια.

Εύκολο δεν είναι απαραίτητα αλλά δεν χρειάζεται τεχνικός.
Εγώ πρώτη φορά άλλαξα τροφοδοτικό έφηβος αφού έκανα κάποια μαλακία. Για να μην ακούσω σκατό από τον πατέρα μου, που είναι και τσαντίλας και αυστηρός, πήγα στη ζούλα σε ένα Πλαίσιο και αγόρασα καινούριο τροφοδοτικό, νομίζω τότε 230 βατ (αρχάς δεκαετίας 2000). Το άλλαξα μόνος μου στην λογική αλλάζω τις συνδέσεις του παλιού 1 προς 1. Δούλεψε μια χαρά.
Εγώ πρώτη φορά άλλαξα τροφοδοτικό έφηβος αφού έκανα κάποια μαλακία. Για να μην ακούσω σκατό από τον πατέρα μου, που είναι και τσαντίλας και αυστηρός, πήγα στη ζούλα σε ένα Πλαίσιο και αγόρασα καινούριο τροφοδοτικό, νομίζω τότε 230 βατ (αρχάς δεκαετίας 2000). Το άλλαξα μόνος μου στην λογική αλλάζω τις συνδέσεις του παλιού 1 προς 1. Δούλεψε μια χαρά.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
YouTube.com
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ειναι κατι 'doable' . Ανοιγεις το πλαινο βγαζοντας 2 βιδες απο πισω ( οπως κοιτας απο μπροστα το κουτι το αριστερο πλαινο ) Το τροφοδοτικο με την σειρα του βγαινει βγαζοντας 4 βιδες απο πισω που το κρατανε στο κουτι . Τα βυσματα ειναι one way ( δεν γινεται να βαλεις καποιο καπου αλλου γιατι δε θα ταιριαζει ) . Το μεγαλυτερο -κεντρικο - το 24πινο κουμπωνει στην μητρικη . Θα εχει αλλο ενα 4πινο η 8 πινο που κουμπωνει κοντα που ειναι ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη . Τα sata power ( για σκληρους δισκους και ισως για το dvd drive αλλιως το κλασικο 4πινο παραλληλο οχι 4γωνο ) Και αν εχεις ξεχωριστη καρτα γραφικων και οχι την onboard αλλο ενα 6πινο .

- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Αν έχεις δικό σου "κομπιουτερά" (μαγαζί που προμηθεύεσαι κλπ), τράβα να σου το περάσει. Οι 9 στους 10 θα σου το κάνουν τσάμπα, αφού θα πάρεις από 'κει το τροφοδοτικό. Τουλάχιστον, όσοι ξέρω, αυτό κάνουν...
Μην πάρεις οδοντόβουρτσα για τη σκόνη. Δεν θα κάνεις δουλειά και μπορεί να ξεχαρβαλώσεις και τίποτα γιατί είναι σκληρή.
Εγώ χρησιμοποιώ το πινέλο μου για το ρουζ
https://www.skroutz.gr/c/2815/pinela-ma ... /rouz.html
Αλλά κάντο. Η σκόνη κάνει ζημιά.
Επίσης θελα να σου πω ότι δεν
ο εγκεφαλός σας έχει καεί. Αλλά σας συμπαραστεκόμαστε
Εγώ χρησιμοποιώ το πινέλο μου για το ρουζ
https://www.skroutz.gr/c/2815/pinela-ma ... /rouz.html
Αλλά κάντο. Η σκόνη κάνει ζημιά.
Επίσης θελα να σου πω ότι δεν
μόνο...
ο εγκεφαλός σας έχει καεί. Αλλά σας συμπαραστεκόμαστε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 05 Απρ 2019, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
που το ξέρεις οτι κάηκε το τροφοδοτικό; Πατάς το κουμπί και δεν ανάβει; 

Μπορεί να του έβγαλε ένδειξη στις ρυθμίσεις συστήματος στα windows

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.