Στον εμφύλιο , πόσες γυναίκες του εχθρού βίασαν οι δεξιοί και πόσες οι αριστεροί ;
Η θέση της Γυναίκας στα Εθνικοσοσιαλιστικά Καθεστώτα
Re: Η θέση της Γυναίκας στα Εθνικοσοσιαλιστικά Καθεστώτα
blackpaint έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 17:00ως πράξη ηπιας αντεκδίκησης στην γερμανικη περιπτωσηΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 16:40Εννοείς ότι ο βιασμός είναι ηθικός μόνον όταν τελείται ως πράξη αντεκδίκησης;Jack Shephard έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 13:05Οι ναζί στην ανατολική Ευρώπη είχαν θεμελιώσει ιδεολογικά το δικαίωμα κάθε είδους εκμετάλλευσης όσων ανθρώπων υποδούλωσαν και είχαν την αλαζονία να πιστεύουν ότι θα είναι σίγουροι νικητές.
Ακόμα και αν είναι κανείς αντικομμουνιστής, όπως εγώ, δε μπορεί παρά να αναγνωρίσει ότι εξαιτίας της πρωτοφανούς εκμετάλλευσης και των εγκλημάτων των ναζί είχε συσσωρευτεί τεράστια οργή. Και να ήθελε η ηγεσία των Σοβιετικών, που πολλές φορές δεν ήθελε, ήταν αδύνατο να σταματήσει το στρατό από το να βιάσει ή να διαπράξει άλλα εγκλήματα αντεκδίκησης.
Εμείς στη σημερινή εποχή, με το δικό μας κώδικα αξιών και με πρόσθετο παράγοντα ότι δεν έχουμε βιώσει τίποτε από αυτά, λέμε ότι θα έπρεπε να υπάρχει σεβασμός στους αμάχους. Οι υποστηρικτές των κτηνών και των πράξεων τους όμως δεν έχουν το ηθικό δικαίωμα να ομιλούν.
Πόσες φασιστριες χρυσαυγητισες θα βιαζες στα πλαίσια της αντιφασιστικής σου δράσης ;

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πού θες να ξέρω; Μήπως ο αριθμός των θυμάτων αλλάζει την ευθύνη των κτηνών;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κάτι έγραψα για κτήνη προηγουμένως.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 01:16Πόσες φασιστριες χρυσαυγητισες θα βιαζες στα πλαίσια της αντιφασιστικής σου δράσης ;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Και για να γίνω και πιο κυνικός , ο βιασμός των γυναικών του εχθρικού πληθυσμού , συμβάλει κάπου ίσως σε στρατιωτικό επίπεδο στην ήττα των δυνάμεων του εχθρού;
Είναι μέσον που βοηθάει στην νίκη ;
Είναι μέσον που βοηθάει στην νίκη ;
Μα φυσικά. Ο πόλεμος είναι το πιο άσχημο και αντιαισθητικό πράγμα στην ιστορια του ανθρώπου. Με το να προβαίνεις σε ακρότητες (βιασμός εχθρού, θάνατοι από βασανιστήρια, δολοφονίες αμάχων) κερδίζεις ψυχολογικά τον αντίπαλο που έχει κάποιες σχετικές ευαισθησίες. But this is elementary my dear Watson.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Κατά πόσο συνέβαλε στην νίκη του σοβιετικού στρατού ο βιασμός των αμάχων γερμανικών γυναικών ;Cloud87 έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 16:42Μα φυσικά. Ο πόλεμος είναι το πιο άσχημο και αντιαισθητικό πράγμα στην ιστορια του ανθρώπου. Με το να προβαίνεις σε ακρότητες (βιασμός εχθρού, θάνατοι από βασανιστήρια, δολοφονίες αμάχων) κερδίζεις ψυχολογικά τον αντίπαλο που έχει κάποιες σχετικές ευαισθησίες. But this is elementary my dear Watson.
