Τυχαιες αναμνησεις

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Re: Τυχαιες αναμνησεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 06 Απρ 2019, 20:20

Πάνας έγραψε:
06 Απρ 2019, 20:11
Δεν ξέρω, μου ακούγεται πολύ περίεργο κάτι τέτοιο που βίωσε όπως το βίωσε και η γιαγιά. Η γιαγιά όμως κάτι ήξερε που δεν το είπε.
επειδή όπως είπα βίωσα αρκετά τέτοια περιστατικά, θεωρώ πως οφείλεται
στο γεγονός πως το πρόσωπό μου είναι πάρα πολύ κοινό και προφανώς δημιουργεί
μια αίσθηση οικειότητας σε όσους με συναντούν πρώτη φορά

συχνά μου λένε για παράδειγμα "αισθάνομαι σαν να έχουμε ξανασυναντηθεί" ή "είναι σαν να σε γνωρίζω χρόνια"

με μια παλιά συνάδελφο και πολύ σύντομα φίλη, κατά την συνάντησή μας σε επαγγελματικό χώρο,
όταν μας σύστησαν, εμείς αντί να κάνουμε χειραψία, είχαμε αγκαλιαστεί :D

είναι και αμοιβαίο δηλαδή, πολλές φορές, αλλά δε ξέρω τί συμβαίνει
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 06 Απρ 2019, 20:21

Yochanan έγραψε:
06 Απρ 2019, 20:10
Heilunder γράφεται κανονικά
:giggle:

ιδέα δεν είχα

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 06 Απρ 2019, 20:22

sys3x έγραψε:
06 Απρ 2019, 19:09
Daje έγραψε:
06 Απρ 2019, 19:02
Σημερα περασα απ'εξω απο μια πολυκατοικια που οταν ημουν μικρος στον ακαλυπτο μια κοπελα μου ειχε δειξει το βρακι της.
Πραγματικα συγκινηθηκα. Παρκαρα απ'εξω και για 5 λεπτα ειχα ζωγραφισμενο στο προσωπο μου ενα χαμογελο.
τι γλυκό.
ε Naida;
Δεν απαντάω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 06 Απρ 2019, 20:26

συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε:
06 Απρ 2019, 20:20
Πάνας έγραψε:
Δεν ξέρω, μου ακούγεται πολύ περίεργο κάτι τέτοιο που βίωσε όπως το βίωσε και η γιαγιά. Η γιαγιά όμως κάτι ήξερε που δεν το είπε.
επειδή όπως είπα βίωσα αρκετά τέτοια περιστατικά, θεωρώ πως οφείλεται
στο γεγονός πως το πρόσωπό μου είναι πάρα πολύ κοινό και προφανώς δημιουργεί
μια αίσθηση οικειότητας σε όσους με συναντούν πρώτη φορά

συχνά μου λένε για παράδειγμα "αισθάνομαι σαν να έχουμε ξανασυναντηθεί" ή "είναι σαν να σε γνωρίζω χρόνια"

με μια παλιά συνάδελφο και πολύ σύντομα φίλη, κατά την συνάντησή μας σε επαγγελματικό χώρο,
όταν μας σύστησαν, εμείς αντί να κάνουμε χειραψία, είχαμε αγκαλιαστεί :D

είναι και αμοιβαίο δηλαδή, πολλές φορές, αλλά δε ξέρω τί συμβαίνει
Παρόλα αυτά που θες να δικαιολογήσεις και να τα αποδώσεις κάπου σε κάτι άγνωστο η γιαγιά ήταν ξεκάθαρη, κάποτε θα μάθεις τι σήμαινε αυτή η συνάντηση σου είπε. Πράγμα που δηλώνει ότι εκείνη ήξερε. Πάνω σε αυτό κόλλησα. Και σε μένα έχει τύχει να νοιώθω οικειότητα με ανθρώπους και άλλοι άνθρωποι να νοιώθουν με μένα αλλά όχι έτσι... κανείς δεν ήξερε γιατί.
the end

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 06 Απρ 2019, 20:39

Πάνας έγραψε:
06 Απρ 2019, 20:26
Παρόλα αυτά που θες να δικαιολογήσεις και να τα αποδώσεις κάπου σε κάτι άγνωστο η γιαγιά ήταν ξεκάθαρη, κάποτε θα μάθεις τι σήμαινε αυτή η συνάντηση σου είπε. Πράγμα που δηλώνει ότι εκείνη ήξερε. Πάνω σε αυτό κόλλησα. Και σε μένα έχει τύχει να νοιώθω οικειότητα με ανθρώπους και άλλοι άνθρωποι να νοιώθουν με μένα αλλά όχι έτσι... κανείς δεν ήξερε γιατί.
αν δεν ένιωθα με τον συγκεκριμένο τρόπο, θα έλεγα πως με τρόλαρε ή τα έχει χαμένα*
και θα τελείωνε εκεί το πράγμα χωρίς να το σκεφτώ ποτέ ξανά κατά πάσα πιθανότητα

αμφιβάλλω ότι θα μάθω ποτέ, να σου πω την αλήθεια

*εγώ τα είχα σίγουρα χαμένα τότε, ήταν πολύ παράξενη η ζωή μου και θα μπορούσα να σκεφτώ
πως είμαι ευάλωτη σε "σήματα" που λάμβανα, αλλά αντέδρασα ακαριαία πριν προλάβουμε
ν ανταλλάξουμε κουβέντα, και είχα και μάρτυρα

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 06 Απρ 2019, 20:44

Αν η γιαγιά τα είχε χαμένα πιστεύω οι δικοί της θα στο έλεγαν. Τες πα, δεν ξέρω, μπλεγμένα τα πράγματα.
the end

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 06 Απρ 2019, 20:50

Πάνας έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:
06 Απρ 2019, 20:00
Πάνας έγραψε:
06 Απρ 2019, 18:59
Μήπως πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεσαι αν είσαι υιοθετημένη;
Yιοθετημενα παιδια εχουν πει οτι καταλαβαν τους δικους τους απο τη μυρωδια.

Η συννεφιασμενη Κυριακη πρεπει να επιστρεψει στο χωριο για να γνωρισει τον μελλοντα συζυγο της. Ειναι το πεπρωμενο.
Δεν το διατύπωσα σωστά προηγουμένως, λόγω της διαφοράς ηλικίας με την γιαγιά δύσκολο να είναι η ίδια υιοθετημένη αλλά ίσως κάποιος από τους γονείς της και η γιαγιά αναγνώρισε κάτι το οικείο σε αυτήν όπως και η ίδια.

Δεν ξέρω, μου ακούγεται πολύ περίεργο κάτι τέτοιο που βίωσε όπως το βίωσε και η γιαγιά. Δεν ήταν μονόπλευρο για να υπάρχει πλάνη,. Η γιαγιά όμως κάτι ήξερε που δεν το είπε.

Ίσως και η γιαγιά της να ήταν υιοθετημένη και η γιαγιά που είδε να ήταν αδερφή της.
Το θεωρω πολυ πιθανο και ειναι κριμα που δεν ξαναγυρισε ποτε κοντα στη γιαγια.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Απρ 2019, 16:24

Τότε που η ανηψιά μου είχε αρρωστήσει με βρογχίτιδα και καθόμασταν με τον αδερφό μου σε βάρδιες όλη νύχτα να παρακολουθούμε τον πυρετό. Και την άλλη μέρα που έφυγε για δουλειά και δεν έπεφτε ο πυρετός ξαναπάω στο Παίδων να την ξαναδούν και να την έχω αγκαλιά και να ψήνεται.Και βγάζουμε ακτίνα και μου λένε εισαγωγή. Και όταν ανεβήκαμε πάνω την πήραν σ' ένα δωμάτιο και με έβγαλαν έξω για να της κάνουν εξετάσεις και ούρλιαζε "θεία,θεία μη μ' αφήνεις"
Και εγώ απ' έξω να πηγαίνω πέρα δώθε και να πηγαίνουν τα δάκρυα ποτάμι και μου ερχόταν να μπω μέσα να το αρπάξω και να φύγω. Και με ειδε η προϊσταμένη που εκλαιγα και ήρθε και μου λέει "ηρέμησε κορίτσι μου, αίμα του παίρνουν" "
Πω πω, επηρεάστηκα από το νήμα με τον πατέρα :011:

Que Sera, Sera...

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 07 Απρ 2019, 16:29

Naida έγραψε:
07 Απρ 2019, 16:24
Τότε που η ανηψιά μου είχε αρρωστήσει με βρογχίτιδα και καθόμασταν με τον αδερφό μου σε βάρδιες όλη νύχτα να παρακολουθούμε τον πυρετό. Και την άλλη μέρα που έφυγε για δουλειά και δεν έπεφτε ο πυρετός ξαναπάω στο Παίδων να την ξαναδούν και να την έχω αγκαλιά και να ψήνεται.Και βγάζουμε ακτίνα και μου λένε εισαγωγή. Και όταν ανεβήκαμε πάνω την πήραν σ' ένα δωμάτιο και με έβγαλαν έξω για να της κάνουν εξετάσεις και ούρλιαζε "θεία,θεία μη μ' αφήνεις"
Και εγώ απ' έξω να πηγαίνω πέρα δώθε και να πηγαίνουν τα δάκρυα ποτάμι και μου ερχόταν να μπω μέσα να το αρπάξω και να φύγω. Και με ειδε η προϊσταμένη που εκλαιγα και ήρθε και μου λέει "ηρέμησε κορίτσι μου, αίμα του παίρνουν" "
Πω πω, επηρεάστηκα από το νήμα με τον πατέρα :011:
Τι να ηρεμήσεις, αν ήταν κάτι απλό να πάρουν αίμα σε ένα παιδάκι, γιατί διώχνουν τους οικείους του; :102::102::011::011::p2:

