fixedhellegennes έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 10:34Ο βόρειος μαγνητικός πόλος του Α' Κενταύρου βρίσκεται όντως στον Νότιο Πόλο.
Εχει η Γη οντως το σχημα που νομιζουμε;
Re: Εχει η Γη οντως το σχημα που νομιζουμε;
Πάνος Σκουρλέτης
Η Γη είναι επίπεδη! Πρόλαβα ή το είπαμε; 

In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
- hellegennes
Σαν σύμβαση τον απεικονίζουν στον Βόρειο γεωγραφικό Πόλο. Στην πραγματικότητα είναι στην άλλη πλευρά. Αλλιώς οι πυξίδες θα έδειχναν νότια (αφού ο βόρειος μαγνητικός πόλος της πυξίδας έλκεται από τον νότιο μαγνητικό πόλο της Γης).parafrwn έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 10:37Αυτό το ακούω πρώτη φορά.hellegennes έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 10:34Ο βόρειος μαγνητικός πόλος βρίσκεται όντως στον Νότιο Πόλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οκτάεδρη είναι, αλλά τέλος πάντων.
Πάνος Σκουρλέτης
Αν δεν φέρεις πηγή, δεν σε πιστεύω!

Άμα λέω ότι ο παλιός είναι αλλιώς!
Είναι όντως οκτάεδρο. Μέτρησα τις έδρες. Μ' έπεισες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Γιατί περιπλέκετε τα πράγματα; Κατά σύμβασιν ονόμασαν Βόρειο πόλο την ακίδα της πυξίδας που δείχνει τον μαγνητικό Βορρά. Για να μην μπερδεύεται ο κοσμάκης.hellegennes έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 12:37Σαν σύμβαση τον απεικονίζουν στον Βόρειο γεωγραφικό Πόλο. Στην πραγματικότητα είναι στην άλλη πλευρά. Αλλιώς οι πυξίδες θα έδειχναν νότια (αφού ο βόρειος μαγνητικός πόλος της πυξίδας έλκεται από τον νότιο μαγνητικό πόλο της Γης).parafrwn έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 10:37Αυτό το ακούω πρώτη φορά.hellegennes έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 10:34Ο βόρειος μαγνητικός πόλος βρίσκεται όντως στον Νότιο Πόλο.

Η θέση του βόρειου μαγνητικού πόλου σε σχέση με τον γεωγραφικό.
Μας ενδιαφέρει να μας δείχνει που είναι ο Βορράς και σκασίλα μας οι πολικότητες!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Ναι, ο γεωγραφικός Βορράς μάς ενδιαφέρει. Τι να κάνουμε που ονόμασαν εκείνην την πλευρά του μαγνήτη βόρειο πόλο; Να πούμε ότι δεν είναι; Να πούμε ότι ο βόρειος πόλος του μαγνήτη έλκεται από τον βόρειο μαγνητικό πόλο της Γης ενώ δεν γίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Επαναλαμβάνω: Μας ενδιαφέρει να μας δείχνει που είναι ο Βορράς και σκασίλα μας οι πολικότητες! Νομίζεις ότι ο κάθε αμόρφωτος, που του έδειξαν στον στρατό πως λειτουργεί η πυξίδα, νοιάζεται για τα περί Μαγνητισμού;hellegennes έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 18:29Ναι, ο γεωγραφικός Βορράς μάς ενδιαφέρει. Τι να κάνουμε που ονόμασαν εκείνην την πλευρά του μαγνήτη βόρειο πόλο; Να πούμε ότι δεν είναι; Να πούμε ότι ο βόρειος πόλος του μαγνήτη έλκεται από τον βόρειο μαγνητικό πόλο της Γης ενώ δεν γίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο;
Μην κάνεις την τρίχα τριχιά!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- hellegennes
Μα δεν με νοιάζει τι κάνανε κάποτε οι αμόρφωτοι. Εγώ βάζω μια πληροφορία σε μια συζήτηση που κάνουμε κάποιοι που για κάποια πράγματα έχουμε πέντε γνώσεις παραπάνω. Κι αν κάποιος μάθει κάτι είναι κέρδος, είτε είναι μέλος είτε επισκέπτης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πιο πολύ μπερδεύεις παρά ξεκαθαρίζεις πιστεύω Helle.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Αν θεωρήσουμε ότι η Γη είναι ένας μαγνήτης (όπως οι δικοί μας τεχνητοί) τότε πράγματι ο Βόρειος Πόλος του μαγνήτη Γη θα είναι στο γεωγραφικό νότιο πόλο.hellegennes έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 12:37Σαν σύμβαση τον απεικονίζουν στον Βόρειο γεωγραφικό Πόλο. Στην πραγματικότητα είναι στην άλλη πλευρά. Αλλιώς οι πυξίδες θα έδειχναν νότια (αφού ο βόρειος μαγνητικός πόλος της πυξίδας έλκεται από τον νότιο μαγνητικό πόλο της Γης).parafrwn έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 10:37Αυτό το ακούω πρώτη φορά.hellegennes έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 10:34
Ο βόρειος μαγνητικός πόλος βρίσκεται όντως στον Νότιο Πόλο.
Η σύμβαση είναι το ότι κάθε πόλος τεχνητού μαγνήτη που έλκεται από το Βορρά της Γης ονομάζεται Βόρειος.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Θα μπερδευτείτε περισσότερο όταν θα γίνει αντιστροφή των μαγνητικών πόλων του πλανήτη. 
Έχουν γίνει αντιστροφές και θα ξαναγίνουν.

Έχουν γίνει αντιστροφές και θα ξαναγίνουν.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Καλά τότε δεν θα μπερδευτούμε απλώς ...
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking