Τι θα κάνατε αν ο δάσκαλος έδερνε άσχημα το παιδί σας;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Re: Τι θα κάνατε αν ο δάσκαλος έδερνε άσχημα το παιδί σας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 08 Απρ 2019, 20:51

Μηχανικός έγραψε:
08 Απρ 2019, 20:42
Δεν είναι κακό να μάθει το παιδί ότι γίνονται και αδικίες στην κοινωνία.
Θα είναι προετοιμασμένο για αργότερα.
Δεν εχω αμφιβολια, οτι θα εχει πολλες ευκαιριες να το διαπιστωσει. Δεν ειναι απαραιτητο ομως, να ειναι τετοιου ειδους.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 08 Απρ 2019, 20:54

Η αντίδραση πρέπει να προκαλέσει πόνο/κόστος στον δάσκαλο για να μην επαναλάβει την συμπεριφορά του.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 08 Απρ 2019, 20:55

μίστερ μαξ έγραψε:
08 Απρ 2019, 20:54
Η αντίδραση πρέπει να προκαλέσει πόνο/κόστος στον δάσκαλο για να μην επαναλάβει την συμπεριφορά του.
Υποθετω οτι υποστηριζεις το ιδιο σε τυχον παρεκτροπη του παιδιου.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 08 Απρ 2019, 20:56

μίστερ μαξ έγραψε:
Να τον πεταξουν εκτος. Να μη μπορει να ξαναδιδαξει. Ο πονος ο σωματικος, θα περασει.

νύχτα έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 08 Απρ 2019, 20:59

Εσθήρ έγραψε:
08 Απρ 2019, 20:48
lolek1 έγραψε:
07 Απρ 2019, 15:37
αν το βαρουσε ασχημα;;
το κρεας δικο του τα κοκκαλα δικα μου
Πολυ σοφο,δεν το συζητω.Οποτε στην δικια του μαλακια,απαντας με βια.Οτι μαλλον θα ειχε κανει και το παιδι σου.Σε μια οποιαδηπτε μαλακια του παιδιου σου,διοτι κανουν τα παιδια μαλακιες,αλλα ΑΥΤΑ ειναι παιδια,,ή αν εκανε κατι που δεν γουσταρε ο δασκαλος,ο δασκαλος υποθετικα απαντησε με βια.

Εξαιρετικα.Μαλιστα θα του εδινες και ωραιοτατο παραδειγμα,οτι σε μαλακιες η σε κατι που δεν μας αρεσει απανταμε με βια,οποτε αν γινοταν ο γιος σου και αυτος δασκαλος υποθετικα,στις μαλακιες των παιδιων η σε κατι που δεν θα του αρεσε,θα απανταγε και αυτος με βια.Και μετα θα ερχοταν ενας αλλος μπαμπας και θα εσπαγε στο ξυλο τον δικο σου γιο που θα ειχε γινει δασκαλος,αλλα ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕ Ο ΝΤΑΗΣ ΜΠΑΜΠΑΣ,οτι δεν γουσταρει να το βαραει και παει λεγοντας.
Εισαι σε θεση να αντιληφθεις την π@παρια που ειπες και που σιγουρα θα εχουν πει και αλλοι;
Υπαρχει και η μηνυση γιου νοου.Βγες απο την σπηλια σου πληζ,και εσυ και οι υπολοιποι τουρκονταηδες.χομο σαπιενς υποτιθεται.
Στην Πέμπτη δημοτικού έκανα πλάκα μέσα στην τάξη κοροιδεύοντας τον δάσκαλο, εκείνος το πήρε χαμπάρι και με βούτηξε από το τσουλούφι σχεδόν σηκώνοντας με από αυτό και με τσούλησε ως τον πίνακα και μου κοπάνησε το κεφάλι επάνω του.
Το απόγευμα που γύρισε ο πατέρας μου από την δουλειά του το είπα, με ρώτησε τι έκανα και αν δεν του έλεγα θα του το έλεγε ο δάσκαλος. Του είπα την αλήθεια και μου είπε καλά σου έκανε...

Τι αποκόμισα από όλο αυτό;
Το ότι οι μαλακίες πληρώνονται, αυτό μου έκανε καλό στην υπόλοιπη ζωή μου γιατί έβλεπα πλέον διαφορετικά τα πράγματα. Να προσθέσω ότι ήμουν πολύ ζωηρός και αυτό μου έβαζε φρένο σε αυτά που σκεφτόμουν να κάνω υπολογίζοντας καλύτερα τα πράγματα.
the end

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 08 Απρ 2019, 21:00

stergiosbik έγραψε:
08 Απρ 2019, 20:55
μίστερ μαξ έγραψε:
Ετσι ακριβως.Ειναι ακριβως το ιδιο σκεπτικο με αυτο του υποτιθεμενου δασκαλου που υποθετικα χτυπησε το παιδι μας.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 08 Απρ 2019, 21:02

Πάνας έγραψε:
08 Απρ 2019, 20:59
Εσθήρ έγραψε:
08 Απρ 2019, 20:48
lolek1 έγραψε:
07 Απρ 2019, 15:37
αν το βαρουσε ασχημα;;
το κρεας δικο του τα κοκκαλα δικα μου
Πολυ σοφο,δεν το συζητω.Οποτε στην δικια του μαλακια,απαντας με βια.Οτι μαλλον θα ειχε κανει και το παιδι σου.Σε μια οποιαδηπτε μαλακια του παιδιου σου,διοτι κανουν τα παιδια μαλακιες,αλλα ΑΥΤΑ ειναι παιδια,,ή αν εκανε κατι που δεν γουσταρε ο δασκαλος,ο δασκαλος υποθετικα απαντησε με βια.