Φυσικά και είναι απλό, αν το κρατάει η μαμά, η και η θεία :) όπως γίνεται στον παιδίατρο συνήθως για τα εμβόλια ή και αιμοληψίες σε κέντρα που ούτε τους περνάει από το μυαλό να σε διώξουν... αλλά τέλος πάντων. Έτσι κάνουμε εδώ σου λέει, μη χαλάσει η καλή συνταγή.

χριςς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από χριςς » 07 Απρ 2019, 16:34

Custom_F έγραψε:
05 Απρ 2019, 11:14
Η φιλόλογος στο λύκειο δεν είχε προσπαθήσει να με αφήσει στην ίδια τάξη.
λολ

χριςς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από χριςς » 07 Απρ 2019, 16:37

Athina__P έγραψε:
05 Απρ 2019, 18:26
Δεν είχα κάνει ούτε μία κοπάνα, μόνο μία που ήταν όλη η τάξη... Δεν είχα και τίποτα καλύτερο να κάνω και ούτε μου περνούσε από το μυαλό να χαζολογάω πρωϊνιάτικα! Ευτυχώς κέρδισα το χαμένο χρόνο ως φοιτήτρια :roll::8):8):8)

ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ :oops::oops::oops:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Απρ 2019, 16:37

Athina__P έγραψε:
07 Απρ 2019, 16:29

Τι να ηρεμήσεις, αν ήταν κάτι απλό να πάρουν αίμα σε ένα παιδάκι, γιατί διώχνουν τους οικείους του; :102::102::011::011::p2:

Φυσικά και είναι απλό, αν το κρατάει η μαμά, όπως γίνεται στον παιδίατρο συνήθως για τα εμβόλια ή και αιμοληψίες σε κέντρα που ούτε τους περνάει από το μυαλό να σε διώξουν... αλλά τέλος πάντων. Έτσι κάνουμε εδώ σου λέει, μη χαλάσει η καλή συνταγή.
Με ρώτησαν είσαι η μητέρα, τους είπα όχι αλλά τους εξήγησα ότι την έχω εγώ από βρέφος κτλ αλλά μου είπαν καλύτερα να είστε εξω. Και εγώ δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να βγω έξω. Σε εμβόλιο δεν με έβγαλαν ποτέ έξω.

Que Sera, Sera...

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 07 Απρ 2019, 16:40

Naida έγραψε:
07 Απρ 2019, 16:37
Athina__P έγραψε:

Φυσικά και είναι απλό, αν το κρατάει η μαμά, όπως γίνεται στον παιδίατρο συνήθως για τα εμβόλια ή και αιμοληψίες σε κέντρα που ούτε τους περνάει από το μυαλό να σε διώξουν... αλλά τέλος πάντων. Έτσι κάνουμε εδώ σου λέει, μη χαλάσει η καλή συνταγή.
Με ρώτησαν είσαι η μητέρα, τους είπα όχι αλλά τους εξήγησα ότι την έχω εγώ από βρέφος κτλ αλλά μου είπαν καλύτερα να είστε εξω. Και εγώ δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να βγω έξω. Σε εμβόλιο δεν με έβγαλαν ποτέ έξω.
Και μητέρα να ήσουν θα σε διώχνανε. Έτσι σε ρώτησαν, για να περνάει η ώρα. Έκανα έντιτ πιο πάνω. Τυχερό το παιδί που έχει και μια θεία.

χριςς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από χριςς » 07 Απρ 2019, 16:43

:a040:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Απρ 2019, 16:45

Athina__P έγραψε:
07 Απρ 2019, 16:40
Naida έγραψε:
07 Απρ 2019, 16:37
Athina__P έγραψε:

Και μητέρα να ήσουν θα σε διώχνανε. Έτσι σε ρώτησαν, για να περνάει η ώρα. Έκανα έντιτ πιο πάνω. Τυχερό το παιδί που έχει και μια θεία.

Ίσως να φοβούνται μη τυχόν και λιποθυμήσει.Ξέρω 'γω τι να πω.
Έχει και μαμά στην άλλη άκρη της γης. Εγώ είμαι η τυχερή :D

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών