Ολλανδοί, αυτοί οι ψεκασμένοι
-
Re: Ολλανδοί, αυτοί οι ψεκασμένοι
επόμενη μελέτη αν τα μωρά των χριστιανών μοιράζονται το γάλα τους 

- Dwarven Blacksmith
Self-reporting λέγεται όταν βρίσκουν το μέσο μήκος του ροφού ρωτώντας 1000 ψαράδες.talaipwros έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 23:46τι εννοεις self reporting?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 23:44Self-reporting δηλαδή; Ε, δεν είναι ότι καλύτερο.talaipwros έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 23:38
στα παιδια ειχες κατι χαρτακια που μοιραζες. Επισης στα παιδια εδειξε οτι οικογενειες θρησκων εχουν περισσοτερο ανεπττυγμενο το αισθημα της δικαιοσυνης. το κοντεξτ του ερωτηματος με τα χαρτακια μπορουσε ευκολα να μπερδευτει.
στης washington post τα πραγματα ηταν επι της ουσιας. Ποσα λεφτα διδεται. Ε οσο πιο θρησκος, τοσο περισσοτερα
Και το ότι είναι μόνο στις ΗΠΑ, που είναι outlier σε πολλά θέματα επίσης δεν είναι καλό όπως είπα.εδω ομιλουν τα στοιχεια. Ουτε χαρτακια σε 5 χρονα ουτε τιποταThe report says there is a “staggering difference between the charitable giving practices of the religiously affiliated and those with no religious affiliation.” While 62 percent of religious households give to charity, only 46 percent of nonreligious households do.
On average, religiously affiliated households donate $1,590 to charity annually, while households with no religious affiliation contribute $695.
And in 2016 religious institutions received more than twice as much charitable giving, $122.94 billion, as any other industry in the nonprofit sector. The next-highest category, education, received $59.77 billion in contributions.
Religious giving accounts for 32 percent of all U.S. charitable giving, the study found, but that number may underestimate the influence that religious belief has on charity. The study used a narrow definition of “religious giving” that does not include donations to faith-based nonprofits that provide human services, such as Catholic hospitals or universities.
Some studies, using a more expansive definition of “religious giving,” have estimated that faith motivates as much as 75 percent of all charity in the United States.
ποσα λεφτα διδονται

-
α, οποτε δεν είναι self reportingDwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 23:51Self-reporting λέγεται όταν βρίσκουν το μέσο μήκος του ροφού ρωτώντας 1000 ψαράδες.talaipwros έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 23:46τι εννοεις self reporting?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 23:44
Self-reporting δηλαδή; Ε, δεν είναι ότι καλύτερο.
Και το ότι είναι μόνο στις ΗΠΑ, που είναι outlier σε πολλά θέματα επίσης δεν είναι καλό όπως είπα.εδω ομιλουν τα στοιχεια. Ουτε χαρτακια σε 5 χρονα ουτε τιποταThe report says there is a “staggering difference between the charitable giving practices of the religiously affiliated and those with no religious affiliation.” While 62 percent of religious households give to charity, only 46 percent of nonreligious households do.
On average, religiously affiliated households donate $1,590 to charity annually, while households with no religious affiliation contribute $695.
And in 2016 religious institutions received more than twice as much charitable giving, $122.94 billion, as any other industry in the nonprofit sector. The next-highest category, education, received $59.77 billion in contributions.
Religious giving accounts for 32 percent of all U.S. charitable giving, the study found, but that number may underestimate the influence that religious belief has on charity. The study used a narrow definition of “religious giving” that does not include donations to faith-based nonprofits that provide human services, such as Catholic hospitals or universities.
Some studies, using a more expansive definition of “religious giving,” have estimated that faith motivates as much as 75 percent of all charity in the United States.
ποσα λεφτα διδονται
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ρε ταλαίπωρα δεν διάβασα τα κατεβατά, αλλά καταλαβαίνω σωστά ότι είναι έρευνα μόνο στις έπα;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
ναιΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 23:58Ρε ταλαίπωρα δεν διάβασα τα κατεβατά, αλλά καταλαβαίνω σωστά ότι είναι έρευνα μόνο στις έπα;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ναι, από τα πιο θετικά της ελληνικής κοινωνίας. κατι υπέρ των ολλανδών;
οποιος πιστευει σε δημοσκοπησεις εχει προβλημα κατανοησης πραγματικοτητας.
συνοπτικα: αποφασιζεις τι θελεις να βγει και κατευθυνεις στο πως θα επιλεξουν το δειγμα
συνοπτικα: αποφασιζεις τι θελεις να βγει και κατευθυνεις στο πως θα επιλεξουν το δειγμα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μην το χαλάς, τώρα. Μιλάμε για τα πιο θετικά της ελ κοινωνίας (φαντάσου τα λιγότερο θετικά
)

τα λιγότερο θετικά μετανάστευσαν ολλανδία.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 23:04Μην το χαλάς, τώρα. Μιλάμε για τα πιο θετικά της ελ κοινωνίας (φαντάσου τα λιγότερο θετικά)
- hellegennes
Ευτυχώς, γιατί χρειαζόμαστε άτομα που δουλεύουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- hellegennes
Αυτό τώρα γιατί το έβαλες; Ήταν ψεκασμένος και ο Ρέμπραντ; Δεν θα μου έκανε εντύπωση. Ολλανδός δεν ήταν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μήπως όμως αυτό είναι ένα θεϊκό σημάδι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