απλά δεν καταλαβαίνεςι τι σε λένε/ Η εκπαίδευση αργά ή γρήγορα θα πάει προς το διαδίκτυο και μαζί και τα πανεπιστήμια. Όπως ακριβώς σήμερα όλοι όσοι θέλουν να μάθουν πχ ψυχιακη σχεδιαση αγοράζουν το βιβλίο του Μόρις Μανό γιατί είναι το καλύτερο έτσι σε Χ χρόνια θα παρακολουθούν τις διαλέξεις του Υ καθηγητή γιατί πολύ απλά έιναι οι καλύτερες. Το πως θα οργανωθεί το διαδικτυακό πανεπιστήμιο δεν ξέρω αλλά εκεί πάει η δουλειά άχετα αν εσύ το αντιλαμβάνεσαι ή όχιΕμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:00Έχετε μπερδέψει τα σεμινάρια, με το ανοιχτό πανεπιστήμιο και το stackoverflow...Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 01:28μερικά στοιχεία ως προς τι ρε άνθρωπε; Όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια παρέχουν κομμάτι από το υλικό οτυς Online, έχουν ήδη αρχήση να δίνονται ακόμα και πτυχία και μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως. Στην Ελλάδα το ΕΚΠΑ ήδη κάνει σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Δεν μιλάμε καν για το πόσα χρήματα παίζονται σε διαδικτυακές πλατφόρμας όπως κουρσέρα, γιουντέμι κτλ. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι σιγά σιγά η εκπαίδευση θα πηγαίνει όλο και περισσότερο προς το διαδίκτυο ε είσαι χαζός
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά μπας και αντιληφθείτε τις βλακείες που γράφετε.
Ποιο είναι το ratio φοιτητών ανά καθηγητή στα κορυφαία πανεπιστήμια;
ΤΕΙ καπούτ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: ΤΕΙ καπούτ
-
Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:35απλά δεν καταλαβαίνεςι τι σε λένε/ Η εκπαίδευση αργά ή γρήγορα θα πάει προς το διαδίκτυο και μαζί και τα πανεπιστήμια. Όπως ακριβώς σήμερα όλοι όσοι θέλουν να μάθουν πχ ψυχιακη σχεδιαση αγοράζουν το βιβλίο του Μόρις Μανό γιατί είναι το καλύτερο έτσι σε Χ χρόνια θα παρακολουθούν τις διαλέξεις του Υ καθηγητή γιατί πολύ απλά έιναι οι καλύτερες. Το πως θα οργανωθεί το διαδικτυακό πανεπιστήμιο δεν ξέρω αλλά εκεί πάει η δουλειά άχετα αν εσύ το αντιλαμβάνεσαι ή όχιΕμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:00Έχετε μπερδέψει τα σεμινάρια, με το ανοιχτό πανεπιστήμιο και το stackoverflow...Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 01:28μερικά στοιχεία ως προς τι ρε άνθρωπε; Όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια παρέχουν κομμάτι από το υλικό οτυς Online, έχουν ήδη αρχήση να δίνονται ακόμα και πτυχία και μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως. Στην Ελλάδα το ΕΚΠΑ ήδη κάνει σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Δεν μιλάμε καν για το πόσα χρήματα παίζονται σε διαδικτυακές πλατφόρμας όπως κουρσέρα, γιουντέμι κτλ. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι σιγά σιγά η εκπαίδευση θα πηγαίνει όλο και περισσότερο προς το διαδίκτυο ε είσαι χαζός

Παρακολούθησε αυτό το βίντεο για το τι λένε, πως πρέπει να γίνεται το μάθημα στα πανεπιστήμια.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:35απλά δεν καταλαβαίνεςι τι σε λένε/ Η εκπαίδευση αργά ή γρήγορα θα πάει προς το διαδίκτυο και μαζί και τα πανεπιστήμια. Όπως ακριβώς σήμερα όλοι όσοι θέλουν να μάθουν πχ ψυχιακη σχεδιαση αγοράζουν το βιβλίο του Μόρις Μανό γιατί είναι το καλύτερο έτσι σε Χ χρόνια θα παρακολουθούν τις διαλέξεις του Υ καθηγητή γιατί πολύ απλά έιναι οι καλύτερες. Το πως θα οργανωθεί το διαδικτυακό πανεπιστήμιο δεν ξέρω αλλά εκεί πάει η δουλειά άχετα αν εσύ το αντιλαμβάνεσαι ή όχιΕμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:00Έχετε μπερδέψει τα σεμινάρια, με το ανοιχτό πανεπιστήμιο και το stackoverflow...Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 01:28μερικά στοιχεία ως προς τι ρε άνθρωπε; Όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια παρέχουν κομμάτι από το υλικό οτυς Online, έχουν ήδη αρχήση να δίνονται ακόμα και πτυχία και μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως. Στην Ελλάδα το ΕΚΠΑ ήδη κάνει σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Δεν μιλάμε καν για το πόσα χρήματα παίζονται σε διαδικτυακές πλατφόρμας όπως κουρσέρα, γιουντέμι κτλ. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι σιγά σιγά η εκπαίδευση θα πηγαίνει όλο και περισσότερο προς το διαδίκτυο ε είσαι χαζός
Ακόμη και η κλασική παράδοση σε ένα αμφιθέατρο θεωρείται ξεπερασμένη, παράγει παπαγάλους.
