Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων
Α τώρα που το θυμήθηκα το πηδάλιο που έχει γράψει ο άγιος Νικόδημος αγιορείτης κάνει λογο εκτός από τις προγαμιαίες σχέσεις και για παρά φύση συνουσία you know, επίσης αναφέρει τον όρο συγκυλισμός, βασικά εννοεί μορφές εκτόνωσής άνευ διεισδύσεως... Δλδ πολλές πρακτικές που στα εγγλέζικα τελειώνουν σε ...job εξαιρείται το blow...ταδε!
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Να σε ρωτήσω κάτι προσωπικό;Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 10:27Α τώρα που το θυμήθηκα το πηδάλιο που έχει γράψει ο άγιος Νικόδημος αγιορείτης κάνει λογο εκτός από τις προγαμιαίες σχέσεις και για παρά φύση συνουσία you know, επίσης αναφέρει τον όρο συγκυλισμός, βασικά εννοεί μορφές εκτόνωσής άνευ διεισδύσεως... Δλδ πολλές πρακτικές που στα εγγλέζικα τελειώνουν σε ...job εξαιρείται το blow...ταδε!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τελικά που καταλήξαμε ρε παιδιά; Γαμιούνται κανονικά οι χριστιανές ή ανώμαλα; Να ξέρυμε ρε παιδί μου. Να την πέσουμε ή δεν αξίζει; 

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Να ρωτήσεις αλλα να εχεις και στο νου σου οτι το παληκάρι ειναι δεσμευμένο να κάνει το πολυ 41 ποστ το μήνα. Μην τα ξοδεψει εδω ολα!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Όχι,όχι 2-3 θα μου παραχωρήσει. Αν θέλει βέβαια να απαντήσει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Phorum.gr user: Μητσάκος
δεν με χαλάει αυτό σαν δέσμευση, ότι θέλω το συζητάω χωρίς μακρηγορία ,απλά επί του θέματος θα απαντήσω εκ των προτέρων με τον ίδιο τρόπο που ένας χρήστης σε άλλο forum μου έχει απαντήσει σε μήνυμα όταν ρώτησα κάτι :λυπάμαι μου είπε άλλα προσωπικά στοιχεία δεν δίνω μου είπε, και ομοίως δικαιούμαι να απαντήσω έκ των προτέρων με τον ίδιο τρόπο ,ευχαριστώ για τη κατανόηση ..και τώρα μπορειτε να συνεχίσετε τη κουβέντα.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Απολύτως σεβαστόΑρρηνmax41postspermonth έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 10:48δεν με χαλάει αυτό σαν δέσμευση, ότι θέλω το συζητάω χωρίς μακρηγορία ,απλά επί του θέματος θα απαντήσω εκ των προτέρων με τον ίδιο τρόπο που ένας χρήστης σε άλλο forum μου έχει απαντήσει σε μήνυμα όταν ρώτησα κάτι :λυπάμαι μου είπε άλλα προσωπικά στοιχεία δεν δίνω μου είπε, και ομοίως δικαιούμαι να απαντήσω έκ των προτέρων με τον ίδιο τρόπο ,ευχαριστώ για τη κατανόηση ..και τώρα μπορειτε να συνεχίσετε τη κουβέντα.

Υγ1 Το έχεις κάνει τέχνη τον περιορισμό των ποστ, μ' ένα ποστ απαντάς σε δυο άτομα,ωραίος

Υγ 2 Μη μου απαντήσεις σε αυτό, δεν έχει νόημα
Υγ 3 Βέβαια το ξέρεις ήδη

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άχου το μωρέ το γλυκούλι..Δίκιο έχεις. Μουστόγρια,45άρα,κακάσχημη ρε φίλε.. Ούτε καν καυλιάρα.

Έχω όμως μιαν ωραιοτάτη ψυχοπάθεια να ξες. Κανα δυο φίλοι καλοί από δω μέσα, μπορούν να στο επιβεβαιώσουν.( Ίφιδα, Νάνδρος.)

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Βινόσαυρος
Να αποτάξεις τα παγανιστικά και να συνταχθείς με τα χριστιανικά ήθη του
έξαλου σεξ και των ασταμάτητων οργίων. Ώπα κάπου μπερδεύτηκα.

Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Το πήδημα είναι προσωπικό θεμα, όχι βορά σε ένα φόρουμ που η αγαμησιά είναι κυρίαρχη ματάκια μου.Βινόσαυρος έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 12:57Να αποτάξεις τα παγανιστικά και να συνταχθείς με τα χριστιανικά ήθη του

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Θα περιμενω την Νατασα να μου απαντησει που τα ξερει καλυτερα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 08:58Ως ομάδα; ΜάλλονΟρέστης 35 έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 04:54Σε ποιες περιπτωσεις ευλογειται το σεξ προ του γαμου; Αν μια ομαδα ανθρωπων, ανδρων και γυναικων, ειναι πολυ πιστοι, μπορουν να κανουν σεξ μεταξυ τους ή αμαρτανουν;
Υ.Γ. Το αρχικό ποστ της Νατάσας, ήταν πραγματικά θεόπνευστο

Οχι αναγκαστικα ως ομαδα, μπορουν να κανουν εναλλαγες συντροφων, αυστηρα εντος της ομαδας των πιστων παντοτε.
Στο φορουμ κυριαρχουν οι παντρεμενοι. Οι αγαμητοι ειμαστε μειοψηφια.Πασιφάη έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 13:02Το πήδημα είναι προσωπικό θεμα, όχι βορά σε ένα φόρουμ που η αγαμησιά είναι κυρίαρχη ματάκια μου.Βινόσαυρος έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 12:57Να αποτάξεις τα παγανιστικά και να συνταχθείς με τα χριστιανικά ήθη του
Ορέστης 35 έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 18:31Στο φορουμ κυριαρχουν οι παντρεμενοι. Οι αγαμητοι ειμαστε μειοψηφια.Πασιφάη έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 13:02Το πήδημα είναι προσωπικό θεμα, όχι βορά σε ένα φόρουμ που η αγαμησιά είναι κυρίαρχη ματάκια μου.Βινόσαυρος έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 12:57
Να αποτάξεις τα παγανιστικά και να συνταχθείς με τα χριστιανικά ήθη του
τι εννοεις; μονο οι παντρεμενοι γαμανε;

Πασιφάη έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 13:02Το πήδημα είναι προσωπικό θεμα, όχι βορά σε ένα φόρουμ που η αγαμησιά είναι κυρίαρχη ματάκια μου.Βινόσαυρος έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 12:57Να αποτάξεις τα παγανιστικά και να συνταχθείς με τα χριστιανικά ήθη του
Κάνεις δεν γαμαει τελικά εδώ μέσα;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 802 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Σεπ 2023, 20:33
-
- 24 Απαντήσεις
- 538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
26 Σεπ 2024, 14:23
-
-
Νέα δημοσίευση Πως θα ήταν μια σταδιακή εμφάνιση υδρόβιων ανθρώπων.
από έργο_μακέτο » 17 Ιουν 2024, 12:10 » σε Θετικές Επιστήμες - 1 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
17 Ιουν 2024, 12:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ευρωκοινοβούλιο χαρακτηρίζει την παρένθετη μητρότητα ως εμπορία ανθρώπων
από southern » 08 Οκτ 2023, 20:39 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
08 Οκτ 2023, 21:01
-