Εξαιρετικα.Μαλιστα θα του εδινες και ωραιοτατο παραδειγμα,οτι σε μαλακιες η σε κατι που δεν μας αρεσει απανταμε με βια,οποτε αν γινοταν ο γιος σου και αυτος δασκαλος υποθετικα,στις μαλακιες των παιδιων η σε κατι που δεν θα του αρεσε,θα απανταγε και αυτος με βια.Και μετα θα ερχοταν ενας αλλος μπαμπας και θα εσπαγε στο ξυλο τον δικο σου γιο που θα ειχε γινει δασκαλος,αλλα ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕ Ο ΝΤΑΗΣ ΜΠΑΜΠΑΣ,οτι δεν γουσταρει να το βαραει και παει λεγοντας.
Εισαι σε θεση να αντιληφθεις την π@παρια που ειπες και που σιγουρα θα εχουν πει και αλλοι;
Υπαρχει και η μηνυση γιου νοου.Βγες απο την σπηλια σου πληζ,και εσυ και οι υπολοιποι τουρκονταηδες.χομο σαπιενς υποτιθεται.
Στην Πέμπτη δημοτικού έκανα πλάκα μέσα στην τάξη κοροιδεύοντας τον δάσκαλο, εκείνος το πήρε χαμπάρι και με βούτηξε από το τσουλούφι σχεδόν σηκώνοντας με από αυτό και με τσούλησε ως τον πίνακα και μου κοπάνησε το κεφάλι επάνω του.
Το απόγευμα που γύρισε ο πατέρας μου από την δουλειά του το είπα, με ρώτησε τι έκανα και αν δεν του έλεγα θα του το έλεγε ο δάσκαλος. Του είπα την αλήθεια και μου είπε καλά σου έκανε...

Το ότι οι μαλακίες πληρώνονται, αυτό μου έκανε καλό στην υπόλοιπη ζωή μου γιατί έβλεπα πλέον διαφορετικά τα πράγματα. Να προσθέσω ότι ήμουν πολύ ζωηρός και αυτό μου έβαζε φρένο σε αυτά που σκεφτόμουν να κάνω υπολογίζοντας καλύτερα τα πράγματα.
Ωραίος ο πατέρας σου. :smt023
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 08 Απρ 2019, 21:03

Custom_F έγραψε:
08 Απρ 2019, 20:56
μίστερ μαξ έγραψε:
Να τον πεταξουν εκτος. Να μη μπορει να ξαναδιδαξει. Ο πονος ο σωματικος, θα περασει.
:goodpost:

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 08 Απρ 2019, 21:04

Εσθήρ έγραψε:
08 Απρ 2019, 21:00
stergiosbik έγραψε:
μίστερ μαξ έγραψε:
Ετσι ακριβως.Ειναι ακριβως το ιδιο σκεπτικο με αυτο του υποτιθεμενου δασκαλου που υποθετικα χτυπησε το παιδι μας.
Η διαφορά οτι το παιδί μας είναι ακόμη παιδί και δικαιουται να κάνει λάθη, ενώ ο δασκαλος ενηλικας και εχει ευθυνες για τις πράξεις του. Πληρώνετε για να διαπαιδαγωγεί σωστά, χωρίς ξύλο.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 08 Απρ 2019, 21:05

Πάνας έγραψε:
Κ γω αυτο θα σου ελεγα. Αλλο αυτο ομως. Και αλλο εκεινα τα χρονια. Και αυτα τα χρονια ομως, εγω, αυτο θα ελεγα στο παιδι μου αν μου ελεγε οτι κοροιδευε τον δασκαλο.

νύχτα έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 08 Απρ 2019, 21:19

Custom_F έγραψε:
08 Απρ 2019, 21:05
Πάνας έγραψε:
Κ γω αυτο θα σου ελεγα. Αλλο αυτο ομως. Και αλλο εκεινα τα χρονια. Και αυτα τα χρονια ομως, εγω, αυτο θα ελεγα στο παιδι μου αν μου ελεγε οτι κοροιδευε τον δασκαλο.
vagabondo έγραψε:
08 Απρ 2019, 21:02

Ωραίος ο πατέρας σου. :smt023

Ήξερε τι τσόγλανο είχε... :p5:
the end

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 08 Απρ 2019, 21:19

Θα εψαχνα να βρω συγγενη του μουναρα και θα την πηδαγα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 08 Απρ 2019, 21:20

Πάνας έγραψε:

Το ίδιο με τον πατέρα σου θα έκανα και εγώ.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 08 Απρ 2019, 21:22

Εξαρτάται τι μαλακία θα έκανε το σπόρι.

(Το ότι θα έκανε μαλακία, το έχω σίγουρο).
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 08 Απρ 2019, 21:28

μίστερ μαξ έγραψε:
08 Απρ 2019, 21:04
Εσθήρ έγραψε:
08 Απρ 2019, 21:00
stergiosbik έγραψε:

Η διαφορά οτι το παιδί μας είναι ακόμη παιδί και δικαιουται να κάνει λάθη, ενώ ο δασκαλος ενηλικας και εχει ευθυνες για τις πράξεις του. Πληρώνετε για να διαπαιδαγωγεί σωστά, χωρίς ξύλο.
Μαζι σου,η διαφορα μας ειναι οτι εσυ και αλλοι νεανντερνταλ επιλεγουν την βια,δηλαδη οτι εκανε και αυτος,ενω υπαρχουν τα νομιμα μεσα.
Δεν ειπα να μην τιμωρηθει,να ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΙΟΛΑς,αλλα οχι χειροδικια,δηλαδη βια.Ειναι ακριβψς το ιδιο που εκανε και αυτος,ενας φαυλος κυκλος.
Πολυ δυσκολο να το καταλαβαεις ναι;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών