aLiCat έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 00:14

Μπράβο βρε Υπερκουλ, με κάλυψες πλήρως. Την ίδια περίπου εμπειρία έχω και εγώ και οι απόψεις μας συμφωνούν σε ότι φορά το θέμα.

Ρε Θεούλα βρήκες και γάτα με πνευμονικό;

Μου άρεσε και η άλλη στο πως φαντάζεσαι....
LEONAS έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 12:28
Τα πνευμονία;
Δεν είναι σίγουρο πως θα γαμηθούν. Ας πούμε έκανα σπυρομέτρηση κανα μήνα πριν το κόψω, σε μια πολύ φίνα γιατρίνα. Εκείνη την περίοδο είχα δύσπνοια, που όμως τελικά οφειλόταν σε μεγάλη δόση θυροξίνης(το έπιασε η γάτα

)
Στην αρχή δεν της λέω τίποτα, φυσάω μου λέει σούπερ. Είσαι 32, μου έβγαλε ηλικία 27. Τις λέω πως καπνίζω χυδαία και θέλω να ξανακάνω στο καπάκι, τα ίδια. Με αυτήν συνεννοηθήκαμε. Αντικαπνίστρια μεν, αλλά δεν με υποτίμησε σαν ασθενή,ούτε σαν άνθρωπο. Μου είπε πως επειδή για κάποιο θαυμαστό λόγο,που το βλέπει σε κάποιους, τα πνευμόνια μου είναι ανθεκτικά, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να πάθω καρκίνο από την πίσσα κ.λ.π., αλλά μου τόνισε πως υπάρχει ζημιά, το αντίθετο είμαι σούπερ.
Πήγα και σε 2ο στο καπάκι, γιατί δεν μπορούσα να το χωνεψω. Αυτός υστερικός ήταν, αλλά μου έβγαλε την ίδια αναπνευστική ηλικία

Περιέργα δουλεύει ο εγκέφαλος πάντως. Αν μου έλεγαν πως έχω γαμηθεί εντελώς, χλωμό να το έκοβα. Έτσι το είδα σαν μια ευκαιρία να αφήσω κάτι πίσω μου χωρίς συνέπειες.
Cavaliere έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 17:39
Δείξε χαρακτήρα, μην είσαι Ελληνάρας.
Έχεις μεγάλο κόμπλεξ εσύ. Μια χαρά λαός είναι οι Ελληνες, σχεδόν στα όλα τους. Ακόμα και στο θεμα τσιγάρου, οι ξένοι ξεκάθαρα καπνίζουν περισσότερο πλέον. Εδώ είμαστε γκατσετάκιδες και πρωτοπόροι, στο ηλεκτρονικό και στο iqos έχουμε πάει μαζικά σαν λαός, όταν ο άλλος με την άσπρη κάλτσα στρίβει χορτάρια και σε κοιτά σαν εξωγήινο.
Άσε που δεν το θεωρώ και υποτιμητικό να καπνίζει κανείς. Πρέπει να έχεις και κανένα πάθος στην ζωή, αλλιώς δεν περνά με τίποτα.