Πάπας Φραγκίσκος στηρίζει Τσίπρα για Νόμπελ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Πάπας Φραγκίσκος στηρίζει Τσίπρα για Νόμπελ
Χρειάζεται άλλη απόδειξη ότι ο πόκο είναι ο αντίχριστος;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Eθνικοκοινωνιστης
ψεκασμοςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 15:15Χρειάζεται άλλη απόδειξη ότι ο πόκο είναι ο αντίχριστος;

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Nομπελ Λογοτεχνίας θα είναι έγκλημα να πάρει οποιοσδήποτε άλλος πλην του Τηλέμαχου Χυτήρη:
http://ta-eis-eafton.blogspot.com/2005/ ... st_10.html
Διαφωνώ!Jolly Roger έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 15:23Nομπελ Λογοτεχνίας θα είναι έγκλημα να πάρει οποιοσδήποτε άλλος πλην του Τηλέμαχου Χυτήρη:
«Δεν είναι ότι κόβω τα στήθη μου / για να συναντηθώ / μαζί του / είναι ότι εκείνος ξεριζώνει το αιδοίο του / και γίνεται ένα μαζί μου / σε παραλληλία αφής»
https://www.protothema.gr/politics/arti ... kelia-tis/
Μπορεί να το μοιραστεί με τον Κιμ και τον Τραμπ.

-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Με έπεισες. Έστω, να το πάρουν από κοινού. Α λα Κίσινγκερ-Λε Ντουκ Θο.Μπακάλης έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 15:25Διαφωνώ!Jolly Roger έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 15:23Nομπελ Λογοτεχνίας θα είναι έγκλημα να πάρει οποιοσδήποτε άλλος πλην του Τηλέμαχου Χυτήρη:
«Δεν είναι ότι κόβω τα στήθη μου / για να συναντηθώ / μαζί του / είναι ότι εκείνος ξεριζώνει το αιδοίο του / και γίνεται ένα μαζί μου / σε παραλληλία αφής»
https://www.protothema.gr/politics/arti ... kelia-tis/
- Golden Age
Τί περιμένεις απο τον πρώην χωρ'φύλακα του Βιντέλα;μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 09:18Ο επικεφαλής της μεγαλύτερης Χριστιανικής Εκκλησίας, ο πάπας Φραγκίσκος στηρίζει τον Τσίπρα για το Νόμπελ Ειρήνης
Σε μια φράση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η οποία «αξίζει το Βραβείο Νόμπελ», αναφέρθηκε ο πάπας Φραγκίσκος. Ο αρχηγός της καθολικής εκκλησίας ξεχώρισε τον Έλληνα πρωθυπουργό μεταξύ των ευρωπαίων ηγετών, επιστρέφοντας την Κυριακή στη Ρώμη από το Ραμπάτ του Μαρόκου.
«Μίλησα κάποτε σ' έναν πολιτικό, έναν άνθρωπο τον οποίο σέβομαι και θα πω το όνομά του: Αλέξης Τσίπρας. Και μιλώντας γι' αυτό (σ.σ.: για τους μετανάστες) και για τις συμφωνίες να μην τους επιτραπεί η είσοδος, μου εξήγησε τις δυσκολίες, όμως στο τέλος μου μίλησε από καρδιάς και είπε αυτή τη φράση: 'Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πιο σημαντικά από τις συμφωνίες'. Η φράση αυτή αξίζει το Βραβείο Νόμπελ», φέρεται να δήλωσε ο Ποντίφικας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων του Βατικανού, CAN.
Εαν δεν τηρήσει κατα γράμμα τις εντολές που του δίνει ο Σόρος, φοβάται μην αποκαλύψουν στον κοσμάκη τί έκανε σε αντικαθεστωτικούς όταν υπηρετούσε το καθεστώς.
- wooded glade
Δεν αποκλείεται αυτό.Jolly Roger έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 14:39με το Βιντέλα ήταν αυτός ρε. Το παρελθόν του κάνει τον Θανάση Λενή να μοιάζει ουρσουλίνα. Γι' αυτό το παίζει τώρα ουμανίστ, για να ξεχαστούν τα παληά.wooded glade έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 12:37Δεν είπε για τις Πρέσπες βέβαια, αλλά ο παψ είναι γνωστό ότι το παίζει αριστερός. Αν τα κομμουνισταριά στη Νότιο Αμερική καταργήσουν την καθολική εκκλησία, πάει χάθηκε.
Και ο Τατσόπουλος ήταν με τον Τσίπρα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αφου ξέρεις εσυ οτι δεν ηταν αντικαθεστωτικος, μάλλον δεν είναι μυστικό.Golden Age έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 15:28Τί περιμένεις απο τον πρώην χωρ'φύλακα του Βιντέλα;μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 09:18Ο επικεφαλής της μεγαλύτερης Χριστιανικής Εκκλησίας, ο πάπας Φραγκίσκος στηρίζει τον Τσίπρα για το Νόμπελ Ειρήνης
Σε μια φράση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η οποία «αξίζει το Βραβείο Νόμπελ», αναφέρθηκε ο πάπας Φραγκίσκος. Ο αρχηγός της καθολικής εκκλησίας ξεχώρισε τον Έλληνα πρωθυπουργό μεταξύ των ευρωπαίων ηγετών, επιστρέφοντας την Κυριακή στη Ρώμη από το Ραμπάτ του Μαρόκου.
«Μίλησα κάποτε σ' έναν πολιτικό, έναν άνθρωπο τον οποίο σέβομαι και θα πω το όνομά του: Αλέξης Τσίπρας. Και μιλώντας γι' αυτό (σ.σ.: για τους μετανάστες) και για τις συμφωνίες να μην τους επιτραπεί η είσοδος, μου εξήγησε τις δυσκολίες, όμως στο τέλος μου μίλησε από καρδιάς και είπε αυτή τη φράση: 'Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πιο σημαντικά από τις συμφωνίες'. Η φράση αυτή αξίζει το Βραβείο Νόμπελ», φέρεται να δήλωσε ο Ποντίφικας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων του Βατικανού, CAN.
Εαν δεν τηρήσει κατα γράμμα τις εντολές που του δίνει ο Σόρος, φοβάται μην αποκαλύψουν στον κοσμάκη τί έκανε σε αντικαθεστωτικούς όταν υπηρετούσε το καθεστώς.

Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Μου μεταφέρθηκε από ένα πουλάκι ότι τσίπρα στηρίζει επίσης ο γέρων μπαμπης ο φλου.
- hellegennes
Δεν είμαι φασίστας, αλλά...μίστερ μαξ έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 14:37Δεν ειμαι υπερ του Τσιπρα, ποσο μαλλον υπερ του παπα. Η επιχειρηματολογια μου ειναι πως αν επιθυμουμε αστικη δημοκρατια ως κοινωνια, ο Τσιπρας ειναι αντικειμενικα η καλυτερη επιλογη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Και η επόμενη μου πρόταση: Δεν το λεω αυτο για να υπερασπιστω τον Τσιπρα, αλλα για να σας πεισω να μην εχουμε αστικη δημοκρατια.hellegennes έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 00:12Δεν είμαι φασίστας, αλλά...μίστερ μαξ έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 14:37Δεν ειμαι υπερ του Τσιπρα, ποσο μαλλον υπερ του παπα. Η επιχειρηματολογια μου ειναι πως αν επιθυμουμε αστικη δημοκρατια ως κοινωνια, ο Τσιπρας ειναι αντικειμενικα η καλυτερη επιλογη.
Επέστρεψε πίσω στα λάχανα και σφουγγάρισε και το πάτωμα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
- hellegennes
Μα, ναι, είσαι πολύ πειστικός. 

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
26 Μαρ 2025, 07:37
-
- 216 Απαντήσεις
- 5549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Μάιος 2025, 14:17
-
-
Νέα δημοσίευση Πάπας Φραγκίσκος: Η Καθολική Εκκλησία θα μπορούσε να ευλογήσει ομόφυλα ζευγάρια
από Ίακχος » 04 Οκτ 2023, 09:45 » σε Θρησκειολογία - 73 Απαντήσεις
- 2951 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
11 Νοέμ 2023, 17:47
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Hector Buas
06 Ιουν 2023, 21:40