Έχουμε εντελώς άλλη εικόνα, σε σχέση με τον βενιζελο ήταν κάποιος που δεν ήθελε κομπιουτεράκι για να βγάλει ρέστα απο τα τσιγάρα στο περίπτερο, είναι αδιανόητη η σύγκριση. Γενικά νομίζω έχεις παρακολουθήσει πολύ μαινστρεαμ παρουσίαση του βαρουφάκη, αλλά θα έχεις τον χρόνο καλώς ή κακώς νομίζω να τον ξανακαταλάβεις.ST48410 έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 03:33Σε σχέση με τον Βενιζέλο που ήθελε τεθωρακισμένο για να μετακινηθεί ήταν μια ευχάριστη ως προς αυτό αλλαγή. Όταν άρχισαν τα "ουάου" άρχισα να κουμπώνομαι και όταν άκουσα τις δηλώσεις για δημιουργική ασάφεια η εντύπωση έγινε ήδη αρνητική. Με τις δηλώσεις περί ηχογράφησης των συνομιλητών του έδεσε η εικόνα που έχω για αυτόν.
Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας μου είπε να πάρουμε τα 17 δισ. ευρώ της ΤτΕ
Re: Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας μου είπε να πάρουμε τα 17 δισ. ευρώ της ΤτΕ
Όχι. Παραδέχομαι ότι υπάρχει μεγάλο έλλειμμα ικανών και σχετικά τίμιων πολιτικών. Επίσης δεν τον λέω αλαζόνα γιατί είχε επαγγελματική σταδιοδρομία και παρόλα αυτά ασχολήθηκε με την πολιτική. Το λέω για την συμπεριφορά του. Μου αρέσουν οι κάπως πιο σοβαροί άνθρωποι σε σημαντικά πόστα. Τώρα μη με ρωτήσεις σαν ποιον. Αν ήξερα θα ήμουν βαμμένος και θα τον υποστήριζα.
πώς γίνεται να υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να πηγαίνει σε ένα γιούρογκρούπ που δεν υπάρχει θεσμικά, με μπακάληδες και γεωπόνους μέσα να αποφασίζουν το οικονομικό μέλλον της Ευρώπης; Δεν υπάρχει μάλλον, είναι θέμα επαφής με την πραγματικότητα που διαλέγουμε να μας ηρεμεί νομίζω.
Αν έχεις συναίσθηση της θέσης σου και της ευθύνης σου δεν πας να κάνεις τον καμπόσο στους άλλους. Κατανοείς ότι υπάρχουν αποφάσεις που θα παρθούν με οικονομικά κριτήρια και άλλες με πολιτικά και είναι καλό να δημιουργήσεις συμμαχίες για να επηρεάσεις όπως μπορείς. Τι νόημα έχει να έχεις δίκιο από οικονομικής απόψεως αν δεν έχεις την πολιτική ισχύ να το επιβάλεις; Υπάρχει και κάτι που λέγεται διπλωματία.
Θα θυμάσαι ότι υπήρχαν συνεδριάσεις που δεν μας υποστήριζε κανείς. Ήμασταν μόνοι μας και όλοι τους. Έχει σημασία αν σε θεωρητικό επίπεδο είχε δίκιο;
στ πλάκα μου κάνεις λίγο νομίζω. Ειναι δυνατόν να πάει κάποιος σε ένα ευρογκορουπ που δεν υπάρχει θεσμικά, που αποφασίζει πράγματα που δεν βγάζουν νόημα, που το απαρτίζουν άνθρωποι που δεν ξέρουν από αυτά, τον κόσμο ξέρουν να κοροϊδεύουν, να τους πεί λέτε σάχλες και να του πούνε πές τα μεγάλε;.
Νομίζω θες μία πίτα ένα σκύλο και καλό περιτύλιγμα, άλλο επίπεδο. Έχει ακόμα αρκετά επεισόδια πάντως, περιμένουμε την δεύτερη σεσόν απλά.
Νομίζω θες μία πίτα ένα σκύλο και καλό περιτύλιγμα, άλλο επίπεδο. Έχει ακόμα αρκετά επεισόδια πάντως, περιμένουμε την δεύτερη σεσόν απλά.
Δεν κατάλαβα. Που φαίνεται πως υποστηρίζω κάτι τέτοιο; Λέω ότι κακώς πίστευε πως πρέπει να τους κάνει επίδειξη οικονομικών γνώσεων και να συγκρούεται με όλους. Έπρεπε να ελιχθεί χτίζοντας συμμαχίες κατά το δυνατόν.enaon έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 03:57στ πλάκα μου κάνεις λίγο νομίζω. Ειναι δυνατόν να πάει κάποιος σε ένα ευρογκορουπ που δεν υπάρχει θεσμικά, που αποφασίζει πράγματα που δεν βγάζουν νόημα, που το απαρτίζουν άνθρωποι που δεν ξέρουν από αυτά, τον κόσμο ξέρουν να κοροϊδεύουν, να τους πεί λέτε σάχλες και να του πούνε πές τα μεγάλε;.
Ίσως είμαι κουρασμένος και δεν πιάνω τι θέλεις να πεις. Ο χρόνος θα δείξει. Οι απόψεις του έχουν καταγραφεί. Καλή σου μέρα φίλε enaon.

-
Η ηχογράφηση έγινε επειδή η μαφία δεν κρατάει πρακτικά. Αυτό είναι το αίτιο της παραπάνω δράσης.ST48410 έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 03:33Σε αυτό διαφωνώ. Δεν ήταν πολιτικός καριέρας για να πεις ότι την χάλασε. Το όνομά του έγινε πολύ περισσότερο γνωστό και κάνει μπαμ ότι ψοφάει για προβολή. Δεν με ενδιαφέρει η ομάδα αλήθειας ούτε παίρνω κάποια γραμμή. Προσωπικά όταν έγινε υπουργός και χωρίς να τον ξέρω από πριν ή να γνωρίζω τις ιδέες του τον είχα δει με κάποια συμπάθεια. Σε σχέση με τον Βενιζέλο που ήθελε τεθωρακισμένο για να μετακινηθεί ήταν μια ευχάριστη ως προς αυτό αλλαγή. Όταν άρχισαν τα "ουάου" άρχισα να κουμπώνομαι και όταν άκουσα τις δηλώσεις για δημιουργική ασάφεια η εντύπωση έγινε ήδη αρνητική. Με τις δηλώσεις περί ηχογράφησης των συνομιλητών του έδεσε η εικόνα που έχω για αυτόν.
Επίσης κάποια στιγμή νομίζω πρέπει να καταλάβουμε ότι το project ΕΕ το ξεκίνησαν χώρες πολύ ισχυρότερες από εμάς βάζοντας κατά μέρους έχθρες που κρατούσαν αιώνες. Το να πηγαίνει αυτός και να το παίζει βομβιστής αυτοκτονίας που θα διαλύσει την Ευρώπη, σημαίνει ότι δεν έχει συναίσθηση του που βρίσκεται. Αυτά όλα είναι ανεξάρτητα της ορθότητας ή μη των οικονομικών του απόψεων.
Η αιτία του δρώμενου του ουάου είναι η φράση γιου τσαστ κιλ δε μπιστ
Εβγαινε καθε μερα στα καναλια για συνεντευξεις και δεν εβγαζε νοημα τιποτα απο αυτα που ελεγε. Με επιανε πονοκεφαλος. Ειναι μαθηματικος αλλα ειναι και μυθομανης και πολιτικαντης.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το ανέκδοτο της ημέρας.Η αριστερά ΕΙΝΑΙ ριφιφί,θεωρία και πράξη και το λέει "απαλλοτρίωση των εκμεταλλευτών", "κρατικοποίηση χωρίς αποζημίωση" και άλλα παρόμοια.Και αυτό εν τέλει είναι το όραμα όσων την ακολουθούν,να πάρουν τα λεφτά των πλουσίων.ST48410 έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 02:01https://www.newsit.gr/politikh/varoufak ... o/2753084/
Εγώ με αυτό διαφώνησα. Αυτά δεν είναι δικά μας χρήματα, η Αριστερά δεν κάνει ριφιφί και δεν πρέπει να τα αγγίξουμε ποτέ», είπε αρχικά ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Και ο ίδιος ο Βαρουφάκης νόμιζε ότι θα εκβιάσει την ΕΚΤ για να του δώσει λεφτά.
το κακο ειναι οτι προσπαθει να πεισει εμας οτι καπου ξεχασμενα σε ενα σεντουκι στην επαρχια ηταν ενα τσουβαλι λεφτα που δεν τα ηξερε κανεις.
το χειροτερο ειναι να τον πιστεψουμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Κατι τετοιο πιστευω και εγω, μου φαινετε πολυ παραμυθι διοτι θελω να πιστευω οτι ακομα και αυτο το βασικο πραγμα ηταν γνωστο στον Τσιπρα και στους συνεργατες του. Τι εννοουσε να τα παρουμε; Ιδιαιτερα αν αυτα τα 17 δις ηταν δραχμες (που μαλλον αυτο ηταν) δεν ηξερε την αξια τους ο πρωθυπουργος; Ηθελε ενα Βαρουφακη να του πει οτι αν το κανεις θα ειναι σαν να γυρνας στη δραχμη;ST48410 έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 02:49Ναι, αλλά έχει πει τόσα πολλά πράγματα που δυσκολεύεται κανείς να ξεδιαλύνει τι είναι αλήθεια και τι όχι. Προσωπικά δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Φέρεται διαρκώς σαν κλόουν. Πιθανολογώ ότι λόγω επικείμενων εκλογών θα πει διάφορες υπερβολές ποντάροντας στο ότι κανείς δεν θα ασχοληθεί να τον διαψεύσει.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
νομίζω οτι αν έβγαινε μία φορά και μας τα έλεγε κανονικά, όποιος δηλαδή, θα μέναμε τέζα. Το δοκιμάσαμε τόσα χρόνια δηλαδή, η οικονομία ήταν θωρακισμένη κλπ, κανένας πονοκέφαλος μέχρι που ήρθε κεραμίδα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 06:35Εβγαινε καθε μερα στα καναλια για συνεντευξεις και δεν εβγαζε νοημα τιποτα απο αυτα που ελεγε. Με επιανε πονοκεφαλος. Ειναι μαθηματικος αλλα ειναι και μυθομανης και πολιτικαντης.
Όσοι εμπιστεύονται τον Βαρουφάκη θα τον ψηφίσουν στις ευρωεκλογές για να τιμήσουν το ριζοσπαστικό σκεπτικό τους.
Στις βουλευτικές θα ψηφίσουν Τσίπρα για να κρατήσουν τις νοικοκυρέικες καταθέσεις.
Το ιδεολογικόν τερπνόν μετά του πρακτικού ωφέλιμου, τα εν οίκω μη εν δήμω κλπ
Στις βουλευτικές θα ψηφίσουν Τσίπρα για να κρατήσουν τις νοικοκυρέικες καταθέσεις.
Το ιδεολογικόν τερπνόν μετά του πρακτικού ωφέλιμου, τα εν οίκω μη εν δήμω κλπ

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακριβώς. Σύμφωνα με την Τράπεζα τής Ελλάδος, η αξία των συνολικά κυκλοφορούντων χαρτονομισμάτων είναι περί τα 35 δις.
https://emea.gr/%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%8 ... 97/535197/
Αποκλείεται να μισά από αυτά να βρισκόταν παγωμένα στο θησαυροφυλάκιο τής Τράπεζας τής Ελλάδος. Πρόκειται γιά άλλη μιά από τις μπαρούφες του Μπαρουφάκη.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Exodus
21 Μάιος 2023, 18:30
-
-
Νέα δημοσίευση "Όπως είπε κι ο Λίνκολν": Ο Τσίπρας λέει στους Τούρκους απόφθεγμα του Λίνκολν (ή και όχι)
από Γάταρος » 30 Ιουν 2024, 19:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
30 Ιουν 2024, 20:08
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
03 Νοέμ 2023, 19:25