Με την Κύπρο πετάς την μπάλα στην εξέδρα γιατί η χούντα του Παπαδόπουλου απέσυρε την μεραρχία από την Κύπρο και δεν μπόρεσε να θωρακίσει το καθεστώς της ώστε επικράτησε ο Ιωαννίδης που την έδωσε στους Τούρκους. όπως έγραψα πιο πάνω το στράτευμα ήταν σε άθλια κατάσταση και καλά που δεν χάσαμε ελληνικό έδαφος.OrderAndChaos έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 19:23Βασικά ΔΕΝ θέλετε να δεχτείτε τίποτα το θετικό για την χούντα καθαρά για ιδεολογικούς λόγους. Φερε μας έναν σοβαρό οικονομολόγο που να υποστηρίζει πως η χούντα έβλαψε την οικονομία της χώρας. Εγω έχω ακούσει ακόμα και παλιούς αριστερούς να παραδέχονται πως παντού υπήρχε ένα κλίμα ανάπτυξης και ευημερίας.brb και tyt έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 19:15Υπάρχει ο μύθος για το οικονομικό μοντέλο στης χούντας αλλά κάποιοι τον ξεπεράσαμε. Γι' αυτό έβαλα στο νήμα τον τίτλο ''κα(η)μένο μυαλό''.Ναι αλλά ήμουν πολύ μικρός, δεν θυμάμαι τίποτα.
Απλά δεν θέλετε να παραδεχτείτε τίποτα και γι'αυτό καταπίνετε αμάσητα αρθράκια του στυλ "Επτά χρόνια αρπαχτή", "Λαμόγια στο χακί" και άλλα τέτοια.
Επίσης, ας ανοίξουν οι "δημοκράτες" και τον φάκελο της Κύπρου για να μάθουμε επιτέλους την αλήθεια.
Για την οικονομία, αμφισβήτησε με στοιχεία το ότι η ανάπτυξη στηρίχτηκε στην οικοδομή, ότι διπλασιάστηκε το δημόσιο χρέος, ότι υπήρξε έκρηξη του πληθωρισμού το 1973 και και ότι η χούντα έδινε αστεία ποσά (λόγω του εμπάργκο) για στρατιωτικούς εξοπλισμούς.
Επίσης αμφισβήτησε το πώς έμπαιναν στο δημόσιο.
Κάτι πάει άσχημα όταν θαυμάζει κάποιος μία χώρα που βασανίζονταν πολίτες της, που ήταν στις φυλακές και στην εξορία.