Είμαι άθεος και οι ένθεοι με έχουν στην μπούκα.Last Veteran έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 11:02Το να προσπαθείς να "ξυπνήσεις" τον κοσμο είναι γελοίο. Αν ο άλλος μέσα από την πίστη του βρίσκει βάλσαμο τον αφήνεις ως έχει. Ποιος ο λόγος να "πείσω" τη 80 χρονη μάνα μου ότι όλα είναι μπούρδες; Αν θεωρεί ότι ο Θεός την "προστατεύει" γιατί να προσπαθώ σαν στριμμενος μαλακας να το παίξω έξυπνος; Τι θα κερδίσω;
Ακόλουθα (εσύ και όλοι οι πονηρηδες· αλικακος πχ) τον δρόμο σου και άστους στο oblivion τους, τους κάνει καλο πνευματικά.
Εγώ θεωρώ ότι η ζωή είναι απλά ένα διάλειμμα υπαρξης σε 2 καταστάσεις ανυπαρξίας και σε debate μου με θρησκους (παλιότερα γιατί τώρα δεν ασχολούμαι) τους εθετα το δικό μου πείραμα σκέψης.
Αν η κρυογονικη γίνει πραγματικότητα τι γίνεται με την ψυχη; Τι θα γίνει αν "σηκώνεις" τον παγωμενο; Η ψυχή επιστρέφει και αν ναι πως και γιατί;
Είσαι το ακριβώς - ίσο και- αντίθετο με τους conspiracy theorists ένας φανατικός που νομίζει ότι ξέρει την αλήθεια.
Μπες στο ελληνικά χοαξες και δες δογματισμό και ειρωνεία στα σχολια που έχουν.
Γιατί; Διότι αν πιστεύεις για χρόνια ένα ψεμα Θα το υπερασπιστείς με νύχια και με δοντια και δεν έχω καμία διάθεση να προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη. Πίστευε ότι γουστάρεις, δημοκρατία έχουμε, έτσι δεν είναι μαξουλη; ή δεν πιστεύεις στην δημοκρατία;
Όμως θεωρώ ότι το νήμα είναι στημένη προβοκάτσια, για να πυροδοτήσει εντάσεις και flames.
.