Τυχαιες αναμνησεις

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Re: Τυχαιες αναμνησεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 09 Απρ 2019, 10:47

Naida έγραψε:
09 Απρ 2019, 10:44

Εσύ είσαι μεγαλύτερος ηλικιακά από τον υπερκουλ; :smt017
Σοβαρά τώρα, δεν φαίνεται;

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 09 Απρ 2019, 10:47

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
09 Απρ 2019, 10:43
Δεν ξέρω ρε φίλε αν είμαι τώρα σε διάθεση για σινεμα.
μάλλον δεν εννοεί να πάτε τώρα, μα τη νύχτα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 09 Απρ 2019, 10:50

Naida έγραψε:
09 Απρ 2019, 09:20
Ορέστης 35 έγραψε:
09 Απρ 2019, 08:59
Naida έγραψε:
09 Απρ 2019, 08:52

Δεν ακούγεται πιο καλά στο μπαλκόνι.
Που να ξέρω τι τον τσίμπησε. Σαν να εκνευρίστηκε μου φανηκε. Τόση ώρα έλεγαν τέτοιες μαλακίες αυτοί ,από μένα ενοχληθηκε;
Όταν μπήκε μέσα τον ρώτησα τι έπαθε και μου είπε μπορεις να μην μου μιλάς για λίγο. Δεν ξανασχολήθηκα.
Αλλά θυμάμαι που είχα μείνει κυριολεκτικά μαλάκας :smt005:
Λογικο ρε συ, να ακους την αλλη να γαμιεται και εσυ να μη γαμας, σου τη δινει στο κεφαλι. Και ειδικα οταν το σχολιαζει γυναικα σε τριγκαρει πιο πολυ.

Να αυτες οι πιρφοριες δε μου αρεσουν εμενα στους Ελληνες. Γιατι δεν πηγανε εξω να καμακωσουν και εκατσαν σπιτι σαν τους μπαρμπαδες να παιζουν χαρτια;
Πιρφοριες; Τι είναι αυτό;
Ίσως δεν είχε ανάγκη Ορέστη από καμάκι την δεδομένη περίοδο. Είχε μια στη δουλειά του που πηδιοσαντε. Και άλλη μια φοιτήτρια που σπούδαζε στη Χαλκίδα.
E τοτε δεν καταλαβαινω. Αυτη ηταν αντιδραση σεξουαλικα καταπιεσμενου ανθρωπου.

Πιρφοριες ονομαζονται οι συμπεριφορες που οδηγουν σε σεξουαλικη καταπιεση. πχ. ομαδες ανδρων που καθονται ολη νυχτα με ενα ποτο σε ενα μπαρ στο Γκαζι και μετα πανε σπιτι τους και πεφτουν για υπνο.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 09 Απρ 2019, 10:53

Naida έγραψε:
sys3x έγραψε:
09 Απρ 2019, 09:47
09 Απρ 2019, 09:43

Μπορεί να μην το ήξερε και ο ίδιος :wink Μην νομίζεις πως μέσα μας αυτά είναι ξεκάθαρα.

Λες; Εγώ νόμιζα πως απλά εξερευνούσα νέο επαγγελματικό προσανατολισμό :smt017
Λοιπόν υπέρ, όλες αυτές τις μέρες επεξεργαζόμουν την πρόταση σου για σινεμά, δεν φταίει το ρίσκο μην δούμε καμιά ταινία με ομοφυλόφιλους απλά από ότι κατάλαβα πρέπει να σε περνάω τουλάχιστο ένα (1) ολόκληρο χρόνο και δεν βγαίνω ή κάνω παρέα με μικρότερους, μπορούμε να κανονίσουμε όμως για μπύρες (η κάποιο άλλο αλκοολούχο σκεύασμα από το περίπτερο απέναντι από τον Μέγαλέκο) αν έρθεις με συνοδεία τον Σιντ ή κάποιον μεγαλύτερο.
Τουλάχιστο ένα χρόνο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Απρ 2019, 10:54

09 Απρ 2019, 10:47
Naida έγραψε:

Σοβαρά τώρα, δεν φαίνεται;
Όχι καλέ, εγώ αυτόν τον έκανα 25-26 χρόνων.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 09 Απρ 2019, 10:55

sys3x έγραψε:
09 Απρ 2019, 10:53
Naida έγραψε:
sys3x έγραψε:
09 Απρ 2019, 09:47

Λοιπόν υπέρ, όλες αυτές τις μέρες επεξεργαζόμουν την πρόταση σου για σινεμά, δεν φταίει το ρίσκο μην δούμε καμιά ταινία με ομοφυλόφιλους απλά από ότι κατάλαβα πρέπει να σε περνάω τουλάχιστο ένα (1) ολόκληρο χρόνο και δεν βγαίνω ή κάνω παρέα με μικρότερους, μπορούμε να κανονίσουμε όμως για μπύρες (η κάποιο άλλο αλκοολούχο σκεύασμα από το περίπτερο απέναντι από τον Μέγαλέκο) αν έρθεις με συνοδεία τον Σιντ ή κάποιον μεγαλύτερο.
Τουλάχιστο ένα χρόνο.
Που σημαίνει πως μπορεί να φαίνεσαι και δέκα, γιατί αντικειμενικά είμαι σέξυ γέρος :P

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Απρ 2019, 11:34

Ορέστης 35 έγραψε:
09 Απρ 2019, 10:50
Naida έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:
09 Απρ 2019, 08:59

Λογικο ρε συ, να ακους την αλλη να γαμιεται και εσυ να μη γαμας, σου τη δινει στο κεφαλι. Και ειδικα οταν το σχολιαζει γυναικα σε τριγκαρει πιο πολυ.

Να αυτες οι πιρφοριες δε μου αρεσουν εμενα στους Ελληνες. Γιατι δεν πηγανε εξω να καμακωσουν και εκατσαν σπιτι σαν τους μπαρμπαδες να παιζουν χαρτια;
Ίσως δεν είχε ανάγκη Ορέστη από καμάκι την δεδομένη περίοδο. Είχε μια στη δουλειά του που πηδιοσαντε. Και άλλη μια φοιτήτρια που σπούδαζε στη Χαλκίδα.

Πιρφοριες ονομαζονται οι συμπεριφορες που οδηγουν σε σεξουαλικη καταπιεση. πχ. ομαδες ανδρων που καθονται ολη νυχτα με ενα ποτο σε ενα μπαρ στο Γκαζι και μετα πανε σπιτι τους και πεφτουν για υπνο.
Όχι βρε καμία σχέση. Είναι πολύ,πολύ εμφανίσιμος και η δουλειά του είναι με πολύ κόσμο. Του την έπεφταν μικρές,μεσαίες,μεγάλες. Αλλά περίεργος και πολύ κλειστός χαρακτήρας με πολλές εναλλαγές στην διαθεση.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Απρ 2019, 11:39

Athina__P έγραψε:
08 Απρ 2019, 18:59

Λες λοιπόν τα παιδιά για τα οποία μιλούν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να μην ανήκουν στο ανθρώπινο είδος; :p2:
Ίσα ίσα, μερικά παιδιά είναι πολύ πιο διαχειρίσιμα αν είναι στην αγκαλιά της μαμάς και ακούν ειλικρινείς οδηγίες, όχι δεν θα πονέσεις καθόλου, αλλά θα πονέσεις λίγο και θα τελειώσει, σιγά πια, δεν τα πάνε και για εξαγωγή δοντιών χωρίς αναισθησία. Ένα τσίμπημα είναι.

Ένα μωρό ενός έτους ξέρει η μαμά να του πει (όσο και αν φαίνεται επιστημονική φαντασία στη νοσοκόμα) ότι πάει, τέλειωσε ή τελειώνουμε ή κάτσε λιγο ακόμα και να κλείσει το θέμα εκεί. Η νοσοκόμα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ πώς να το πει στο συγκεκριμένο παιδί, γιατί δεν ξέρει ποια λόγια αναγνωρίζει το συγκεκριμένο παιδί. Και ένα μωρό ξέρει στον ένα χρόνο ότι αν η μαμά είναι ήρεμη δεν τρέχει και κάτι πολύ σοβαρό. Αν η μαμά το αφήσει σε έναν άγνωστο (μερικά παιδιά έχουν μπήξει τα κλάματα πριν γίνει καν οτιδήποτε άλλο σε αυτή την ηλικία, είναι εξελικτικό στάδιο αν και τα δικά μου δεν το είχαν αυτό) και το πονέσουν επιπλέον και η μαμά δεν είναι καν στο οπτικό πεδίο και δεν ξέρουμε πότε θα εμφανιστεί, αυτό είναι λιγότερο... ήρεμο ως φάση. Και το ότι δεν είχαν φόβο προς τους ξένους ήταν γιατί πράγματι, δεν είχαν μείνει με κάποιον αναξιόπιστο να τους συμβεί κάτι που δεν μπορούν να επεξεργαστούν. Το ένα παιδάκι χρειάστηκε ενός έτους τέτοια αιμοληψία και κακοπέρασε, πήγε σε ένα χώρο πολύ παραμέσα από το χώρο αναμονής, ούτε ξέρω και τι του έκαναν και βγήκε πολύ κλαμένο. Εννοείται ότι είχαμε βρει φόρμουλα και δεν είχε θέμα με εμβόλια κλπ, δηλαδή κάτι στα αλήθεια έγινε παράξενο εκεί μέσα. Δεν του έμεινε κουσούρι, αλλά δεν ξέρω και αν θα μπορούσε. Τουλάχιστον είδε ότι το υπερασπίστηκα και δεν το άφησα να φύγει έτσι άνετα. Δηλαδή κατά κάποιον τρόπο δεν έχασε αυτό που στην ψυχολογία λένε βασική εμπιστοσύνη. Τέλος πάντων, ήταν μεμονωμένο επεισόδιο, αλλά και πάλι, δεν μπορώ να χωνέψω ότι βρίσκονται ακόμα στην κοσμάρα τους.

Ε, ναι, λοιπόν βρίσκουν και τα κάνουν, γιατί εμείς επιτρέπουμε να μας θεωρούν εμάς και τα παιδιά μας, διαφορετικό είδος από αυτό που καλύπτουν οι οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Και στο φινάλε κυρία μου, αν το θέμα σου είναι ότι βγάζω από το μυαλό μου ότι το παιδί μου θα είναι ήρεμο, ηρεμότατο στην αγκαλιά μου, δοκίμασε πρώτα. Δηλαδή τι έχεις να χάσεις ακριβώς; Δεν είναι λιγότερο στρες για να κάνεις εσύ τη δική σου τη δουλειά ήρεμα να έχεις ένα ήρεμο παιδί;

Τέλος πάντων, χρειάστηκε σε μικρή ηλικία μία φορά στο ένα παιδί μόνο και τις επόμενες φορές καταλάβαιναν με λόγια ότι μπαίναν σε έναν κόσμο άλλο και τέλος πάντων είχα εξηγήσει στα παιδιά τι θα γινόταν και ότι μάλλον δεν αφήναν μαμάδες στην αιμοληψία και αυτό ήταν της κοσμάρας τους αλλά σε γενικές γραμμές για ένα τσίμπημα μιλάμε, μην το κάνουμε θέμα :roll: και πάλι δεν υπήρχε θέμα. Κανα-δυο φορές ήμουν και μέσα και φυσικά δεν έτρεξε τίποτα απολύτως. Τη μια φορά άκουσα κιόλας τις βλακείες που έλεγε μια νοσοκόμα για να ηρεμήσει το παιδί δήθεν. Ας μην επεκταθώ. Προσπαθούσε να ξεχαστεί το παιδί και του έλεγε κάτι άσχετα με νεράιδες, που φυσικά το συγκεκριμένο παιδί, δεν πολυγούσταρε, αλλά τέλος πάντων. Ε, ναι, αν το θυμάμαι κιόλας μερικά παιδάκια που μπήκαν χωρίς τη μαμά στις ίδιες βάρδιες δεν μπήκαν και βγήκαν και τόσο αεράτα.
το προβλημα ειναι οτι καθε περιπτωση δεν ειναι ιδια. πραγματι, μπορει για καποιο παιδι να ειναι καλυτερα να ειναι διπλα ο γονιος, αλλα για αλλο να ειναι χειροτερα, η ακομη να ειναι χειροτερα για τον γονιο, η για τους γιατρους εξαιτιας του γονιου, κλπ.

για ενα εμβολιο, η για ληψη αιματος, θεωρω πως εχεις δικιο, μαλλον βοηθαει ο γονιος παρα ενοχλει. για ραμματα, η κατι σοβαροτερο, θαλεγα καλυτερα να μην ειναι παρων ο γονιος, σαν γενικος κανονας.
καθε περιπτωση βεβαια ειναι ξεχωριστη, αλλα ειναι και δυσκολο ο γιατρος να μπορει να ξεχωρισει τις περιπτωσεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 09 Απρ 2019, 12:10

Naida έγραψε:
09 Απρ 2019, 11:34
Ορέστης 35 έγραψε:
Naida έγραψε:

Όχι βρε καμία σχέση. Είναι πολύ,πολύ εμφανίσιμος και η δουλειά του είναι με πολύ κόσμο. Του την έπεφταν μικρές,μεσαίες,μεγάλες. Αλλά περίεργος και πολύ κλειστός χαρακτήρας με πολλές εναλλαγές στην διαθεση.
Τι δουλεια κανει;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Απρ 2019, 12:49

Ορέστης 35 έγραψε:
09 Απρ 2019, 12:10
Naida έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:

Τι δουλεια κανει;
Bartender :D

Que Sera, Sera...

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 09 Απρ 2019, 13:35

Naida έγραψε:
09 Απρ 2019, 12:49
Ορέστης 35 έγραψε:
Naida έγραψε:

Τι δουλεια κανει;
Δεν τους συμπαθω αυτους.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Απρ 2019, 13:38

Ορέστης 35 έγραψε:
09 Απρ 2019, 13:35
Naida έγραψε:
09 Απρ 2019, 12:49
Ορέστης 35 έγραψε:

Τι δουλεια κανει;
Δεν τους συμπαθω αυτους.
Γιατί;

Que Sera, Sera...

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 09 Απρ 2019, 20:54

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
09 Απρ 2019, 09:09
τρισαθλιες γυναικωτες τριχωτες ελληνιολες :g030:
SpoilerShow
Εικόνα

SpoilerShow
Ενώ οι Ελληνιόλοι βέβαια...

Εικόνα

Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 » 11 Απρ 2019, 15:05

Ορέστης 35 έγραψε:
05 Απρ 2019, 21:28
Cloud87 έγραψε:
05 Απρ 2019, 21:24
Ορέστης 35 έγραψε:
05 Απρ 2019, 21:19

Μιλας τελη 90 αρχες 2000 ε; Με τους συμφοιτητες μου πηγαιναμε Μπλε Καφε Εξαρχεια για φραπε απο το απογευμα μεχρι τις 9 και μετα πηγαιναμε στα Γκουντυζ της Πατησιων. Αλλες φορες πηγαιναμε στο Φαντασυ Σοπ για να παιξουμε Νταντζονς ν Ντραγκονς. Αρκετες φορες ειχαμε παει και σινεμα.

Αυτο που λες "και σε μαλακα να πεσω ποιος νοιαστηκε", πως το εννοεις; Εσυ δεν θα ζημιωθεις αν βγεις ραντεβου με μαλακα; :smt017
Ελα ρε θεριό. Επαιζες D&D? Εχω πολύ αστείες αναμνήσεις από 'κεί. Φοβερή εξάσκηση της φαντασίας (...)
Οχταωρα κλειναμε.
Ορέστη το θυμάσαι αυτό;

Bigbys Interposing Hand

Evocation [Force]
Level: Sor/Wiz 5
Components: V, S, F
Casting Time: 1 standard action
Range: Medium (100 ft. + 10 ft./level)
Effect: 10-ft. hand
Duration: 1 round/level (D)
Saving Throw: None
Spell Resistance: Yes

Bigbys Interposing hand creates a Large magic hand that appears between you and one opponent. This floating, disembodied hand then moves to remain between the two of you, regardless of where you move or how the opponent tries to get around it, providing cover (+4 AC) for you against that opponent. Nothing can fool the hand—it sticks with the selected opponent in spite of darkness, invisibility, polymorphing, or any other attempt at hiding or disguise. The hand does not pursue an opponent, however.

An interposing hand is 10 feet long and about that wide with its fingers outstretched. It has as many hit points as you do when you’re undamaged, and its AC is 20 (-1 size, +11 natural). It takes damage as a normal creature, but most magical effects that don’t cause damage do not affect it.

The hand never provokes attacks of opportunity from opponents. It cannot push through a wall of force or enter an antimagic field, but it suffers the full effect of a prismatic wall or prismatic sphere. The hand makes saving throws as its caster.

Disintegrate or a successful dispel magic destroys it.

Any creature weighing 2,000 pounds or less that tries to push past the hand is slowed to half its normal speed. The hand cannot reduce the speed of a creature weighing more than 2,000 pounds, but it still affects the creature’s attacks.

Directing the spell to a new target is a move action.

Focus
A soft glove.

Απ τα concepts που ξερένομαι στα γέλια όταν το θυμάμαι.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 12 Απρ 2019, 19:59

Cloud87 έγραψε:
11 Απρ 2019, 15:05
Ορέστης 35 έγραψε:
05 Απρ 2019, 21:28
Cloud87 έγραψε:
05 Απρ 2019, 21:24

Ελα ρε θεριό. Επαιζες D&D? Εχω πολύ αστείες αναμνήσεις από 'κεί. Φοβερή εξάσκηση της φαντασίας (...)
Οχταωρα κλειναμε.
Ορέστη το θυμάσαι αυτό;

Bigbys Interposing Hand

Evocation [Force]
Level: Sor/Wiz 5
Components: V, S, F
Casting Time: 1 standard action
Range: Medium (100 ft. + 10 ft./level)
Effect: 10-ft. hand
Duration: 1 round/level (D)
Saving Throw: None
Spell Resistance: Yes

Bigbys Interposing hand creates a Large magic hand that appears between you and one opponent. This floating, disembodied hand then moves to remain between the two of you, regardless of where you move or how the opponent tries to get around it, providing cover (+4 AC) for you against that opponent. Nothing can fool the hand—it sticks with the selected opponent in spite of darkness, invisibility, polymorphing, or any other attempt at hiding or disguise. The hand does not pursue an opponent, however.

An interposing hand is 10 feet long and about that wide with its fingers outstretched. It has as many hit points as you do when you’re undamaged, and its AC is 20 (-1 size, +11 natural). It takes damage as a normal creature, but most magical effects that don’t cause damage do not affect it.

The hand never provokes attacks of opportunity from opponents. It cannot push through a wall of force or enter an antimagic field, but it suffers the full effect of a prismatic wall or prismatic sphere. The hand makes saving throws as its caster.

Disintegrate or a successful dispel magic destroys it.

Any creature weighing 2,000 pounds or less that tries to push past the hand is slowed to half its normal speed. The hand cannot reduce the speed of a creature weighing more than 2,000 pounds, but it still affects the creature’s attacks.

Directing the spell to a new target is a move action.

Focus
A soft glove.

Απ τα concepts που ξερένομαι στα γέλια όταν το θυμάμαι.
δεν θυμαμαι πολλα αν και επαιζα ξωτικο μεητζ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών