Άνετα φαντάζομαι.
Αυτομπάν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Αυτομπάν
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Αυτομπάν δεν είδες;

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 20:18
ήθελα να πάρω αλλά έχω σκοπό από το καλοκαίρι και μετά να κάνω τέτοιες αγορές (βιολογικές /φυσικές)αλόη έχω τζελ αλλά δεν ξέρω αν κάνει.είναι δροσιστικό πιο πολύ.
Να πάρεις βούτυρο καρύδας βιολογικό με 6-7€ από το σούπερ μάρκετ. Είναι πολύ καλό. Όταν ζεσταθεί γίνεται λαδακι. Κοίτα οι άλλοι εδώ

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Θα πάρω κι άλλα παρόμοια από κανα 2 σάιτ αλλά μετά τον Ιούνιο. Θέλω να πάρω και αβοκάντο και Καριτε.
μα δεν μπορούμε σαν κορίτσια να μιλήσουμε για βαζελίνες δηλαδή;;

Παρακαλώ. Με την ησυχία σας, σαν να μην είμαστε εδωκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 20:43Θα πάρω κι άλλα παρόμοια από κανα 2 σάιτ αλλά μετά τον Ιούνιο. Θέλω να πάρω και αβοκάντο και Καριτε.μα δεν μπορούμε σαν κορίτσια να μιλήσουμε για βαζελίνες δηλαδή;;
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Τι να πειςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 20:43Θα πάρω κι άλλα παρόμοια από κανα 2 σάιτ αλλά μετά τον Ιούνιο. Θέλω να πάρω και αβοκάντο και Καριτε.μα δεν μπορούμε σαν κορίτσια να μιλήσουμε για βαζελίνες δηλαδή;;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πέστα, κορίτσι μου, οι άνθρωποι είναι Βαλκάνιοι. Μίλησέ μου ελεύθερα, σε ακούω.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 20:43μα δεν μπορούμε σαν κορίτσια να μιλήσουμε για βαζελίνες δηλαδή;;
Ordem e Progresso.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Βάλτε κάποιος ένα gif ρε είμαι σε κινητόκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 20:43
μα δεν μπορούμε σαν κορίτσια να μιλήσουμε για βαζελίνες δηλαδή;;

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Naida
έβαλα λάδι(baby oil)που μου είπες.
θα το αφήσω κανένα 2ωρο και μετά θα βάλω πάλι βαζελίνη.
μαλάκωσε σε σχέση με προηγουμένως.αν και έφυγε το κόκκινο χρώμα,άρχισε να ξεφλουδίζει.
μαλάκωσε σε σχέση με προηγουμένως.αν και έφυγε το κόκκινο χρώμα,άρχισε να ξεφλουδίζει.
Τι έκανες στο πουλί του ανθρώπου, καλέ;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 21:02Naida
Ordem e Progresso.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Cavaliere έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 21:01Πέστα, κορίτσι μου, οι άνθρωποι είναι Βαλκάνιοι. Μίλησέ μου ελεύθερα, σε ακούω.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 20:43μα δεν μπορούμε σαν κορίτσια να μιλήσουμε για βαζελίνες δηλαδή;;
Όχι το πουλί του,κορώνα στο κεφάλι μου το έχω. Εγώ κοκκίνησα. Στα χείλια,κι έβαλα βαζελίνη αλλά η Δανάη λέει καλύτερα λάδακι. Εβαλα κι απο αυτό τώρα.Cavaliere έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 21:03Τι έκανες στο πουλί του ανθρώπου, καλέ;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 21:02Naida
Ελπίζω να κάνει δουλειά.
Αλλά η βαζελίνη με βοήθησε.