Μικρές ομάδες με τον καθηγητή να αλληλεπιδρά με τους φοιτητές είναι το μέλλον της εκπαίδευσης για τους καλούς επιστήμονες.
Για την σαβούρα θα είναι η απλή διδασκαλία μέσα από υπολογιστές.
-
το πως είναι το βέλτιστο και το πως θα είναι για τους πολλούς είναι εντελώς άλλα πράγματα. Υπάρχει λόγος που θα συνεχίσεις να πληρώνεις 50000ε για να σπουδάσει στο Μπέρκλει ενώ στο ντεμέκ πανεπιστήμιο Καστοριάς θα σε παρακαλάνε να πας
όχι αυτό ξεκαθάρισε απ τις καρέκλες που πήραν όλοι/ες
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
Γιατί; Δεν θα εμπιστευόσουν το χτίσιμο του σπιτιού σου σε κάποιον που πήρε πτυχίο από το youtube;Μηχανικός έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 00:51Παρακολούθησε αυτό το βίντεο για το τι λένε, πως πρέπει να γίνεται το μάθημα στα πανεπιστήμια.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:35απλά δεν καταλαβαίνεςι τι σε λένε/ Η εκπαίδευση αργά ή γρήγορα θα πάει προς το διαδίκτυο και μαζί και τα πανεπιστήμια. Όπως ακριβώς σήμερα όλοι όσοι θέλουν να μάθουν πχ ψυχιακη σχεδιαση αγοράζουν το βιβλίο του Μόρις Μανό γιατί είναι το καλύτερο έτσι σε Χ χρόνια θα παρακολουθούν τις διαλέξεις του Υ καθηγητή γιατί πολύ απλά έιναι οι καλύτερες. Το πως θα οργανωθεί το διαδικτυακό πανεπιστήμιο δεν ξέρω αλλά εκεί πάει η δουλειά άχετα αν εσύ το αντιλαμβάνεσαι ή όχιΕμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:00
Έχετε μπερδέψει τα σεμινάρια, με το ανοιχτό πανεπιστήμιο και το stackoverflow...
Ακόμη και η κλασική παράδοση σε ένα αμφιθέατρο θεωρείται ξεπερασμένη, παράγει παπαγάλους.
Μικρές ομάδες με τον καθηγητή να αλληλεπιδρά με τους φοιτητές είναι το μέλλον της εκπαίδευσης για τους καλούς επιστήμονες.
Ή να σε εγχειρίσει κάποιος που διάβασε ιατρική από την Wikipedia;
Στον τομεα που σπουδασα εγω πρεπει να ξαναμαθαινω απο την αρχη καθε λιγα χρονια τις νεες τεχνολογιες. Πιστευεις οτι ειναι εφικτο να εχω εφ ορου ζωης εναν καθηγητη να μου κανει φροντιστηριο; ή μηπως οτι ειναι πολυτιμη δεξιοτητα η ικανοτητα για μαθηση χωρις να μου κρατανε το χερι;Μηχανικός έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 00:51Παρακολούθησε αυτό το βίντεο για το τι λένε, πως πρέπει να γίνεται το μάθημα στα πανεπιστήμια.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:35απλά δεν καταλαβαίνεςι τι σε λένε/ Η εκπαίδευση αργά ή γρήγορα θα πάει προς το διαδίκτυο και μαζί και τα πανεπιστήμια. Όπως ακριβώς σήμερα όλοι όσοι θέλουν να μάθουν πχ ψυχιακη σχεδιαση αγοράζουν το βιβλίο του Μόρις Μανό γιατί είναι το καλύτερο έτσι σε Χ χρόνια θα παρακολουθούν τις διαλέξεις του Υ καθηγητή γιατί πολύ απλά έιναι οι καλύτερες. Το πως θα οργανωθεί το διαδικτυακό πανεπιστήμιο δεν ξέρω αλλά εκεί πάει η δουλειά άχετα αν εσύ το αντιλαμβάνεσαι ή όχιΕμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:00
Έχετε μπερδέψει τα σεμινάρια, με το ανοιχτό πανεπιστήμιο και το stackoverflow...
