Ολλανδοί, αυτοί οι ψεκασμένοι
-
Re: Ολλανδοί, αυτοί οι ψεκασμένοι
οι ολλανδοί είναι δεδομένο ότι είναι καθάρματα, δεν συζητάμε για αυτό. Μάλιστα σε ένα τουρ που πήγα με την βάρκα άρχισε ο τύπος να μας λέει για το ποσο πρωτοπόρει επιχειρηματίες ήταν πάντα οι κάτοικοι του άμστερνταμ και του πέταξα "ναι ήτατν οι καλύτεροι έμποροι σκλάβων" και χλόμιασε. Είμαι ο τελευταίος που θα πει κάτι για την ηθικών των ντόπιων και δεν είναι τυχαίο ότι είναι τίγκα στους άθεους και στις διαλυμένες οικογένειες. Απλώς το ότι είναι πλούσιοι σήμερα δεν έχει σχέση με το εμπόριο σκλάβων. Οι άνθρωποι αντικειμενικά ξέρουν να βγάζουν λεφτά
- Dwarven Blacksmith
Να φανταστώ εσύ δεν είσαι ταλιμπαν, αυτοί είναι άθεοι.Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:42οι ολλανδοί είναι δεδομένο ότι είναι καθάρματα, δεν συζητάμε για αυτό. Μάλιστα σε ένα τουρ που πήγα με την βάρκα άρχισε ο τύπος να μας λέει για το ποσο πρωτοπόρει επιχειρηματίες ήταν πάντα οι κάτοικοι του άμστερνταμ και του πέταξα "ναι ήτατν οι καλύτεροι έμποροι σκλάβων" και χλόμιασε. Είμαι ο τελευταίος που θα πει κάτι για την ηθικών των ντόπιων και δεν είναι τυχαίο ότι είναι τίγκα στους άθεους και στις διαλυμένες οικογένειες. Απλώς το ότι είναι πλούσιοι σήμερα δεν έχει σχέση με το εμπόριο σκλάβων. Οι άνθρωποι αντικειμενικά ξέρουν να βγάζουν λεφτά

-
το 55% των Ολλανδών είναι δηλωμένοι άθεοι. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που στην Ολλανδία υπάρχει θέμα κόντρας με τον χριστιανικό νότο, που κυρίως είναι και καθολικός, και με τους Φλαμανδούς. Δεν είναι ότι απλά δεν πάνε εκκλησία ξέρω γω, δεν βαπτίζονται, οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι είναι ο ΧριστιανισμόςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:45Να φανταστώ εσύ δεν είσαι ταλιμπαν, αυτοί είναι άθεοι.Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:42οι ολλανδοί είναι δεδομένο ότι είναι καθάρματα, δεν συζητάμε για αυτό. Μάλιστα σε ένα τουρ που πήγα με την βάρκα άρχισε ο τύπος να μας λέει για το ποσο πρωτοπόρει επιχειρηματίες ήταν πάντα οι κάτοικοι του άμστερνταμ και του πέταξα "ναι ήτατν οι καλύτεροι έμποροι σκλάβων" και χλόμιασε. Είμαι ο τελευταίος που θα πει κάτι για την ηθικών των ντόπιων και δεν είναι τυχαίο ότι είναι τίγκα στους άθεους και στις διαλυμένες οικογένειες. Απλώς το ότι είναι πλούσιοι σήμερα δεν έχει σχέση με το εμπόριο σκλάβων. Οι άνθρωποι αντικειμενικά ξέρουν να βγάζουν λεφτά
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πράγματι, πρόκειται για ένα από τα βασικά προτερήματα της χώρας αυτής. Ενδιαφέρουσα δε, είναι η κατάσταση με τις εκκλησίες που δεν ξέρουν τί να τις κάνουν και τις μετατρέπουν σε εστιατόρια, μπυραρίες, κλαμπ, μέχρι και διαμερίσματα βγάζουν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
Δεν διαφωνώ ότι είναι άθεοι, αλλά μόνο οι ταλιμπαν πιστεύουν ότι θρησκεία και ηθική είναι αλληλένδετα.Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:48το 55% των Ολλανδών είναι δηλωμένοι άθεοι. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που στην Ολλανδία υπάρχει θέμα κόντρας με τον χριστιανικό νότο, που κυρίως είναι και καθολικός, και με τους Φλαμανδούς. Δεν είναι ότι απλά δεν πάνε εκκλησία ξέρω γω, δεν βαπτίζονται, οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι είναι ο ΧριστιανισμόςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:45Να φανταστώ εσύ δεν είσαι ταλιμπαν, αυτοί είναι άθεοι.Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:42οι ολλανδοί είναι δεδομένο ότι είναι καθάρματα, δεν συζητάμε για αυτό. Μάλιστα σε ένα τουρ που πήγα με την βάρκα άρχισε ο τύπος να μας λέει για το ποσο πρωτοπόρει επιχειρηματίες ήταν πάντα οι κάτοικοι του άμστερνταμ και του πέταξα "ναι ήτατν οι καλύτεροι έμποροι σκλάβων" και χλόμιασε. Είμαι ο τελευταίος που θα πει κάτι για την ηθικών των ντόπιων και δεν είναι τυχαίο ότι είναι τίγκα στους άθεους και στις διαλυμένες οικογένειες. Απλώς το ότι είναι πλούσιοι σήμερα δεν έχει σχέση με το εμπόριο σκλάβων. Οι άνθρωποι αντικειμενικά ξέρουν να βγάζουν λεφτά
Σίγουρα συνηγορεί στο ότι δεν είναι ψεκασμένοι.

- Οργισμένος
Ο πετυ και ο χελης γραφουν απο το ιδιο πληκτρολογιο...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όπως εσπάμαρα προηγουμένως, παρά την αθεϊα (ή μάλλον, λόγω αυτής) βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης σε κατά κεφαλή έξοδα σε φιλανθρωπίες.
- Οργισμένος
Για κοιτα ποιος μιλαει...hellegennes έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 01:20Δεν χρειάζεται να απαντάς στον talaipwros. Άλλωστε κι αυτός σε ψεκασμένη χώρα ζει, ψεκασμενιές πιστεύει.

ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
ναι είναι τυχαίο που σε άθεες χώρες όπως η Ολλανδία ή η Αλβανία η ηθική είναι κυριολεκτικά σκατάDwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:53Δεν διαφωνώ ότι είναι άθεοι, αλλά μόνο οι ταλιμπαν πιστεύουν ότι θρησκεία και ηθική είναι αλληλένδετα.Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:48το 55% των Ολλανδών είναι δηλωμένοι άθεοι. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που στην Ολλανδία υπάρχει θέμα κόντρας με τον χριστιανικό νότο, που κυρίως είναι και καθολικός, και με τους Φλαμανδούς. Δεν είναι ότι απλά δεν πάνε εκκλησία ξέρω γω, δεν βαπτίζονται, οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι είναι ο ΧριστιανισμόςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:45
Να φανταστώ εσύ δεν είσαι ταλιμπαν, αυτοί είναι άθεοι.
Σίγουρα συνηγορεί στο ότι δεν είναι ψεκασμένοι.

- Dwarven Blacksmith
Δεν είναι τυχαίο, και οι έρευνες το ίδιο βρίσκουν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:55Όπως εσπάμαρα προηγουμένως, παρά την αθεϊα (ή μάλλον, λόγω αυτής) βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης σε κατά κεφαλή έξοδα σε φιλανθρωπίες.
https://www.telegraph.co.uk/news/religi ... finds.html

-
πίπες, είναι η μόνοη άθεη χώρα που είναι ψηλα σε αυτόν τον πίνακα και η φιλανθρωπία εδώ γίνεται από την καθολική εκκλησία. Οι προτεστάντες γενικώς έιναι κατά της φιλανθρωπίαςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:55Όπως εσπάμαρα προηγουμένως, παρά την αθεϊα (ή μάλλον, λόγω αυτής) βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης σε κατά κεφαλή έξοδα σε φιλανθρωπίες.
Πολύ αθεία εκεί πάνω. Γνώρισα μια Ολλανδή στη Ζάκυνθο και με έκανε πέρα γιατί φορούσα σταυρό. 
Την άλλη φορά θα βολεύομαι μόνο με κομποσκοίνι και θα λέω ότι είναι ινδιάνικο μακραμέ.

Την άλλη φορά θα βολεύομαι μόνο με κομποσκοίνι και θα λέω ότι είναι ινδιάνικο μακραμέ.
-
αυτές και αν είναι επικές πίπες. Άνθρωπε μου σε ότι στατιστικές και να δεις οι Χριστιανοί είναι που σνυεισφέρουν κυρίως στην χρηματοδότητση φιλανθρωπικών έργων. Έλεος με τον ψεκασμό που έκαναν έρευνα σε 3χροναDwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:59Δεν είναι τυχαίο, και οι έρευνες το ίδιο βρίσκουν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:55Όπως εσπάμαρα προηγουμένως, παρά την αθεϊα (ή μάλλον, λόγω αυτής) βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης σε κατά κεφαλή έξοδα σε φιλανθρωπίες.
https://www.telegraph.co.uk/news/religi ... finds.html
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όχι, βέβαια. Αουστράλια, νιού ζίλαντ, καναδάς είναι κάργα άθεοι.Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 23:02πίπες, είναι η μόνοη άθεη χώρα που είναι ψηλα σε αυτόν τον πίνακα και η φιλανθρωπία εδώ γίνεται από την καθολική εκκλησία. Οι προτεστάντες γενικώς έιναι κατά της φιλανθρωπίας
-
Α εγώ πολύ χαβαλέ με ότι Ολλανδέζες έχω γνωρίσει που την ακούν στέρεο όταν βλέπουν τον σταυρό. Ειδικά όταν αρχίζω "τι ρατσισμός είναι αυτός" και τέτοια που βραχυκυκλώνει όλο το σύστημα