Εμένα πάντως ένας τραγοπαπας στο άγιο όρος όταν του είπα ότι έχω γκόμενα μου είπε 1 μήνα αποχήNatasha έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:55Είσαι καλά;;; Πότε είπα κάτι τέτοιο;;; Λοιπόν, το λέω εδώ για να το θυμάσαι καλά αλλά και για όποιον το διαβάσει και αν χρειαστεί θα το ξαναγάψω: οι ίδιοι οι Πατέρες της Εκκλησίας πιστευουν ότι ακόμα και η απλή σαρκική επαφή με έναν άνθρωπο αποτελεί πράξη ΑΓΑΠΗΣ και γίνεται ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ!!!!!! Το προσυπογράφω με χιλια αυτό.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:48εσύ μιλούσες για την αγαμία.(δεν θυμάμαι το νήμα,αλλιώς θα σου έβαζα το λινκ)
αλλά καλά λέει ο Άγις για σας τις θεούσες...
Κοίτα, ο Αγις δεν ξέρω τί λέει, αλλά για μένα δεν νομίζω να έχει σχηματίσει κακή εντυπωση. Κουλουρι...μήπως γίνεσαι χωρίς λόγο επιθετική απέναντί μου; Ηρέμησε, δεν έχω τίποτα μαζί σου!!!
Τα πορνο που παρακολουθουν οι Ελληνιδες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τα πορνο που παρακολουθουν οι Ελληνιδες
Σε πιστεύω γλυκειά μου.Natasha έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:58Παρανόηση έγινε.Μπακάλης έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:56κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:48
εσύ μιλούσες για την αγαμία.(δεν θυμάμαι το νήμα,αλλιώς θα σου έβαζα το λινκ)
Το νήμα δεν μιλάει για σεξ!
Η αγαμία μια χαρά ταιριάζει με την παρακολούθηση πορνό.
Αυτοεξυπηρέτησις.

Θα το έθετα διαφορετικά, έχω καλή σχέση με τον Θεό.LEONAS έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:58Natasha έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:55Είσαι καλά;;; Πότε είπα κάτι τέτοιο;;; Λοιπόν, το λέω εδώ για να το θυμάσαι καλά αλλά και για όποιον το διαβάσει και αν χρειαστεί θα το ξαναγάψω: οι ίδιοι οι Πατέρες της Εκκλησίας πιστευουν ότι ακόμα και η απλή σαρκική επαφή με έναν άνθρωπο αποτελεί πράξη ΑΓΑΠΗΣ και γίνεται ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ!!!!!! Το προσυπογράφω με χιλια αυτό.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:48
Κοίτα, ο Αγις δεν ξέρω τί λέει, αλλά για μένα δεν νομίζω να έχει σχηματίσει κακή εντυπωση. Κουλουρι...μήπως γίνεσαι χωρίς λόγο επιθετική απέναντί μου; Ηρέμησε, δεν έχω τίποτα μαζί σου!!!
Της εκκλησίας είσαι;
Σε χαλάει;
"Άχρι καιρού..."
Εμ, πατε και βρίσκετε όποιον νά ναι και νομίζετε ότι θα σας βοηθήσει πνευματικά, ενώ στην ουσία σας απομακρύνει απο τον Θεό καθώς βλέπω.jason έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:59Εμένα πάντως ένας τραγοπαπας στο άγιο όρος όταν του είπα ότι έχω γκόμενα μου είπε 1 μήνα αποχήNatasha έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:55Είσαι καλά;;; Πότε είπα κάτι τέτοιο;;; Λοιπόν, το λέω εδώ για να το θυμάσαι καλά αλλά και για όποιον το διαβάσει και αν χρειαστεί θα το ξαναγάψω: οι ίδιοι οι Πατέρες της Εκκλησίας πιστευουν ότι ακόμα και η απλή σαρκική επαφή με έναν άνθρωπο αποτελεί πράξη ΑΓΑΠΗΣ και γίνεται ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ!!!!!! Το προσυπογράφω με χιλια αυτό.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:48
Θέλει ψάξιμο ο καλός πνευματικός. Και δεν είναι ανάγκη να έιναι απο το Όρος. Υπάρχουν απλοί παπάδες στις ενορίες του καθενός που είναι πολύ περισσότερο φωτισμένοι απο τους αγιορείτες. Θέλει να το ψάξεις, όπως ψάχνεις για έναν καλό γιατρό.
"Άχρι καιρού..."
Natasha έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 00:00Θα το έθετα διαφορετικά, έχω καλή σχέση με τον Θεό.LEONAS έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:58Natasha έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:55
Είσαι καλά;;; Πότε είπα κάτι τέτοιο;;; Λοιπόν, το λέω εδώ για να το θυμάσαι καλά αλλά και για όποιον το διαβάσει και αν χρειαστεί θα το ξαναγάψω: οι ίδιοι οι Πατέρες της Εκκλησίας πιστευουν ότι ακόμα και η απλή σαρκική επαφή με έναν άνθρωπο αποτελεί πράξη ΑΓΑΠΗΣ και γίνεται ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ!!!!!! Το προσυπογράφω με χιλια αυτό.
Της εκκλησίας είσαι;
Σε χαλάει;
Οχι και εγώ παλιά είχα αλλά τώρα είμαι αμαρτωλος
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Αφου έπιασες πατο, έχεις ελπιδα να ξανανέβεις

"Άχρι καιρού..."
Μην απελπίζεσαι, όλα μπορουν να ανατραπουν. Οι πρώτοι γίνονται έσχατοι και οι έσχατοι πρώτοι!

"Άχρι καιρού..."
Σε κρυφή δημοσκόπηση το bukkake έπιασε ποσοστά Τσαουσέσκου
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
τι λες καλέ που είμαι επιθετική;αυτά που γράφεις σε άλλα νήματα σου είπα.Natasha έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:55Είσαι καλά;;; Πότε είπα κάτι τέτοιο;;; Λοιπόν, το λέω εδώ για να το θυμάσαι καλά αλλά και για όποιον το διαβάσει και αν χρειαστεί θα το ξαναγάψω: οι ίδιοι οι Πατέρες της Εκκλησίας πιστευουν ότι ακόμα και η απλή σαρκική επαφή με έναν άνθρωπο αποτελεί πράξη ΑΓΑΠΗΣ και γίνεται ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ!!!!!! Το προσυπογράφω με χιλια αυτό.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 23:48εσύ μιλούσες για την αγαμία.(δεν θυμάμαι το νήμα,αλλιώς θα σου έβαζα το λινκ)
εσύ το παίζεις θεούσα,εμένα κράζεις;
πωωωωω!!!
ε ναι για να ξεπαρθενιάζουν τις καλόγριες βρε συ...οι ίδιοι οι Πατέρες της Εκκλησίας πιστευουν ότι ακόμα και η απλή σαρκική επαφή με έναν άνθρωπο αποτελεί πράξη ΑΓΑΠΗΣ
(✿ ♥‿♥)
- Υπερκουλτουριάρης
Αν και καμιά τσόντα την βλέπω, γιατί πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι, συμφωνώ μαζί σου. Είναι εξευτελισμός αυτή η βιομηχανία και επηρεάζει πολύ την σεξουαλικότητα.
Αν εθιστείς στην πορνογραφία, για να την ακούσεις θα δεις τα τέρατα, είναι πρέζα. Και σημείωση πως το μήσι κάποιοι το εμίσησαν, την μαλακία κανείς.
Ίσως επιτρεπτά να είναι μόνο το amateur,εφόσον δεν υπάρχει εμπορικό κέρδος.
Και για την πορνεία πιστεύω πως το δουλεμπόριο αυτό πρέπει να πάψει. Ιδιωτική πρωτοβουλία τέρμα, όλο υπο την αιγίδα του κράτους. Είχε επιχειρήσει η Ολλανδία κάτι ταυτόχρονο με σεξουαλικές υπηρεσίες προς Α.Μ.Ε.Α. και μοναχικούς τύπους.
Εννοείται ρε, στηρίζουμε αποκλειστικά και μόνο άματσουρ παραγωγές, άντε και καμιά νούμπαηλ φιλμζ.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 00:13Αν και καμιά τσόντα την βλέπω, γιατί πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι, συμφωνώ μαζί σου. Είναι εξευτελισμός αυτή η βιομηχανία και επηρεάζει πολύ την σεξουαλικότητα.
Αν εθιστείς στην πορνογραφία, για να την ακούσεις θα δεις τα τέρατα, είναι πρέζα. Και σημείωση πως το μήσι κάποιοι το εμίσησαν, την μαλακία κανείς.
Ίσως επιτρεπτά να είναι μόνο το amateur,εφόσον δεν υπάρχει εμπορικό κέρδος.
Και για την πορνεία πιστεύω πως το δουλεμπόριο αυτό πρέπει να πάψει. Ιδιωτική πρωτοβουλία τέρμα, όλο υπο την αιγίδα του κράτους. Είχε επιχειρήσει η Ολλανδία κάτι ταυτόχρονο με σεξουαλικές υπηρεσίες προς Α.Μ.Ε.Α. και μοναχικούς τύπους.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μήπως πρέπει να απαγορευτεί το πορνό..;
από Parrot » 21 Απρ 2024, 13:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 278 Απαντήσεις
- 5779 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
24 Απρ 2024, 20:42
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Οκτ 2024, 13:28
-
-
Νέα δημοσίευση Ελληνίδες μεσίτριες ακινήτων στο Ντουμπάι.
από Kauldron » Χθες, 22:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 4 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
Σήμερα, 10:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η σεξουαλική απόλαυση δώρο από το Θεό αλλά αποφύγετε το πορνό συμβουλεύει ο Πάπας
από Ίακχος » 17 Ιαν 2024, 15:16 » σε Θρησκειολογία - 82 Απαντήσεις
- 2313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
19 Ιαν 2024, 18:06
-