Τα ξαναπιανει μετά, με κουκούλα όμως

Τα ξαναπιανει μετά, με κουκούλα όμως
Ρε Γαλή έλεγες πριν πώς ξεμπερδευεις με τους πολιτικοκορεκτιστες, φτου. Σ' αυτήν την περίπτωση που περιγράφει ο MI, με αυτή την αντίδραση μπορείς να φτάσεις μέχρι διεθνή δικαστήρια... Εμένα πάντως η άποψη μου σε αυτές τις περιπτώσεις είναι κάνε ό,τι θεωρείς σωστό και στα @@ σου οι συνέπειες, θα τις αντιμετωπίσεις με τον ίδιο τρόπο. Πάντως καλώς ή κακώς θεωρώ ειδικά σήμερα απαραίτητο τα παιδιά από μικρά να μαθαίνουν πολεμικές τέχνες, φυσικά με ταυτόχρονη φροντίδα από τους γονείς για την ανάπλαση του χαρακτήρα τους ώστε να τη χρησιμοποιούν μόνο για άμυνα και να μην γίνουν τραμπούκοι!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 12:21Ε, όταν λέω λεκτική τρομοκρατία, κάτι τέτοιο εννοώ.mnimes_istorikes έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 12:13Σε μια παραπλησια υποθεση προσωπικη μου εγω αντεδρασα διαφορετικα.Ηταν στο δημοτικο η κορη μου και οπως τα περισοτερα παιδιακια τσακωθηκε με εναν συμαθητη της---λεκτικα παντα ετσι...--- Μετα απο 2-3 μερες την ωρα που πηγα να την παρω την ειδα φοβισμενη να κοιταζει πισω της κλπ.Την επιασα με το καλο,μου ειπε τι εγινε,και μου ειπε οτι η μανα του αλλου παιδιου την κυνηγαγε μεσα στην αυλη του σχολειου για να της ζητησει το λογο που τσακωθηκε με το μαναρι της .Την πηγα στο αυτοκινητιο και μετα ξαναγυρισα και βρηκα τον δασκαλο της .Του ειπα τι εγινε και του λεω.....πιαστην και μιλησε της γιατι την επομενη φορα που θα πλησιασει τη κορη μου θα την ξεβρακωσω και θα την δεσω στη κολωνα της σημαιας ...ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΠΕΣ ΤΗΣ ΤΟ
Έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Την κουκούλα που την είδες;the_black_planet έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 12:44Τα ξαναπιανει μετά, με κουκούλα όμως
Aυτη ειναι η αχριστερα του ΣΦΥΡΙΖΑ παντα με το μερος των αποβρασματων της κοινωνιας.
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι, ότι δεν προτείνω απάθεια αλλά τοποθέτηση της όποιας αντίδρασης σε ένα πεδίο που δεν επιδέχεται εύκολα κατηγορία για σωματική επίθεση ενήλικου σε ανήλικο (πολύ περισσότερο όταν είναι σαφέστατη η διαφορά ηλικίας/σωματικής διάπλασης) αλλά η μεταφορά της όποιας επίλυσης λογαριασμών στο ενήλικο πεδίο. Κι έτσι, αφαιρώ από τους πολιτικαλικορεκτιστές το πιο δυναμικό τους όπλο, δηλαδή την κατηγορία για "άμεση" επίθεση στο παιδί. Διαφορετικά, τους την προσφέρω στο πιάτο.the_black_planet έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 13:01Ρε Γαλή έλεγες πριν πώς ξεμπερδευεις με τους πολιτικοκορεκτιστες, φτου. Σ' αυτήν την περίπτωση που περιγράφει ο MI, με αυτή την αντίδραση μπορείς να φτάσεις μέχρι διεθνή δικαστήρια... Εμένα πάντως η άποψη μου σε αυτές τις περιπτώσεις είναι κάνε ό,τι θεωρείς σωστό και στα @@ σου οι συνέπειες, θα τις αντιμετωπίσεις με τον ίδιο τρόπο. Πάντως καλώς ή κακώς θεωρώ ειδικά σήμερα απαραίτητο τα παιδιά από μικρά να μαθαίνουν πολεμικές τέχνες, φυσικά με ταυτόχρονη φροντίδα από τους γονείς για την ανάπλαση του χαρακτήρα τους ώστε να τη χρησιμοποιούν μόνο για άμυνα και να μην γίνουν τραμπούκοι!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 12:21Ε, όταν λέω λεκτική τρομοκρατία, κάτι τέτοιο εννοώ.mnimes_istorikes έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 12:13Σε μια παραπλησια υποθεση προσωπικη μου εγω αντεδρασα διαφορετικα.Ηταν στο δημοτικο η κορη μου και οπως τα περισοτερα παιδιακια τσακωθηκε με εναν συμαθητη της---λεκτικα παντα ετσι...--- Μετα απο 2-3 μερες την ωρα που πηγα να την παρω την ειδα φοβισμενη να κοιταζει πισω της κλπ.Την επιασα με το καλο,μου ειπε τι εγινε,και μου ειπε οτι η μανα του αλλου παιδιου την κυνηγαγε μεσα στην αυλη του σχολειου για να της ζητησει το λογο που τσακωθηκε με το μαναρι της .Την πηγα στο αυτοκινητιο και μετα ξαναγυρισα και βρηκα τον δασκαλο της .Του ειπα τι εγινε και του λεω.....πιαστην και μιλησε της γιατι την επομενη φορα που θα πλησιασει τη κορη μου θα την ξεβρακωσω και θα την δεσω στη κολωνα της σημαιας ...ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΠΕΣ ΤΗΣ ΤΟ
Έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
+100brb και tyt έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 13:46Εγώ θα πλάκωνα τους γονείς τους μέχρι να μάθαιναν στα παιδιά τους πώς να φέρονται.
Ναι ρε πστ μου. Τα παιδιά είναι παιδιά και δεν θα ήθελα να τα χτυπήσω ή να τα τρομάξω λεκτικά.vantono έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 13:49+100brb και tyt έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 13:46Εγώ θα πλάκωνα τους γονείς τους μέχρι να μάθαιναν στα παιδιά τους πώς να φέρονται.
Εντάξει το σωστό αυτό που λέτε είναι.brb και tyt έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 13:51Ναι ρε πστ μου. Τα παιδιά είναι παιδιά και δεν θα ήθελα να τα χτυπήσω ή να τα τρομάξω λεκτικά.vantono έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 13:49+100brb και tyt έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 13:46Εγώ θα πλάκωνα τους γονείς τους μέχρι να μάθαιναν στα παιδιά τους πώς να φέρονται.
Οι γονείς τους όμως ...
Απλά ρε Γαλή σε τέτοιες περιπτώσεις εμένα δεν με νοιάζουν οι συνέπειες, ειδικά άσχετους με το περιστατικό πολιτικοκορεκτιστες τους έχω εντελώς γραμμένους. Τις οποίες συνέπειες θα τις αντιμετωπίσω ανάλογα μετά. Για την περίπτωση να αντιμετωπίσει ένα παιδί επίθεση από ομάδα συνομήλικων θεωρώ και πάλι ότι αν γνωρίζει πολεμικές τέχνες και υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι σε πολλούς, όσο ξύλο και να φάει ή ζημιά είναι μόνο σωματική και όχι ψυχική που είναι και το σημαντικότερο και αυτό που στοχεύουν οι bullies. Μετά μπορεί και ο μικρός να έχει την παρέα του και να τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Και φυσικά το σημαντικότερο για μένα αν είσαι γονιός είναι να γνωρίζεις καλά το παιδί σου και να μην έχεις παρωπιδες οπότε ξέρεις αν έχει δίκιο ή άδικο σε κάθε περίπτωση, εγώ άλλωστε δεν έχω παιδί αλλά το λέω κατηγορηματικά 100% ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν θα έβαζα το παιδί μου, τον φίλο μου, τον αδερφό μου κτλ πάνω από οποιονδήποτε άλλο συνάνθρωπο, με ενδιαφέρει μόνο το δίκιο και σε άτομα που έχω 100% εμπιστοσύνη αλλιώς δεν ανακατευομαι καθόλου μέχρι να το ψάξω να έχω αποδείξεις για το ποιος φταίει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 13:48Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι, ότι δεν προτείνω απάθεια αλλά τοποθέτηση της όποιας αντίδρασης σε ένα πεδίο που δεν επιδέχεται εύκολα κατηγορία για σωματική επίθεση ενήλικου σε ανήλικο (πολύ περισσότερο όταν είναι σαφέστατη η διαφορά ηλικίας/σωματικής διάπλασης) αλλά η μεταφορά της όποιας επίλυσης λογαριασμών στο ενήλικο πεδίο. Κι έτσι, αφαιρώ από τους πολιτικαλικορεκτιστές το πιο δυναμικό τους όπλο, δηλαδή την κατηγορία για "άμεση" επίθεση στο παιδί. Διαφορετικά, τους την προσφέρω στο πιάτο.the_black_planet έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 13:01Ρε Γαλή έλεγες πριν πώς ξεμπερδευεις με τους πολιτικοκορεκτιστες, φτου. Σ' αυτήν την περίπτωση που περιγράφει ο MI, με αυτή την αντίδραση μπορείς να φτάσεις μέχρι διεθνή δικαστήρια... Εμένα πάντως η άποψη μου σε αυτές τις περιπτώσεις είναι κάνε ό,τι θεωρείς σωστό και στα @@ σου οι συνέπειες, θα τις αντιμετωπίσεις με τον ίδιο τρόπο. Πάντως καλώς ή κακώς θεωρώ ειδικά σήμερα απαραίτητο τα παιδιά από μικρά να μαθαίνουν πολεμικές τέχνες, φυσικά με ταυτόχρονη φροντίδα από τους γονείς για την ανάπλαση του χαρακτήρα τους ώστε να τη χρησιμοποιούν μόνο για άμυνα και να μην γίνουν τραμπούκοι!
