Εννοώ πως η ηδονή του σεξ δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη "ηδονή" πραγματική ή φανταστική.Natasha έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 14:58Τί εννοείς; Ότι δεν αληθεύει ότι η προσευχή μπορεί να αυξήσει την ηδονή στο σώμα;Gherschaagk έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 14:51Το ότι το σεξ είναι διαλογισμός, προσευχή, άσκηση κι άλλα τέτοια παλαβά, ισχύει. Δεν ισχύει το αντίθετο όμως. Σε καμία περίπτωση.
Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Καλά, το ότι δεν με πας το καταλαβαμε κακίστρω Πασιφάη. Με πανε όμως άλλοι.Πασιφάη έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 14:39Το ''σημαδεμένο'' αποτελεί την μέγιστη μαλακία ever. Κλαίω.Natasha έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 13:35Απευθύνομαι πρώτα προς το κουλούρι Θεσσαλονίκης , που με παρεξήγησε στα ερωτικά θέματα (ίσως επειδή δεν με ξέρει καλά και δεν μπορεί να «διαβάσει» από τα γραφόμενα τον άλλον από μακριά) και κατόπιν σε όλους και όλες εδώ μέσα που δεν γνωρίζουν κάποια βασικά για την θέση του έρωτα και του σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων.
Δεν μπήκαμε εμείς οι πιστοί σε καμιά γυάλα και κοιτάμε από μακριά τους άλλους να ερωτεύονται και να κάνουν έρωτα. Το αντίθετο ισχυει. Είμαστε ερωτικά, δοτικά και καυλιάρικα μωρά και μπορούμε να απολαυσουμε τον έρωτα και το σεξ στον απολυτο βαθμό μπορώ να πω. Και μάλιστα όσο περισσότερο αγαπάμε, τόσο καλυτερο σεξ κάνουμε. Οι ανέραστοι και αγάμητοι άνθρωποι είναι εκείνοι που είναι σκληρόκαρδοι και κακοί. Προσέξτε το αυτό.
Ακόμα, θέλω να τονίσω εδώ το θέμα της θείας χάρης. Θα το λέω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου και μέχρι να πεθάνω: όσο περισσότερο είναι κανείς συνδεδεμένος με τον Θεό και όσο περισσότερη θεία χάρη έχει, δηλαδή ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, τόσο καλύτερο σεξ κάνει με τον συντροφό του ή τον συζυγο. Είναι σκεφτείτε το σαν το βιάγκρα που αναγκάζονται να πάρουν μερικοί για να αποκτήσουν έξτρα δυναμη . Ε λοιπόν, αυτήν την δυναμη σε έναν πιστό άνθρωπο, την δίνει ο Θεός και τον καθιστά άνθρωπο δυναμίτη ακόμα και στο θέμα του έρωτα και του σεξ. Φανταστείτε δηλ τι γίνεται στο κρεβάτι ενός αγιασμένου και αγίου ανθρώπου. Να το θυμάστε και αυτό.
Ήθελα να πω επίσης σε σένα, καυλιάρικο και δοτικό μωρό Natasha, πως έχεις μπλέξει λίγο τα μπουτάκια σου με την απίστευτη παραφιλολογία που παρουσιάζεις στη Θρησκειολογία, παίζοντάς το ειδήμων επί παντός επιστητού. Επίσης ΔΕΝ μας ενδιαφέρει το πως πηδιέσαι μανίτσα γλυκειά.
Κουλούρι Θεσσαλονίκης, σε αποθύμησα ρε αλάνι.

Αυτά που μου προσάπτεις είναι ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ, ξυδάκι.
"Άχρι καιρού..."
Εντάξει, εμένα η πνευματική μου εμπειρία άλλα μου έμαθε.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 15:01Εννοώ πως η ηδονή του σεξ δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη "ηδονή" πραγματική ή φανταστική.Natasha έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 14:58Τί εννοείς; Ότι δεν αληθεύει ότι η προσευχή μπορεί να αυξήσει την ηδονή στο σώμα;Gherschaagk έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 14:51
Το ότι το σεξ είναι διαλογισμός, προσευχή, άσκηση κι άλλα τέτοια παλαβά, ισχύει. Δεν ισχύει το αντίθετο όμως. Σε καμία περίπτωση.
"Άχρι καιρού..."

"Άχρι καιρού..."
Το ξέρω βρε. Αλλά η αγαπη ως ενέργεια έχει δοθεί σε ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ανθρώπους, άντρες και γυναίκες με σκοπό να την διαχείριστουν όσο γίνεται καλύτερα. Και φυσικά έχει δοθεί ΚΑΙ σε απιστους και αδιάφορους ΚΑΙ σε πιστους.Χαοτικός έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 14:56Κι εμείς πάντως οι ανέραστοι και χωρίς αξίες υλιστές, μη νομίζεις, αγαπάμε άμα κάτσει.Natasha έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 13:35Απευθύνομαι πρώτα προς το κουλούρι Θεσσαλονίκης , που με παρεξήγησε στα ερωτικά θέματα (ίσως επειδή δεν με ξέρει καλά και δεν μπορεί να «διαβάσει» από τα γραφόμενα τον άλλον από μακριά) και κατόπιν σε όλους και όλες εδώ μέσα που δεν γνωρίζουν κάποια βασικά για την θέση του έρωτα και του σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων.
Δεν μπήκαμε εμείς οι πιστοί σε καμιά γυάλα και κοιτάμε από μακριά τους άλλους να ερωτεύονται και να κάνουν έρωτα. Το αντίθετο ισχυει. Είμαστε ερωτικά, δοτικά και καυλιάρικα μωρά και μπορούμε να απολαυσουμε τον έρωτα και το σεξ στον απολυτο βαθμό μπορώ να πω. Και μάλιστα όσο περισσότερο αγαπάμε, τόσο καλυτερο σεξ κάνουμε. Οι ανέραστοι και αγάμητοι άνθρωποι είναι εκείνοι που είναι σκληρόκαρδοι και κακοί. Προσέξτε το αυτό.
"Άχρι καιρού..."
Τι άψογα μωρέ. Αγάμητοι θα είναι κι αυτοί! Τι διάλο;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τότες κάνε σεχ, όχι μπαν.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 15:01
Εννοώ πως η ηδονή του σεξ δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη "ηδονή" πραγματική ή φανταστική.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό δεν σημαίνει πως η πνευματική σου εμπειρία έχει σχέση με το σεξ.Natasha έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 15:05Εντάξει, εμένα η πνευματική μου εμπειρία άλλα μου έμαθε.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 15:01Εννοώ πως η ηδονή του σεξ δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη "ηδονή" πραγματική ή φανταστική.
Τα έχεις μπουρδουκλώσει στον μέγιστο βαθμό.
Το πάρα πολύ καλό σεξ, το υπέροχο σεξ, δεν έχει να κάνει με αγάπες και αισθήματα και πνευματικότητες αλλά με την απόλυτη κατανόηση των προσωπικών μας αναγκών και την κάλυψη τους από το άλλο μισό. Πράγμα που σημαίνει πως χρειάζεται συζήτηση και συνεννόηση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ωραία τα λες. Έτσι είναι γενικά. Μην κοιτάς που το ξεχναμε (ως πλήθος) και εκεί που δεν το καταλαβαίνουμε μας έρχεται η σύγχιση και βάζουμε λάθος προτεραιότητες. Δίνουμε αλλού αξία, μπερδεύουμε τις αξίες, τα ιδανικά.Natasha έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 15:12Το ξέρω βρε. Αλλά η αγαπη ως ενέργεια έχει δοθεί σε ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ανθρώπους, άντρες και γυναίκες με σκοπό να την διαχείριστουν όσο γίνεται καλύτερα. Και φυσικά έχει δοθεί ΚΑΙ σε απιστους και αδιάφορους ΚΑΙ σε πιστους.Χαοτικός έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 14:56Κι εμείς πάντως οι ανέραστοι και χωρίς αξίες υλιστές, μη νομίζεις, αγαπάμε άμα κάτσει.Natasha έγραψε: ↑06 Απρ 2019, 13:35Απευθύνομαι πρώτα προς το κουλούρι Θεσσαλονίκης , που με παρεξήγησε στα ερωτικά θέματα (ίσως επειδή δεν με ξέρει καλά και δεν μπορεί να «διαβάσει» από τα γραφόμενα τον άλλον από μακριά) και κατόπιν σε όλους και όλες εδώ μέσα που δεν γνωρίζουν κάποια βασικά για την θέση του έρωτα και του σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων.
όχι ότι σβήνει το καλό από μέσα μας ή χάνεται ή πεθαίνει. Απλά το γράφουμε γιατί έουμε πειστεί ότι πιο πού μετράει να είμαστε καρανευρωυικοί, αποπροσανατολισμένοι, κουραδόμαγκες, ιν, δληθεν και χίλια δυο.
Με συγχωρείς, αλλά αυτην την διαπίστωση που κάνεις δεν θα την δεχτώ. Την στιγμή μάλιστα που δεν μου έχεις πει ότι έζησες κάτι παρόμοιο τουλάχιστον. Και δεν φαίνεται να έχεις ακουσει, έστω, απο έναν πολύυυυ πιστό σχετικά για τέτοια εμπειρία. Ακόμα, με θιγεις ίσως χωρίς να το καταλαβαίνεις. Λες να μην ξέρω τί μου γινόταν στο σώμα μου το ίδιο όταν είχα φουλ θεία ενέργεια;;;Gherschaagk έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 15:16Αυτό δεν σημαίνει πως η πνευματική σου εμπειρία έχει σχέση με το σεξ.Natasha έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 15:05Εντάξει, εμένα η πνευματική μου εμπειρία άλλα μου έμαθε.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 15:01
Εννοώ πως η ηδονή του σεξ δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη "ηδονή" πραγματική ή φανταστική.
Το πάρα πολύ καλό σεξ, το υπέροχο σεξ, δεν έχει να κάνει με αγάπες και αισθήματα και πνευματικότητες αλλά με την απόλυτη κατανόηση των προσωπικών μας αναγκών και την κάλυψη τους από το άλλο μισό. Πράγμα που σημαίνει πως χρειάζεται συζήτηση και συνεννόηση.
"Άχρι καιρού..."
Και η πνευματική εμεπιρία όπως κι αν την εννοεί η Νατάσα, μάλλον την ίδια λειτουργία κάνει και τις ίδιες προποθέσεις καλύπτει. Η απόλυτη (εντάξει το το θέλες το απόλυτη; Αλλά ένιγουει) κατανοηση των προσωπικών μας αναγκών,Gherschaagk έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 15:16Αυτό δεν σημαίνει πως η πνευματική σου εμπειρία έχει σχέση με το σεξ.Natasha έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 15:05Εντάξει, εμένα η πνευματική μου εμπειρία άλλα μου έμαθε.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 15:01
είναι μια πνευματικότητα.

Με άλλα λόγια, νομίζουμε ότι έχουμε συνεννοηθεί ενώ εννοούμε διαφορετικά πράγματα, με διαφορετικά ποιότητα, υλικό, αναφορές. Χρειαζόμαστε επισημάνσεις για να νιώθουμε ότι εύστοχα ενεργούμε. Επιβεβαιώσεις και αποδείξεις.
Κι αυτά δεν είναι αντικειμενικά. Εμείς πειστήκαμε ότι "όλα εντάξει, προχωράμε".
Ε τις ίδιες επισημάνσεις ζητούν και οι χειστιανοί με όλα αυτά που εννοούν και όλα αυτά στα οποία αναφέρονται.
Κοιμησου αγγελουδι μου ..Gherschaagk έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 15:01Εννοώ πως η ηδονή του σεξ δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη "ηδονή" πραγματική ή φανταστική.Natasha έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 14:58Τί εννοείς; Ότι δεν αληθεύει ότι η προσευχή μπορεί να αυξήσει την ηδονή στο σώμα;Gherschaagk έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 14:51
Το ότι το σεξ είναι διαλογισμός, προσευχή, άσκηση κι άλλα τέτοια παλαβά, ισχύει. Δεν ισχύει το αντίθετο όμως. Σε καμία περίπτωση.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτο σωστο.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 15:16Αυτό δεν σημαίνει πως η πνευματική σου εμπειρία έχει σχέση με το σεξ.Natasha έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 15:05Εντάξει, εμένα η πνευματική μου εμπειρία άλλα μου έμαθε.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 15:01

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όλα μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους. Αρκεί να το θες και να ορίσεις το πως.Gherschaagk έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 15:01Εννοώ πως η ηδονή του σεξ δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη "ηδονή" πραγματική ή φανταστική.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 802 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Σεπ 2023, 20:33
-
- 24 Απαντήσεις
- 538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
26 Σεπ 2024, 14:23
-
-
Νέα δημοσίευση Πως θα ήταν μια σταδιακή εμφάνιση υδρόβιων ανθρώπων.
από έργο_μακέτο » 17 Ιουν 2024, 12:10 » σε Θετικές Επιστήμες - 1 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
17 Ιουν 2024, 12:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ευρωκοινοβούλιο χαρακτηρίζει την παρένθετη μητρότητα ως εμπορία ανθρώπων
από southern » 08 Οκτ 2023, 20:39 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
08 Οκτ 2023, 21:01
-