Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)
Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ.

Re: Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)
είναι σαν να ρωτάς μια κατσαρίδα γιατί δεν πλένεται.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Re: Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)
Αυτός ο χλιμίτζουρας δεν υπάρχει σε φωτογραφία μπροστά στην Μαρφίν την ώρα που της έβαλαν φωτιά ή κάνω λάθος;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Υπερκουλτουριάρης
Πες το όνομα του κυρίου αν θες.
Όχι, ήταν ο Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Απαξιώ.
μαντάμ σουσού κι ο μπακάλης... κρίμας...
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Λάμπρου.
Υπερασπιστής των τρομοκρατών.
Και μετά απορεις γιατί σε κράζω.
- Υπερκουλτουριάρης
+ 1 από εμένα στον κ. Λάμπρου.
Βλέπω προέρχεται από την ΑΚΟΑ, ένα από το συμπαθέστερα κομμάτια της Αριστεράς. Διάβαζα Εποχή(για την κομμουνιστική ανανέωση, για τον σοσιαλισμό
) πριν χρόνια και ήμουν πολύ κοντά στις απόψεις της.
Βλέπω προέρχεται από την ΑΚΟΑ, ένα από το συμπαθέστερα κομμάτια της Αριστεράς. Διάβαζα Εποχή(για την κομμουνιστική ανανέωση, για τον σοσιαλισμό

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Υπερκουλτουριάρης την 10 Απρ 2019, 09:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα βγει (λέμε τώρα), θα καθίσει να ξεκουραστεί σε κανένα πεζούλι στο ευροκοινοβούλιο και θα του ρίχνουν κέρματα οι περαστικοί.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Υπερκουλτουριάρης
Γλίτσες σαν τον Λοβέρδο και βλακόμετρα σαν τον Κούλη θέλετε.
Εγώ μόνο τέτοιους ψηφίζω και γυναίκες.
Α, βρείτε μου και 2 γυναίκες, εκτός της Κουντουρά που μου την σπάει.
Κάτι σε στυλ Μπετυ Μπαζιάνα είναι ο τύπος μου.
Εγώ μόνο τέτοιους ψηφίζω και γυναίκες.
Α, βρείτε μου και 2 γυναίκες, εκτός της Κουντουρά που μου την σπάει.
Κάτι σε στυλ Μπετυ Μπαζιάνα είναι ο τύπος μου.
Δεν καταλαβαίνω,.τι του χρεώνετε ως απλυσιά; Την ασιδέρωτη μπλούζα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Τον λεκέ στη γραβάτα.
Για να βγει θα πρέπει πρώτα να μπει...και στο Ευρωκοινοβούλιο έχει φρουρά, λες να τον αφήσουν να μπει έτσι;
Λόγω κατάθλιψης. Ο ανθελληνισμός είναι μια αρρώστια-ομπρέλα που εμπεριέχει πολλές μικρότερες ψυχικές ασθένειες και παιδικά τραύματα.
Η κατάθλιψη είναι από τα βασικά.
Η κατάθλιψη είναι από τα βασικά.
Είναι θέμα image. Πώς θα ψάξεις μεροκαματιάρης/βιοπαλαιστές/λαικος/παιδί του λαού εάν είσαι πολύ περιποιημένος και φοράς ωραία ρούχα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιες χώρες έχουν τους περισσότερους αριστερούς;
από Ourania-Rania » 20 Φεβ 2024, 23:44 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 10 Απαντήσεις
- 871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
01 Μαρ 2024, 13:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση ιστορικο βιντεο. Τζημερος ξεφτιλιζει ερυθροφασιστες αριστερους γουοκιστες!!!!!!!!
από ερνεστο καρανίξ » 25 Φεβ 2025, 17:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 188 Απαντήσεις
- 5610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
18 Μαρ 2025, 22:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση φοβερο αρθρο Τζημερου για τους αριστερους φονιαδες, και τον κοκκινο φασισμο!
από ερνεστο καρανίξ » 06 Μάιος 2025, 22:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
09 Μάιος 2025, 09:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτός εδώ τώρα θεωρείται καλλιτέχνης;
από Μαδουραίος » 05 Ιούλ 2023, 21:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 199 Απαντήσεις
- 8041 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pikey25