Δε μπορώ να υπολογίσω ποσοστό.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 18:59Κατά πόσο συνέβαλε στην νίκη του σοβιετικού στρατού ο βιασμός των αμάχων γερμανικών γυναικών ;Cloud87 έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 16:42Μα φυσικά. Ο πόλεμος είναι το πιο άσχημο και αντιαισθητικό πράγμα στην ιστορια του ανθρώπου. Με το να προβαίνεις σε ακρότητες (βιασμός εχθρού, θάνατοι από βασανιστήρια, δολοφονίες αμάχων) κερδίζεις ψυχολογικά τον αντίπαλο που έχει κάποιες σχετικές ευαισθησίες. But this is elementary my dear Watson.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
- Ελλην πατριωτης
- blackpaint
Εχεις και εσύ την ίδια απαίσια φασιστική νοοτροπία με αυτούςblackpaint έγραψε: ↑04 Μάιος 2019, 13:40με τους αντρες τους να ειναι τοσο χαλιες και κακασχημοι, πιο πολυ εγω θα κινδυνευα να βιαστω απο αυτες, παρα αυτες απο μενα.
- blackpaint
Αυτο ειναι ενα δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα, γαλουχημενο απο τις ακροδεξιες ψευδολογιες του φορουμ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑04 Μάιος 2019, 14:07Εχεις και εσύ την ίδια απαίσια φασιστική νοοτροπία με αυτούςblackpaint έγραψε: ↑04 Μάιος 2019, 13:40με τους αντρες τους να ειναι τοσο χαλιες και κακασχημοι, πιο πολυ εγω θα κινδυνευα να βιαστω απο αυτες, παρα αυτες απο μενα.
Σε αντιθεση λοιπον με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ καθε αποχρωσης του φορουμ, δεν ειμαι κολλημενος με την παραδοση, δεν απορριπτω την νεωτερικοτητα, δεν περιφρονω την διανοηση, δεν θεωρω την διαφωνια "προδοσια", δεν ειμαι ρατσιστης, δεν ειμαι εθνικιστης, δεν τρεφω τις μικρομεσοαστικες φοβιες για τις κατωτερες αυτων ταξεις, δεν πλαθω φαντασιακους εχθρους και αποδιοπομπαιους τραγους (ταυτοχρονα νοσηρα αδυναμους αλλα και παρασκηνιακως πανισχυρους), σιχαινομαι τον πολεμο και τον στρατο και ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ και ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ, δεν ειμαι ελιτιστης, εχω χεσμενη την "ηρωικη ζωη", δεν ειμαι σεξιστης, μισογυνης και ομοφοβικος, και μπορω ν αρθρωσω λογο και επιχειρηματα με λεξιλογιο με πολυ περισσοτερες απο 200 λεξεις
Αυτα ειναι τα γνωρισματα του (πρωτο)φασισμου, οχι οι μπουρδες που γραφουν εδω οπαδοι της ΧΑ για να βγαλουν τη ρετσινια απο πανω τους.
- wooded glade
Τώρα όλα αυτά είναι και τιρλιμπιρισμοί.
Διότι αν δεν κυβερνάνε οι γυναίκες απ' άκρου εις άκρον, ποιός κυβερνάει ; Εγώ ;
Αλλά τότε ήταν αμόρφωτες. Δεν ψήφιζαν καν και η πρώτη που βγήκε MP στην Ελλάδα ήταν το 1963 (η Λάμπρου).
Επομένως αν τα εθνικοσοσιαλιστιάρικα καθεστώτα υπήρχαν και σήμερα, πάλι αυτές θα κυβέρναγαν.
Και το ξύλο στην ασφάλεια από αυτές θα το τρώγατε και όλα.
Διότι αν δεν κυβερνάνε οι γυναίκες απ' άκρου εις άκρον, ποιός κυβερνάει ; Εγώ ;
Αλλά τότε ήταν αμόρφωτες. Δεν ψήφιζαν καν και η πρώτη που βγήκε MP στην Ελλάδα ήταν το 1963 (η Λάμπρου).
Επομένως αν τα εθνικοσοσιαλιστιάρικα καθεστώτα υπήρχαν και σήμερα, πάλι αυτές θα κυβέρναγαν.
Και το ξύλο στην ασφάλεια από αυτές θα το τρώγατε και όλα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Έχεις ... γνήσια φασιστικά χαρακτηριστικά !!!blackpaint έγραψε: ↑04 Μάιος 2019, 14:23Αυτο ειναι ενα δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα, γαλουχημενο απο τις ακροδεξιες ψευδολογιες του φορουμ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑04 Μάιος 2019, 14:07Εχεις και εσύ την ίδια απαίσια φασιστική νοοτροπία με αυτούςblackpaint έγραψε: ↑04 Μάιος 2019, 13:40
με τους αντρες τους να ειναι τοσο χαλιες και κακασχημοι, πιο πολυ εγω θα κινδυνευα να βιαστω απο αυτες, παρα αυτες απο μενα.
Σε αντιθεση λοιπον με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ καθε αποχρωσης του φορουμ, δεν ειμαι κολλημενος με την παραδοση, δεν απορριπτω την νεωτερικοτητα, δεν περιφρονω την διανοηση, δεν θεωρω την διαφωνια "προδοσια", δεν ειμαι ρατσιστης, δεν ειμαι εθνικιστης, δεν τρεφω τις μικρομεσοαστικες φοβιες για τις κατωτερες αυτων ταξεις, δεν πλαθω φαντασιακους εχθρους και αποδιοπομπαιους τραγους (ταυτοχρονα νοσηρα αδυναμους αλλα και παρασκηνιακως πανισχυρους), σιχαινομαι τον πολεμο και τον στρατο και ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ και ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ, δεν ειμαι ελιτιστης, εχω χεσμενη την "ηρωικη ζωη", δεν ειμαι σεξιστης, μισογυνης και ομοφοβικος, και μπορω ν αρθρωσω λογο και επιχειρηματα με λεξιλογιο με πολυ περισσοτερες απο 200 λεξεις
Αυτα ειναι τα γνωρισματα του (πρωτο)φασισμου, οχι οι μπουρδες που γραφουν εδω οπαδοι της ΧΑ για να βγαλουν τη ρετσινια απο πανω τους.
-
Σιχαίνεται τους μπάτσους λέει το φασιστάκι και έχει ως άβαταρ το έμβλημα των ειδικών δυνάμεων μίας από τις πιο ρατσιστικές χώρες.blackpaint έγραψε: ↑04 Μάιος 2019, 14:23Αυτο ειναι ενα δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα, γαλουχημενο απο τις ακροδεξιες ψευδολογιες του φορουμ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑04 Μάιος 2019, 14:07Εχεις και εσύ την ίδια απαίσια φασιστική νοοτροπία με αυτούςblackpaint έγραψε: ↑04 Μάιος 2019, 13:40
με τους αντρες τους να ειναι τοσο χαλιες και κακασχημοι, πιο πολυ εγω θα κινδυνευα να βιαστω απο αυτες, παρα αυτες απο μενα.
Φασίστα, σε ψάχνουμε...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα όμορφα καθεστώτα, όμορφα στήνονται...
από ΟΥΤΙΣ » 12 Απρ 2024, 12:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 872 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
12 Απρ 2024, 20:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ἡ προἐλευση τοῦ μύθου τῆς Λιλίθ, τῆς πρώτης γυναίκας τοῦ Ἀδάμ.
από tanipteros » 19 Νοέμ 2024, 03:17 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
19 Νοέμ 2024, 03:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το δικαστήριο που αθώωσε τον δολοφονο της γυναικας του εφάρμοσε το νόμο Φλωρίδη
από Μαδουραίος » 13 Ιούλ 2024, 10:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
13 Ιούλ 2024, 11:13
-
-
- 43 Απαντήσεις
- 1026 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Οκτ 2024, 17:03