Δε σε ενοχλει η εκφραση 'δε θα γραψεις παραπανω';Belisarius έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 17:09Θα έπρεπε να του βάλει 17 ενώ ήταν μαθητής του 13 επειδή κοιμήθηκε ο θεός και έγραψε 15;Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 17:53Νιωθουν εξουσια..zoltan έγραψε: ↑05 Απρ 2019, 12:12Στην τρίτη λυκείου η φιλόλογος μου έβαλε τελικό βαθμό 15,5. Για όσους δεν θυμούνται στα μόρια για την εισαγωγή στα πανεπιστήμιο ο βαθμός των πανελλαδικών αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τον "προφορικό" βαθμό του σχολείου, αλλά με όριο +2 βαθμούς πάνω από τον γραπτό. Δηλαδή αν γράψεις 15, είτε 17 είναι προφορικός είτε 20 το ίδιο είναι.
Όταν τη ρώτησα γιατί μου έβαλε μόνο 15,5 μου είπε "δεν θα γράψεις παραπάνω". Δηλαδή θεωρούσε ταβάνι για μένα το 13,5 στις πανελλαδικές. Τελικά έγραψα 15,2.
Όχι ότι θα άλλαζε κάτι αλλά έχασα μερικές δεκάδες μόρια από την κυρία φιλόλογο...
Τα ίδια παράπονα έχετε για τους καθηγητές που σας έβαλαν βαθμούς σε μαθήματα που γράψατε χειρότερα;
Τυχαιες αναμνησεις
Re: Τυχαιες αναμνησεις
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Αν είμαι μαθητής του 13- όχι. Και χάρη μου κάνει.Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 17:11Δε σε ενοχλει η εκφραση 'δε θα γραψεις παραπανω';Belisarius έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 17:09Θα έπρεπε να του βάλει 17 ενώ ήταν μαθητής του 13 επειδή κοιμήθηκε ο θεός και έγραψε 15;
Τα ίδια παράπονα έχετε για τους καθηγητές που σας έβαλαν βαθμούς σε μαθήματα που γράψατε χειρότερα;
μα σύμφωνα με τον χρησμό της, δεν θα ξαναβλεπόμαστανΟρέστης 35 έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 17:07Γιατι δεν ξαναπηγες να δεις τη γιαγιακα;συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 09:52τελικά, δεν πετύχαμε τον στόχο εκείνη τη μέρα ένεκα συναισθηματικής φόρτισης
(δέκα χρόνια μετά, δεν έχει τύχει να ξαναπάω, δεν είναι χωριό που σε πάει ο δρόμος ούτως ή άλλως
το πρόσωπό της πάντως δεν το έχω ξεχάσει)

Ηighlander αλήθεια;;
γιατί δεν μπορώ να κάνω mention τον χάιλαντερ;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 18:40μα σύμφωνα με τον χρησμό της, δεν θα ξαναβλεπόμαστανΟρέστης 35 έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 17:07Γιατι δεν ξαναπηγες να δεις τη γιαγιακα;συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 09:52τελικά, δεν πετύχαμε τον στόχο εκείνη τη μέρα ένεκα συναισθηματικής φόρτισης
(δέκα χρόνια μετά, δεν έχει τύχει να ξαναπάω, δεν είναι χωριό που σε πάει ο δρόμος ούτως ή άλλως
το πρόσωπό της πάντως δεν το έχω ξεχάσει)
Highlander αλήθεια;;
γιατί δεν μπορώ να κάνω mention τον χάιλαντερ;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ή αυτό ή το έγραψες κάπως έτσι:συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 18:55καλά δε φημίζομαι για το λογοτεχνικό μου ταλέντο, αλλά τόσο χάλια τα έγραψα και με μπλόκαρε;;
Ηighlander
οκ το δεύτερο παίζει μόνο.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σημερα περασα απ'εξω απο μια πολυκατοικια που οταν ημουν μικρος στον ακαλυπτο μια κοπελα μου ειχε δειξει το βρακι της.
Πραγματικα συγκινηθηκα. Παρκαρα απ'εξω και για 5 λεπτα ειχα ζωγραφισμενο στο προσωπο μου ενα χαμογελο.
Πραγματικα συγκινηθηκα. Παρκαρα απ'εξω και για 5 λεπτα ειχα ζωγραφισμενο στο προσωπο μου ενα χαμογελο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
κι όμως, όχι!
Πάνας , σε κάθε κομματάκι μου βλέπω μαμά-μπαμπά, δεν παίζει
από μικρή αλλά εκείνο το διάστημα ειδικά μου συνέβαιναν πολλά τέτοια, θα προσπαθήσω να διανθίσω
το λεξιλόγιό μου, αλλά και τις αναμνήσεις μου

Ειχα μια συμμαιθητρια Κυριακουλα στο Δημοτικο. Δεν εχω καταφερει να την εντοπισω στο ιντερνετ.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 19:05κι όμως, όχι!
Πάνας , σε κάθε κομματάκι μου βλέπω μαμά-μπαμπά, δεν παίζει
από μικρή αλλά εκείνο το διάστημα ειδικά μου συνέβαιναν πολλά τέτοια, θα προσπαθήσω να διανθίσω
το λεξιλόγιό μου, αλλά και τις αναμνήσεις μουκαι θα τα μοιραστώ μαζί σας
εγώ είμαι περισσότερο συννεφιασμενούλα, και λιγότερο κυριακούλαΟρέστης 35 έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 20:03Ειχα μια συμμαιθητρια Κυριακουλα στο Δημοτικο. Δεν εχω καταφερει να την εντοπισω στο ιντερνετ.

σοφός άνθρωπος η Κυριακούλα σου
Heilunder γράφεται κανονικά
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν το διατύπωσα σωστά προηγουμένως, λόγω της διαφοράς ηλικίας με την γιαγιά δύσκολο να είναι η ίδια υιοθετημένη αλλά ίσως κάποιος από τους γονείς της και η γιαγιά αναγνώρισε κάτι το οικείο σε αυτήν όπως και η ίδια.Ορέστης 35 έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 20:00Yιοθετημενα παιδια εχουν πει οτι καταλαβαν τους δικους τους απο τη μυρωδια.
Η συννεφιασμενη Κυριακη πρεπει να επιστρεψει στο χωριο για να γνωρισει τον μελλοντα συζυγο της. Ειναι το πεπρωμενο.
Δεν ξέρω, μου ακούγεται πολύ περίεργο κάτι τέτοιο που βίωσε όπως το βίωσε και η γιαγιά. Δεν ήταν μονόπλευρο για να υπάρχει πλάνη,. Η γιαγιά όμως κάτι ήξερε που δεν το είπε.
Ίσως και η γιαγιά της να ήταν υιοθετημένη και η γιαγιά που είδε να ήταν αδερφή της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 06 Απρ 2019, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
10 Οκτ 2023, 09:26
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπάρχει μεταθανάτια ζωή, θα θέλατε να κρατήσετε τις αναμνήσεις σας απ'αυτόν τον κόσμο;
από Εκτωρ » 04 Αύγ 2023, 19:01 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 429 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
04 Αύγ 2023, 20:02
-