Το κατά πόσον ικανά είναι τα παιδιά να αντιδράσουν, είναι άλλο θέμα. Γιατί ακόμη κι ένα παιδί που μπορεί να ανταπεξέλθει σε εντάσεις οποιασδήποτε μορφής με τα συνομίληκα του παιδιά, ανεξαρτήτως χαρακτήρα και ικανοτήτων, συνεχίζει να είναι αδύναμο απέναντι σε ομαδική επίθεση από συνομίληκους ή μεγαλύτερους.
Από εκεί και πέρα, το πιο σοβαρό είναι να μάθουν τα παιδιά να ενημερώνουν τους γονείς για τα σχετικά προβλήματα. Πολλές φορές, δεν το κάνουν γιατί ψιλοντρέπονται να μην τα χαρακτηρίσουν κλαψιάρικα που τρέχουν να τα πουν όλα στους γονείς τους, τα άλλα παιδιά. Και φυσικά, είναι επίσης σοβαρό θέμα, ο τρόπος που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι οι γονείς αυτά τα θέματα. Υπάρχουν χαζομπαμπάδες ή χαζομαμάδες που βλέπουν πάντα χαριτωμένη ή δικαιολογημένη την κακή συμπεριφορά των δικών τους παιδιών και γίνονται έξαλλοι μόνον και μόνον με την ιδέα ότι κάποιος θα αγγίξει μια τρίχα ή θα μιλήσει άσχημα στο καμάρι τους. Αυτό δημιουργεί και την αντίστοιχη αντίληψη στα λεγόμενα "κακομαθημένα παιδιά".
Δεν με κατάλαβες βρε, εννοώ ότι αν δει ότι έχει εναντίον του ο τύπος την κοινωνική κατακραυγή και τα κωλοπαιδα και οι κωλογονεις χαίρονται, μπορεί να επαναλάβει το ίδιο ακριβώς αλλά φορώντας κουκούλα και γενικά να πάρει τα μέτρα του να μην αφήσει ίχνηΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 13:18Την κουκούλα που την είδες;
Ακριβώς αυτή είναι και εμένα η άποψη μουΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 15:02the_black_planet, δεν διαφωνώ σε κάτι από αυτά που αναφέρεις. Ούτε είχα ποτέ υπερπροστατευτική διάθεση απέναντι στο γιο μου σε ό,τι αφορούσε τον κύκλο του. Οι φυσιολογικές παρέες των παιδιών, λειτουργούν ως αγέλες που βρίσκουν με τον πιο λειτουργικό τρόπο τις ισορροπίες τους και συνήθως αποτελούν και έναν αμυντικό μηχανισμό απέναντι στα πιο ευάλωτα μέρη της ομάδας. Οπότε, αν ξέρεις καλύτερα τους φίλους των παιδιών σου, μπορείς να έχεις και μια πιο πλήρη εικόνα τόσο για τη νοοτροπία που έχει η παρέα όσο και για τις αντίστοιχες επιρροές που έχει το δικό σου παιδί και την όποια οπτική έχει διαμορφώσει για τον παράγοντα "μαγκιά". Η άποψη μου λοιπόν είναι ότι πρέπει να αφήνουμε τα παιδιά να τα βγάζουν πέρα μόνα τους στα ελεγχόμενα πεδία, ακόμη και αν προϋποθέτουν αμυχέςκαι να επεμβαίνουμε ως γονείς όταν η όποια επίθεση από μεμονωμένα άτομα ή ομάδες είναι ανισόρροπη.
Δεν ειναι μαλακας καποιος που πλακωνεται στο ξυλο με 12χρονα; Ειναι μαλακας και για αυτο το παιδι του ειναι το προβληματικο που του κανουνε μπουλινκ στο σχολειο. Οι κοινωνικες υπηρεσιες πρεπει να ξεκινησουν απ αυτον. Απο ολο το συστημα αυτος εχει την πιο προβληματικη συμπεριφορα. Κανονικα πρεπει να του πουνε για παρε το παιδι σου και ελα για εξεταση
Υδράργυρος έγραψε: ↑07 Απρ 2019, 15:25Δεν ειναι μαλακας καποιος που πλακωνεται στο ξυλο με 12χρονα; Ειναι μαλακας και για αυτο το παιδι του ειναι το προβληματικο που του κανουνε μπουλινκ στο σχολειο. Οι κοινωνικες υπηρεσιες πρεπει να ξεκινησουν απ αυτον. Απο ολο το συστημα αυτος εχει την πιο προβληματικη συμπεριφορα. Κανονικα πρεπει να του πουνε για παρε το παιδι σου και ελα για εξεταση