-
Αγαπητέ μου, στο Πανεπιστήμιο μπορεί να μη σε μάθανε ούτε μία από τις τεχνολογίες που τελικά χρησιμοποιείς. Σε μάθανε όμως να διάβαζεις, να μαθαίνεις γρήγορα και κάτω από πίεση αλλά το σημαντικότερο είναι ότι σε μάθανε τον τρόπο να μαθαίνεις νέα πράγματα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 07:58Στον τομεα που σπουδασα εγω πρεπει να ξαναμαθαινω απο την αρχη καθε λιγα χρονια τις νεες τεχνολογιες. Πιστευεις οτι ειναι εφικτο να εχω εφ ορου ζωης εναν καθηγητη να μου κανει φροντιστηριο; ή μηπως οτι ειναι πολυτιμη δεξιοτητα η ικανοτητα για μαθηση χωρις να μου κρατανε το χερι;
Αν θέλεις να καταλάβεις καλύτερα ότι γράφεις βλακείες, σκέψου τον εαυτό σου τότε να προσπαθεί να μάθει νέες τεχνολογίες χωρίς να γνωρίζει την άλφαβήτα (της πληροφορικής υποθέτω)...
Δεν καταλαβαινεις τι γραφω ή μαλλον δεν τα γραφω εγω κατανοητα. Με συγχωρεις.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 12:10Αγαπητέ μου, στο Πανεπιστήμιο μπορεί να μη σε μάθανε ούτε μία από τις τεχνολογίες που τελικά χρησιμοποιείς. Σε μάθανε όμως να διάβαζεις, να μαθαίνεις γρήγορα και κάτω από πίεση αλλά το σημαντικότερο είναι ότι σε μάθανε τον τρόπο να μαθαίνεις νέα πράγματα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 07:58Στον τομεα που σπουδασα εγω πρεπει να ξαναμαθαινω απο την αρχη καθε λιγα χρονια τις νεες τεχνολογιες. Πιστευεις οτι ειναι εφικτο να εχω εφ ορου ζωης εναν καθηγητη να μου κανει φροντιστηριο; ή μηπως οτι ειναι πολυτιμη δεξιοτητα η ικανοτητα για μαθηση χωρις να μου κρατανε το χερι;
Αν θέλεις να καταλάβεις καλύτερα ότι γράφεις βλακείες, σκέψου τον εαυτό σου τότε να προσπαθεί να μάθει νέες τεχνολογίες χωρίς να γνωρίζει την άλφαβήτα (της πληροφορικής υποθέτω)...
Όλοι λένε για τον ηλίθιο Γαβρόγλου και το νομοσχέδιο τραγωδία που έχει φτιάξει χωρίς να ρωτήσει κανέναν.
Ότι χειρότερο έχει παρουσιάσει υπουργός παιδείας μεταπολεμικά.
Πραγματικός ζαίος.
Ότι χειρότερο έχει παρουσιάσει υπουργός παιδείας μεταπολεμικά.
Πραγματικός ζαίος.
- Υδράργυρος
Ποιοι είνια αυτοί οι όλοι; Ξέρεις υπάρχει αυτή η πελατειακή αγκύλωση με τα εργασιακά δικαιώματα και τις σφραγίδες. Άμα ρωτήσεις τη συνταχνία των μηχανικών ναι δε θα τους αρέσει
Ποιούς μηχανικούς βρε, για το τι λένε οι πανεπιστημιακοί λέω και όσοι ασχολούνται με την παιδεία.Υδράργυρος έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 11:56Ποιοι είνια αυτοί οι όλοι; Ξέρεις υπάρχει αυτή η πελατειακή αγκύλωση με τα εργασιακά δικαιώματα και τις σφραγίδες. Άμα ρωτήσεις τη συνταχνία των μηχανικών ναι δε θα τους αρέσει
Άλλη μία καταστροφή που κάνει ο Σύριζα.
Για να θυμούνται όλοι τι σημαίνει αριστερά του διαλόγου και της δημοκρατίας.

Για να πανε σε διαλογο οι πανεπιστημιακοι θα πρεπει να εχουν διαφορετικη αποψη.Οι διαλογοι της συναινεσης και της υποταγης ειδαμε που μας οδηγησαν.Μηχανικός έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 12:04Ποιούς μηχανικούς βρε, για το τι λένε οι πανεπιστημιακοί λέω και όσοι ασχολούνται με την παιδεία.Υδράργυρος έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 11:56Ποιοι είνια αυτοί οι όλοι; Ξέρεις υπάρχει αυτή η πελατειακή αγκύλωση με τα εργασιακά δικαιώματα και τις σφραγίδες. Άμα ρωτήσεις τη συνταχνία των μηχανικών ναι δε θα τους αρέσει
Άλλη μία καταστροφή που κάνει ο Σύριζα.
Για να θυμούνται όλοι τι σημαίνει αριστερά του διαλόγου και της δημοκρατίας.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 336 Απαντήσεις
- 12064 Προβολές
-