Σόρρυ αλλά για τον Τους μιλάμε, όλοι του οι στίχοι μαλακισμένοι είναι. Απλά έχει αστείους στίχους και καλό flow.
Παλιός καλός TUS
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Re: Παλιός καλός TUS
Πριν κάνα χρόνο έβγαλε ένα για τον Ριζάι, στο οποίο έλεγε σε ένα στίχο "πρόσεχε Άλμπερτ Μπάκο". Και μετά από κάτι μήνες ο Άλμπερτ Μπάκο δολοφονήθηκε μέσα στη μπουζού.

Ειναι δεκα κλασεις πανω απ τον δευτερο στα καλα του. πολυ γέλιο, τον αντιγραφουν όλοι, αστειρευτος, φαντασία.
Γεροντας Τουσίσιος, ολοι αυτοι ψιλομπλεκουν και με υποκοσμο καποια στιγμη..Jolly Roger έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 20:48Πριν κάνα χρόνο έβγαλε ένα για τον Ριζάι, στο οποίο έλεγε σε ένα στίχο "πρόσεχε Άλμπερτ Μπάκο". Και μετά από κάτι μήνες ο Άλμπερτ Μπάκο δολοφονήθηκε μέσα στη μπουζού.
Ποιός ακούει αυτό τον παπάρα; Είναι διάσημος ;
Ωπα. Αυτο το μνμ τωρα το ειδα . Ναι εχεις δικιο . Μου εχει κανει εντυπωση παντως πως 2 αλμπανειρο γνωστοι μου επέμεναν πως ειναι αλμπανειρο ( μπορει και να λεγανε δρακους βεβαια απλα για το θεαθήναι ) . Αν αυτη η κουβεντα γινοταν 6-7 χρονια πριν θα ηταν walk in the park γιατι δουλευα (τοτε) σε εταιρια προγραμματισμου που εκανε support σε δημους ( βασεις δεδομενων sql στα δημοτολογιαRocco Siffredi έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 19:15πριν το 90 ειναι γεννημενος οποτε χλωμοΝon4me έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 18:26Ετσι εχω ακουσει . Ο συγκεκριμενος νομιζω ειναι γεννημενος Ελλαδα και μαλλον οι γονεις του ειναι ( λογικα ειναι απο τους πρωτους που ηρθαν το 90 ) Δεν ακουω ραπ και γενικοτερα ποτε μου δεν ακουγα . Και σιγουρα η εθνικοτητα δε θα ηταν αποτρεπτικος παράγοντας σε περιπτωση που μου αρεσε η μουσικη του . Κανα 2 γνωστοι μου αλμπανειρο ετσι μου εχουν πει τουλαχιστο , τωρα ειναι δεν ειναι ποσως με ενδιαφερει .Last Veteran έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 18:20
Δεν είναι Αλβανός ρε. Αλβανός και να γράφει στίχους στα ελληνικά μωρέ;

Καλό παιδι χρυσό
αλλα να ρευτώ, μισό.
Δεν παιζεται το παιδι
αλλα να ρευτώ, μισό.

Όχι
δε το κάνω για να σας την σπάσω, συνεχίστε, ωραίος ο τους.
δε το κάνω για να σας την σπάσω, συνεχίστε, ωραίος ο τους.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Golden Age
Άκου κάτι αξιόλογο απο χιπ χοπ, αντί για το κάθε πολιτισμικό σαβουροαπόβλητο που προβάλλει και προωθεί την παρακμή που υπάρχει στην κοινωνία:
αυτο εδω ειναιπήζον bot έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 18:44ηταν και φαινονται και τα μηνυματαthe_black_planet έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 18:43Λέτε;;; Πάντως ο TUS ρε σεις, σε ένα από τα πρώτα τραγούδια του κορόιδευε τους Αλβανούς και ακούγεται ότι της είχε μαζέψει καλάΝon4me έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 18:26
Ετσι εχω ακουσει . Ο συγκεκριμενος νομιζω ειναι γεννημενος Ελλαδα και μαλλον οι γονεις του ειναι ( λογικα ειναι απο τους πρωτους που ηρθαν το 90 ) Δεν ακουω ραπ και γενικοτερα ποτε μου δεν ακουγα . Και σιγουρα η εθνικοτητα δε θα ηταν αποτρεπτικος παράγοντας σε περιπτωση που μου αρεσε η μουσικη του . Κανα 2 γνωστοι μου αλμπανειρο ετσι μου εχουν πει τουλαχιστο , τωρα ειναι δεν ειναι ποσως με ενδιαφερει .Άλλη φήμη θυμάμαι της εποχής, για το "τσολι", ότι ένας αριθμός κινητού που φαίνεται κάποια στιγμή στο βίντεοκλίπ ότι ήταν όντως της πρώην του για να την εκδικηθεί...

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι ο Κυριάκος ο νέος Βενιζέλος;(ο παλιός)
από antaras » 27 Ιουν 2023, 20:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
27 Ιουν 2023, 20:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο καλός καλό δεν εχει - ΝΟΜΟΣ
από Space_Passenger » 26 Μάιος 2024, 16:11 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
26 Μάιος 2024, 16:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα γίνει καλός θείος ο Έκτορας;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 05 Ιαν 2025, 13:14 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
09 Ιαν 2025, 18:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεξιούληδες, τώρα είναι καλός ο Κατρούγκανος?
από Kauldron » 10 Απρ 2024, 14:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 1016 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
11 Απρ 2024, 19:45
-