Η ΝΔ του Καραμανλή, και μάλιστα με ποσοστό ρεκόρ, δεν κυβέρνησε μετά την επάρατη δικτατορία;hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:34Το ΠΑΣΟΚ είναι αποτέλεσμα της παιδείας της δικτατορίας. Εσύ είσαι αποτέλεσμα της δημοκρατίας.
Κα(η)μένο μυαλό
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Κα(η)μένο μυαλό
- metaxoskolikas
[/quote]brb και tyt έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 18:15αλλά νοσταλγούν μία από τις σκοτεινές, αν όχι την πιο σκοτεινή, περίοδο της χώρας.

- hellegennes
Η ΝΔ του Καραμανλή δεν μπορεί να ήταν αποτέλεσμα της παιδείας της χούντας. Ήταν αμέσως μετά. Αυτός που πήγαινε σχολείο επί χούντας, αργότερα έγινε πασόκος.brb και tyt έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:37Η ΝΔ του Καραμανλή, και μάλιστα με ποσοστό ρεκόρ, δεν κυβέρνησε μετά την επάρατη δικτατορία;hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:34Το ΠΑΣΟΚ είναι αποτέλεσμα της παιδείας της δικτατορίας. Εσύ είσαι αποτέλεσμα της δημοκρατίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- metaxoskolikas
αναμενόμενο
Εγώ πήγα όλο το Δημοτικό και μια τάξη Γυμνασίου (το θλιβερό 73-74) επί χούνταςbrb και tyt έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:44Ή να πήγαινε μία βδομάδα στο δημοτικό σχολείο επί επάρατης δικτατορίας.
Κατηχητικό, μεζούρες για μαλλιά και πολύ παρέλαση
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Πέρασες καλά κατά τα άλλα;Beria έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:41Εγώ πήγα όλο το Δημοτικό και μια τάξη Γυμνασίου (το θλιβερό 73-74) επί χούνταςbrb και tyt έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:44Ή να πήγαινε μία βδομάδα στο δημοτικό σχολείο επί επάρατης δικτατορίας.
- metaxoskolikas
μια χαρά ήταν. πολύ καλύτερα από σήμερα. δίνονταν αρχές στα παιδιά, και προ της χούντας βέβαια ήταν καλά.brb και tyt έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:09Στο φου μπου είχε μία σελίδα για την δεκαετία του '70 και είχε βάλει κάποιος μία φωτογραφία ενός ξύλινου θρανίου. Όλοι έγραφαν σχόλια νοσταλγίας της εποχής. Εγώ έγραψα ότι οι αναμνήσεις έιναι μαύρες λόγω του ξύλου.
Μία γυναίκα έγραψε ότι δεν άκουγε ακόμα επειδή την είχε χτυπήσει στο αυτί ο δάσκαλος και της έσπασε το τύμπανο. Ήταν κι αυτή δασκάλα και είπε ότι έβλεπε τα πιτσιρίκια τους μαθητές και αναρωτιόταν γιατί έδερναν τότε οι δάσκαλοι.
τα ακραία περιστατικά σαν αυτό που περιγράφεις ήταν λίγα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 12 Απρ 2019, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στα 6 έως τα 13 η μόνη περίπτωση να μην περάσεις καλά είναι να ζεις σε πόλεμοbrb και tyt έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:44Πέρασες καλά κατά τα άλλα;Beria έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:41Εγώ πήγα όλο το Δημοτικό και μια τάξη Γυμνασίου (το θλιβερό 73-74) επί χούνταςbrb και tyt έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:44
Ή να πήγαινε μία βδομάδα στο δημοτικό σχολείο επί επάρατης δικτατορίας.
- metaxoskolikas
η εκπαίδευση επί χούντας ήταν πολύ καλή, αυτός που έχτισε το πασοκ ήταν βασικά η αριστεριστικη νοοτροπία που ήταν σφόδρα κατά της χούντας και προσπαθούσε να εισχωρήσει στις τάξεις των νέων (κάτι το οποίο είχε συμβεί ήδη σε ευρώπη και ηπα).hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:54Η εκπαίδευση επί χούντας ήταν τόσο καλή που το αποτέλεσμά της ήταν το ΠΑΣΟΚ.Ju-87 έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:46Εσενα φανταζομαι θα σε ειχαν μαυρισει με την βεργα...brb και tyt έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:44
Ή να πήγαινε μία βδομάδα στο δημοτικό σχολείο επί επάρατης δικτατορίας.
αλλά εντάξει ξέρουμε η καλή εκπαίδευση ήταν αυτή.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ή να πήγες σχολείο επί χούντας.Beria έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:46Στα 6 έως τα 13 η μόνη περίπτωση να μην περάσεις καλά είναι να ζεις σε πόλεμο
Τυχερός. Στην δευτέρα δημοτικού είχαμε μία δασκάλα κάθε Τετάρτη την τελευταία ώρα, μας έκανε χειροτεχνία. Μας ρήμαζε.
Μία μαθήτρια (την Έλενα) της έδωσε διαδοχικά τρία χαστούκια με τα δύο χέρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 12 Απρ 2019, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Ναι, είναι ολοφάνερο ότι αυτοί που πήγαιναν σχολείο επί χούντας απέκτησαν αρχές. Τέλος δεν απέκτησαν, γι' αυτό ξόδευαν τα δανεικά χωρίς τέλος, σε μαλακίες. Η δε παιδεία και οι αρχές που απέκτησε ο Έλληνας επί χούντας είναι διάχυτες από την οδηγική συμπεριφορά της γενιάς του πολυτεχνείου ως κάθε έκφανση της κοινωνικής ζωής. Θέλεις ουρές σε χώρους αναμονής; Θέλεις φορολογική συνείδηση; Θέλεις διάθεση αυτοκριτικής; Δόξα τη χούντα που πρόσφερε τις αρχές με το φτυάρι.metaxoskolikas έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:45μια χαρά ήταν. πολύ καλύτερα από σήμερα. δίνονταν αρχές στα παιδιά, και προ της χούντας βέβαια ήταν καλά.
τα ακραία περιστατικά σαν αυτό που περιγράφεις ήταν λίγα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Κι αυτό παίζεται.Beria έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:46Στα 6 έως τα 13 η μόνη περίπτωση να μην περάσεις καλά είναι να ζεις σε πόλεμο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Εσύ πού τα ξέρεις. Μπορεί να μην ήσουν ούτε ιδέα στον οικογενειακό προγραμματισμό επί χούντας.
Και από ότι βλέπουμε εδώ με τις γραφές σου πολύ καλά έκανε,κάτι θα είχε προβλέψειbrb και tyt έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:49
Τυχερός. Στην δευτέρα δημοτικού είχαμε μία δασκάλα κάθε Τετάρτη την τελευταία ώρα, μας έκανε χειροτεχνία. Μας ρήμαζε.
Μία μαθήτρια (την Έλενα) της έδωσε διαδοχικά τρία χαστούκια με τα δύο χέρια.

Τωρα με ισοπεδωσες και δεν εχω το κουραγιο να σου ανταπαντησω!hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:14Η διαφορά μας είναι ότι το μόνο στο οποίο θα με είχες θα ήταν η μπάλα, αν ασχολείσαι. Γιατί σε οτιδήποτε άλλο δεν παίζει.Ju-87 έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 20:10Το πιστευω αυτο, Χελλη!hellegennes έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 19:53
Δεν στηρίζεται στην παραδοχή σου ετούτη η αλήθεια. Είναι αυταπόδεικτη. Κι ακόμη κι αν η δουλειά μου ήταν όντως να καθαρίζω κουνουπίδια, θα τα καθάριζα καλύτερα από ό,τι θα τα καθάριζες ποτέ εσύ.
Καθενας ειναι αριστος εκει που του αρμοζει.
Λεω να φαω κανα κουνουπιδι. Μηπως σου βρισκεται κανενα ευκαιρο?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk