Πάπας Φραγκίσκος στηρίζει Τσίπρα για Νόμπελ
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Πάπας Φραγκίσκος στηρίζει Τσίπρα για Νόμπελ
Ο επικεφαλής της μεγαλύτερης Χριστιανικής Εκκλησίας, ο πάπας Φραγκίσκος στηρίζει τον Τσίπρα για το Νόμπελ Ειρήνης
Σε μια φράση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η οποία «αξίζει το Βραβείο Νόμπελ», αναφέρθηκε ο πάπας Φραγκίσκος. Ο αρχηγός της καθολικής εκκλησίας ξεχώρισε τον Έλληνα πρωθυπουργό μεταξύ των ευρωπαίων ηγετών, επιστρέφοντας την Κυριακή στη Ρώμη από το Ραμπάτ του Μαρόκου.
«Μίλησα κάποτε σ' έναν πολιτικό, έναν άνθρωπο τον οποίο σέβομαι και θα πω το όνομά του: Αλέξης Τσίπρας. Και μιλώντας γι' αυτό (σ.σ.: για τους μετανάστες) και για τις συμφωνίες να μην τους επιτραπεί η είσοδος, μου εξήγησε τις δυσκολίες, όμως στο τέλος μου μίλησε από καρδιάς και είπε αυτή τη φράση: 'Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πιο σημαντικά από τις συμφωνίες'. Η φράση αυτή αξίζει το Βραβείο Νόμπελ», φέρεται να δήλωσε ο Ποντίφικας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων του Βατικανού, CAN.
Σε μια φράση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η οποία «αξίζει το Βραβείο Νόμπελ», αναφέρθηκε ο πάπας Φραγκίσκος. Ο αρχηγός της καθολικής εκκλησίας ξεχώρισε τον Έλληνα πρωθυπουργό μεταξύ των ευρωπαίων ηγετών, επιστρέφοντας την Κυριακή στη Ρώμη από το Ραμπάτ του Μαρόκου.
«Μίλησα κάποτε σ' έναν πολιτικό, έναν άνθρωπο τον οποίο σέβομαι και θα πω το όνομά του: Αλέξης Τσίπρας. Και μιλώντας γι' αυτό (σ.σ.: για τους μετανάστες) και για τις συμφωνίες να μην τους επιτραπεί η είσοδος, μου εξήγησε τις δυσκολίες, όμως στο τέλος μου μίλησε από καρδιάς και είπε αυτή τη φράση: 'Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πιο σημαντικά από τις συμφωνίες'. Η φράση αυτή αξίζει το Βραβείο Νόμπελ», φέρεται να δήλωσε ο Ποντίφικας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων του Βατικανού, CAN.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Re: Πάπας Φραγκίσκος στηρίζει Τσίπρα για Νόμπελ
Να τους παρει στο Βατικανό τους λαθρους.
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
- wooded glade
Δεν είπε για τις Πρέσπες βέβαια, αλλά ο παψ είναι γνωστό ότι το παίζει αριστερός. Αν τα κομμουνισταριά στη Νότιο Αμερική καταργήσουν την καθολική εκκλησία, πάει χάθηκε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Τι τραβάς κι εσύ βρε αναρχοαυτόνομε σκίουρε.μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 09:18Ο επικεφαλής της μεγαλύτερης Χριστιανικής Εκκλησίας, ο πάπας Φραγκίσκος στηρίζει τον Τσίπρα για το Νόμπελ
Εκτός από καπιταλιστικό μιμίδιο μέχρι και παπαδοπαίδι έγινες για τον Τσίπρα.

Κουράγιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Από πότε σε ενδιαφέρει τι λένε οι παπάδες;
Ο Αμβρόσιος τι λεει;
Ο Αμβρόσιος τι λεει;
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Τι άσχετα είναι αυτά που γράφεις. Ακριβώς για τις Πρέσπες υποτίθεται ότι θα προτείνοταν ο Ποκοπίκος για Νόμπελ Ειρήνης.wooded glade έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 12:37Δεν είπε για τις Πρέσπες βέβαια, αλλά ο παψ είναι γνωστό ότι το παίζει αριστερός. Αν τα κομμουνισταριά στη Νότιο Αμερική καταργήσουν την καθολική εκκλησία, πάει χάθηκε.
Όσο για την κίνηση του Πάπα Ρώμης, είδες εσύ καναν Ορθόδοξο Μεγαλοσχήμονα να φιλάει τα πόδια του συζητητή του τώρα τελευταία? Αν ναι πέστον μας και εμάς να τον ξέρουμε.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
- wooded glade
Δεν την ξέρω τη σώουμπιζ του Vatican.DIOMEDESGR έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 12:40Τι άσχετα είναι αυτά που γράφεις. Ακριβώς για τις Πρέσπες υποτίθεται ότι θα προτείνοταν ο Ποκοπίκος για Νόμπελ Ειρήνης.wooded glade έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 12:37Δεν είπε για τις Πρέσπες βέβαια, αλλά ο παψ είναι γνωστό ότι το παίζει αριστερός. Αν τα κομμουνισταριά στη Νότιο Αμερική καταργήσουν την καθολική εκκλησία, πάει χάθηκε.
Όσο για την κίνηση του Πάπα Ρώμης, είδες εσύ καναν Ορθόδοξο Μεγαλοσχήμονα να φιλάει τα πόδια του συζητητή του τώρα τελευταία? Αν ναι πέστον μας και εμάς να τον ξέρουμε.
Ο παλιός παψ τότε με την απόπειρα για την ένωση των εκκλησιών επί Βυζαντίου ακόμα έκανε το αντίθετο και είπε στον δικό μας αυτοκράτορα αν δεν μου φιλήσεις τα πόδια δεν έχει βοήθεια. Έτσι οι δικοί μας προσβλήθηκαν και απεχώρησαν.
Ο νέος παψ δεν κάνει τέτοια.
Αλλά στη δήλωση που μας παρατίθεται λέει για "ανθρώπινα δικαιώματα", όχι για Πρέσπες.
Πάντως έχει να κάνει με μία ήπειρο που λατρεύει τον Τσε Γκουεβάρα και -μέχρι πρότινος- τον Τσάβες. Αν του κάνουν εθνικοποίηση εκεί πέρα, κλάφτα Χαράλαμπε. Μάλιστα όλα τα διαμάντια και τα χρυσάφια εκεί τα έχουν, δεν τα έχουν στις Ενωμένες Πολιτείες που είναι οι προτεστάντες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
οι παγκόσμιοι εξουσιαστές στηρίζουν με δηλώσεις τον εγχώριο εξουσιαστή και ο φερόμενος ως αντιεξουσιαστής πανηγυρίζει
σουρεαλισμός, Ελλάδα 2019
σουρεαλισμός, Ελλάδα 2019
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- hellegennes
Μα το σκιούρι είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Νομίζει ότι είναι αριστερός και ελεύθερος, αλλά θα φιλούσε και παπά στα πόδια, όπως έκανε ο Τσίπρας, αν τον συνέφερε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 12:39Τι τραβάς κι εσύ βρε αναρχοαυτόνομε σκίουρε.μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 09:18Ο επικεφαλής της μεγαλύτερης Χριστιανικής Εκκλησίας, ο πάπας Φραγκίσκος στηρίζει τον Τσίπρα για το Νόμπελ
Κουράγιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν ειμαι υπερ του Τσιπρα, ποσο μαλλον υπερ του παπα. Η επιχειρηματολογια μου ειναι πως αν επιθυμουμε αστικη δημοκρατια ως κοινωνια, ο Τσιπρας ειναι αντικειμενικα η καλυτερη επιλογη. Δεν το λεω αυτο για να υπερασπιστω τον Τσιπρα, αλλα για να σας πεισω να μην εχουμε αστικη δημοκρατια. Το αντιθετο, οτι ο Τσιπρας δεν ειναι καλος ΠΘ, απλως διαιωνιζει την ανακύκλωση της κοινωνικης υποταγης στον πολυχρωμο πολιτικο θιασο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 12:39Τι τραβάς κι εσύ βρε αναρχοαυτόνομε σκίουρε.μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 09:18Ο επικεφαλής της μεγαλύτερης Χριστιανικής Εκκλησίας, ο πάπας Φραγκίσκος στηρίζει τον Τσίπρα για το Νόμπελ
Κουράγιο.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
με το Βιντέλα ήταν αυτός ρε. Το παρελθόν του κάνει τον Θανάση Λενή να μοιάζει ουρσουλίνα. Γι' αυτό το παίζει τώρα ουμανίστ, για να ξεχαστούν τα παληά.wooded glade έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 12:37Δεν είπε για τις Πρέσπες βέβαια, αλλά ο παψ είναι γνωστό ότι το παίζει αριστερός. Αν τα κομμουνισταριά στη Νότιο Αμερική καταργήσουν την καθολική εκκλησία, πάει χάθηκε.
Το Βατικανό στήριζε τον Μουσολίνι και τον Χίτλερ.
Χιλιάδες ΝΑΖΙ φυγαδεύτηκαν μέσω του Βατικανού στην Νότιο Αμερική.
Σήμερα στηρίζει τον Τσίπρα και ο Μαξ χαίρεται.
Ίσως γιατί πιστεύει πως το Βατικανό θα φυγαδεύσει και τους συριζαίους.
Χιλιάδες ΝΑΖΙ φυγαδεύτηκαν μέσω του Βατικανού στην Νότιο Αμερική.
Σήμερα στηρίζει τον Τσίπρα και ο Μαξ χαίρεται.
Ίσως γιατί πιστεύει πως το Βατικανό θα φυγαδεύσει και τους συριζαίους.
Κρίμα που τσακώθηκε ο τσίπρας με το βαρουφάκη το 15. Θα χαμε και νόμπελ ειρήνης και νόμπελ οικονομίας φέτος.
Και ο Δανέζης Νόμπελ Φυσικής. Η μπορεί και ο Βαρώτσος
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
26 Μαρ 2025, 07:37
-
- 216 Απαντήσεις
- 5549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Μάιος 2025, 14:17
-
-
Νέα δημοσίευση Πάπας Φραγκίσκος: Η Καθολική Εκκλησία θα μπορούσε να ευλογήσει ομόφυλα ζευγάρια
από Ίακχος » 04 Οκτ 2023, 09:45 » σε Θρησκειολογία - 73 Απαντήσεις
- 2951 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
11 Νοέμ 2023, 17:47
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Hector Buas
06 Ιουν 2023, 21:40