Τόσο μνημόνιο, πια;
Κα(η)μένο μυαλό
Re: Κα(η)μένο μυαλό
Ρε, μ' έβγαλε Κώλντρον ο αρουραίος, και τώρα το λένε όλοι.

Δε βάζω εγώ πασόκο στο στόμα μου.
Α, γω νόμιζα πως τον λιγουρευόσουν να τον φας σουβλιστό. Λέω, πάει, φτώχεια, αντί για αρνί το Πάσχα ο κοσμάκης θα σουβλίζει άλλα πράγματα.
Ordem e Progresso.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εσυ να τα βλεπεις που φαγωθηκες οτι κυκλοφορει κασερι

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
- OrderAndChaos
Χατζηδάκης για βασανιστήρια. Τους τρομοκράτες βασάνιζαν. Τα ξερονήσια ήταν τουριστικά θέρετρα. 
Εντάξει, ο τύπος έχει βαλθεί όχι απλά να ξεπλύνει την 7ετία αλλά και να την αποθεώσει. Το μεγαλύτερο μέρος του λαού σαφώς και ένιωθε καταπιεσμένο και συχνά την πλήρωναν και αθωοι. Μη λέμε μαλακίες. Οταν έπεσε η χούντα δεν θυμάμαι κανέναν να ζητούσε Παπαδόπουλο. Ακόμα και η ΕΠΕΝ είχε φάει φόλα στις εκλογές.

Εντάξει, ο τύπος έχει βαλθεί όχι απλά να ξεπλύνει την 7ετία αλλά και να την αποθεώσει. Το μεγαλύτερο μέρος του λαού σαφώς και ένιωθε καταπιεσμένο και συχνά την πλήρωναν και αθωοι. Μη λέμε μαλακίες. Οταν έπεσε η χούντα δεν θυμάμαι κανέναν να ζητούσε Παπαδόπουλο. Ακόμα και η ΕΠΕΝ είχε φάει φόλα στις εκλογές.
Μα σε παρακαλώ. Θα προτιμούσα να φάω το καπέλο μου σαν τον Ρομπάξ, παρά να βάλω πασόκο στο στόμα μου.
Να δείς που τώρα όπου να 'ναι, θα πεταχτεί και θα πεί καμιά εξυπνάδα αηδιαστικής σεξουαλικής φύσεως.
- Highlander
- hellegennes
«Κόλντρον» προφέρεται. Υπάρχουν αμερικάνικες προφορές που ανοίγουν πολύ το όμικρον, αλλά με αυτήν την λογική οι κάλτσες προφέρονται «σαξ».Kauldron έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 15:21Γκρρρρρ... για πήγαινε στο US:
https://dictionary.cambridge.org/pronun ... h/cauldron
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μα άκουσε το US. Καθαρά ακούγεται πιο πολύ ως "α", άντε "αου". Αλλά το βρωμερό ποντίκι το κάνει επίτηδες, και έβαλε το ωμέγα, για ν' ακούγεται σαν "κώλος". Όλο εκεί είναι το μυαλό του.hellegennes έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 02:28«Κόλντρον» προφέρεται. Υπάρχουν αμερικάνικες προφορές που ανοίγουν πολύ το όμικρον, αλλά με αυτήν την λογική οι κάλτσες προφέρονται «σαξ».Kauldron έγραψε: ↑13 Απρ 2019, 15:21Γκρρρρρ... για πήγαινε στο US:
https://dictionary.cambridge.org/pronun ... h/cauldron
- hellegennes
Ναι, ρε χελώνε, σού λέω ότι οι Αμερικάνοι το προφέρουν λίγο πιο ανοιχτά. Αλλά είναι καθαρό [ο].
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk