Nandros έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 16:44
Εσθήρ έγραψε: ↑24 Μαρ 2019, 23:31
parafrwn έγραψε: ↑24 Μαρ 2019, 23:30
Δεν έχει να κάνει με τα πιστεύω μου. Έχει να κάνει πως χρησιμοποιεί τον τίτλο του καθηγητή αστροφυσικής ΕΚΠΑ για να προωθήσει τα φιλοσοφικά και θεολογικά του πιστεύω. Θεολογία κάνει ο κύριος, όχι επιστήμη.
Περαστικά.
Τσου.,κανονικοτατα επιστημονικα πραγματα λεει,απλα επειδη εσενα δν σου αρεσουν τα βαφτιζεις θεολογικα.ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και ξυδακι.
Εσθηρούλα, για διάβασε εδώ:
Nandros έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 19:58
Μάνος Δανέζης. Μερικά από τα βιβλία του:
«Αστρολογία – Επιστήμη ή Θρησκεία», Εκδόσεις Αποστολικής Διακονίας 1994.
«Η Οδύσσεια των Ημερολογίων», Εκδόσεις Δίαυλος: Τόμος Α, “Αναζητώντας τις Ρίζες της Γνώσης” και Τόμος Β: “Αστρονομία και Παράδοση”. Υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών και με την Eυλογία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κκ. Βαρθολομαίου, 1995.
«Στα Ίχνη του Ι.Χ.Θ.Υ.Σ. – Αστρονομία, Ιστορία, Φιλοσοφία», Εκδόσεις Δίαυλος, Με την Ευλογία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κκ. Βαρθολομαίου), 2000.
«Στα χρόνια του Βυζαντίου» (1η έκδοση), Εκδόσεις Δίαυλος Με την Ευλογία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κκ. Βαρθολομαίου,. 2011
Και άμα τα ευλογεί ο πατριάρχης ...!

:
Ιδού τα
επιστημονικά μπαγκάζια του Δανέζη. Οι ευχές και η συνδρομή του παπαδαριού!
Μάνος Δανέζης.
Το τελευταίο "επιστημονικό" καταφύγιο των ταλιμπανοδημιουργιστών!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και πολύ-πολύ ξυδάκι.

:
Ξες,εσυ αποριπτεις καποιον απλα επειδη ασχοληται
και με θεολογικα ζητηματα,τα οποια προσεξε,καν δεν ξερεις σε τι αναφερεται ο δανεζης,διοτι εγω ξερω.Πχ για το αστρο της βηθλεεμ ,
μεσα απο φυσικα φαινομενα εξεταζει διαφορες θεωριες κλπ.
Απαγορευετε σε εναν επιστημονα ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,επειδη αυτο δεν σας αρεσει και για αυτο και εξαιτιας αυτου,τον φτηνεται ως επιστημονα.
Αν ο ιδιος δανεζης δηλωνε αθεος,μια χαρα θα τον δεχοσασταν ως ωραιοτατο επιστημονα.
Ειναι οχι απλα τραγικο,αλλα παντελως ηλιθιο να αποριπτετε τις επιστημονικες γνωσεις καποιου,απλα επειδη πιστευει
.Πολλοι μεγαλοι επιστημονες πιστευαν και ειναι απολυτο δικαιωμα τους,καμια σχεση δενε χει αυτο με το επιστημονικο τους πεδιο.Αλλα θελετε αθεους επιστημονες και μονο αυτους παραδεχεστε,μαλλον εδω κατι παει στραβα παπουλη.Πιο φασισμος πεθαινεις,και ξες παπουλη...δεν αρκει να δηλωνεις αντιφασιστας,πρεπει να εισαι και στην ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΙΟΛΑΣ.
ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ.
Εγω λοιπον επειδη δηλωνω και
οντως ειμαι αγνωστικιστρια,μπορω να ξεχωριζω την προσωπικη του αποψη περι θρησκειας και τις επιστημονικες του γνωσεις.Εσεις ΔΕΝ μπορειτε δυστυχως.
Παπουλη,ηρεμισε,πιες κανενα τσαγακι και μαθε εκτος απ το να κανεις διαλογο,κυριως
μαθε να σκεφτεσαι περα απο εμπαθειες,διοτι δυστυχως σκεψη γιοκ.Το να βαζεις σαν επιχειρημα οτι δεν ειναι επιστημονας καλος,επειδη ασχοληται και με θεολογικα ζητηματα,ειναι μεγα φαουλ και παντελως ηλιθιο.Εγω δεν θα πω ξυδι,θα πω απλα περαστικα.

Δυστυχως γερασες και μυαλο δεν εβαλες.