Πως το έκανες τελικά;Ίφιδα έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 19:38Δε τον πρόλαβα τον Άγι στις 12 είχε μπει στην κατσαρόλα, μοσχοβόλησε ο τόπος κι εγινε λουκούμι. Στους άλλους άρεσε, καλο ήταν αλλά μου φανηκε βαρυ και αφηνε.μια μολυβιλα-σιδεριλα στο τέλος και θα φταίει αυτό, που δε το στράγγιξα όσο έπρεπε.
Εντάξει, φάγαμε μπλάντυ αγριογουρουνοσήμερα και σβήσαμε με.αίμα του ταύρου.
SOS αγριογούρουνο
Re: SOS αγριογούρουνο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
να αυτα τα μυστικά δεν λένε οι οδηγοί μαγειρικης. οτι πρεπει να στραγγιξει το αιμα του.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Ζηλεψα. Έχω καιρό να φάω.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
εχουμε εναν μπαρμπα hunter που πηγαινει ορεινη ναυπακτια και μας στελνει καθε χριστουγεννα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Είναι το λεγόμενο σίτεμα που κάνουν και στ' αρνάκια το Πάσχα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
υποτιθεται οτι οταν σφαγει το ζωο, το κρεμας αναποδα α φυγει το αιμα.
αλλα ισως επειδη το γουρουνι παει απο σκαγια να θελει και μασαζ που λεει ο Αγις
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
Που το βρήκες εσύ το αγριογούρουνο; Η εποχή κυνηγιού έχει παρέλθει. Φταίω εγώ να στείλω κανένα μήνυμα σε καμιά φιλοζωική και να τρέχεις μετά;
Εδώ στην Μεσσηνία εκτρέφουν κάποιοι αγριογούρουνα χωρίς να είναι φραγμένος ο χώρος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 21:44Που το βρήκες εσύ το αγριογούρουνο; Η εποχή κυνηγιού έχει παρέλθει. Φταίω εγώ να στείλω κανένα μήνυμα σε καμιά φιλοζωική και να τρέχεις μετά;
Σε άλλα μέρη τα έχω δει σε φραγμένο χτήμα.
-
Και που τα σφάζουν; Κάτω από την ελιά; Άστα αυτά. Αν δεν δω χαρτί από σφαγείο σε 24 ώρες έχει φύγει καταγγελία στο σύλλογο για την προστασία του ήμερου Αγριογούρουνου.Μηχανικός έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 21:46Εδώ στην Μεσσηνία εκτρέφουν κάποιοι αγριογούρουνα χωρίς να είναι φραγμένος ο χώρος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 21:44Που το βρήκες εσύ το αγριογούρουνο; Η εποχή κυνηγιού έχει παρέλθει. Φταίω εγώ να στείλω κανένα μήνυμα σε καμιά φιλοζωική και να τρέχεις μετά;
Σε άλλα μέρη τα έχω δει σε φραγμένο χτήμα.
Εμπεδοκλή σε φοβήθηκε το μάτι μου
Κι αν είναι χαλαλ τι θα κανεις;
Κι αν είναι χαλαλ τι θα κανεις;
Βαλανε και πινακίδες στο περιφερειακό. Προσοχή αγριογούρουναΕμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 21:44Που το βρήκες εσύ το αγριογούρουνο; Η εποχή κυνηγιού έχει παρέλθει. Φταίω εγώ να στείλω κανένα μήνυμα σε καμιά φιλοζωική και να τρέχεις μετά;
Λεω τι γινεται εδώ πέρα;;
Τι θα γίνει με τα αγριογούρουνα στη Θεσσαλονίκη;
Read more at: http://parallaximag.gr/epikairotita/ell ... essaloniki
Σε φάση υλοποίησης βρίσκονται τα μέτρα που εξήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, για την αντιμετώπιση της παρουσίας των αγριόχοιρων σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Όπως ανέφερε η δασάρχης Θεσσαλονίκης Ελένη Αγγελίδου στη σημερινή συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ήδη έχει τελειώσει η επισκευή και κατασκευή της συρμάτινης περίφραξης του περιαστικού δάσους στα όρια με το Πανόραμα, από όπου εντοπίστηκε ότι τα αγριογούρουνα μπαίνουν στον οικισμό. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται συνεργασία του δασαρχείου με την Εγνατία Οδό, ώστε να προχωρήσει η μελέτη και στη συνέχεια, η κατασκευή της περίφραξης της περιφερειακής οδού, στα όρια με το περιαστικό δάσος.
Επίσης, για την ενημέρωση των πολιτών, εστάλη φυλλάδιο σε όλους τους Δήμους της περιοχής της Θεσσαλονίκης, με συγκεκριμένες οδηγίες που πρέπει να δώσουν προς τους δημότες τους. Ζητήθηκε μάλιστα από τις τοπικές αυτοδιοικήσεις, να ενημερώσουν το δασαρχείο για τα αποτελέσματα της ενημέρωσης του κόσμου, ώστε να διαπιστωθεί αν θα υπάρχουν και πάλι περιστατικά εμφάνισης των αγριογούρουνων στις περιοχές των Πεύκων, του Πανοράματος και του Φιλύρου. Επίσης, περίπολα του δασαρχείου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Τμήμα Άγριας Πανίδας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έκαναν συγκεκριμένες διαδρομές, σε συγκεκριμένες ώρες, στο περιαστικό δάσος, ώστε να εντοπιστούν περιστατικά εμφάνισης αγριογούρουνων.
Όλες αυτές οι καταγραφές θα δοθούν στο πανεπιστήμιο και θα γίνει προ μελέτη για να διαπιστωθεί ποιος είναι ο αριθμός των αγριογούρουνων. Πάντως, η κ. Αγγελίδου εκτίμησε, ότι θα είναι μικρός ο αριθμός των ζώων που εμφανίστηκαν στα Πεύκα και στο Πανόραμα, διατηρώντας πάντως τις επιφυλάξεις της. Το θέμα της εμφάνισης αγριογούρουνων στο Νομό Θεσσαλονίκης, έθεσαν και μέλη εθελοντικών ομάδων. Επισήμαναν, μάλιστα, ότι τα αγριογούρουνα έφτασαν την περασμένη εβδομάδα μέχρι την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και στην περιοχή του φράχτη του αεροδρομίου και ανέφεραν ότι αν χιονίσει στο Πανόραμα, την Πυλαία και τον Χορτιάτη, θα κατέβουν στην Περαία, ακόμη και στην Καλαμαριά για να αναζητήσουν τροφή.
Υπογράμμισαν, άλλωστε, την ανάγκη, να μην ταίζει ο κόσμος τα αγριογούρουνα. Στις ανακοινώσεις του κ. Φάμελλου για το θέμα παρέπεμψαν η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης, Χρήστος Μαμαρίκας. «Ο υπουργός είχε πει πριν από δύο εβδομάδες ότι το θέμα είναι ελεγχόμενο, αλλά φοβάμαι ότι θα μας πουν κάλαντα τα αγριογούρουνα στην Αριστοτέλους, έτσι και πέσει χιόνι λίγο στα ορεινά. Περιμένουμε αυτό που είπε, ότι δηλαδή θα δοθεί τελική λύση στο πρόβλημα. Είμαστε σε αναμονή» πρόσθεσε η κ. Πατουλίδου
Βγήκα το πρωί με την ομίχλη και το τόξο, κακή μέρα για αγριογούρουνο σκέφτηκα, αλλά κάτι μού λεγε να πάω...περπάτησα σα γατί πάνω στα βουνά, ξάφνου βρέθηκε μπροστά μου. Τσιρίξαμε κι δύο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 21:44Που το βρήκες εσύ το αγριογούρουνο; Η εποχή κυνηγιού έχει παρέλθει. Φταίω εγώ να στείλω κανένα μήνυμα σε καμιά φιλοζωική και να τρέχεις μετά;
-
No offence αλλά αν έγινε έτσι δεν σε τιμά και πολύ. Γύρευε τι θα είδε το αγριογούρουνο για να πεθάνει από καρδιά...Ίφιδα έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 22:04Βγήκα το πρωί με την ομίχλη και το τόξο, κακή μέρα για αγριογούρουνο σκέφτηκα, αλλά κάτι μού λεγε να πάω...περπάτησα σα γατί πάνω στα βουνά, ξάφνου βρέθηκε μπροστά μου. Τσιρίξαμε κι δύο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 21:44Που το βρήκες εσύ το αγριογούρουνο; Η εποχή κυνηγιού έχει παρέλθει. Φταίω εγώ να στείλω κανένα μήνυμα σε καμιά φιλοζωική και να τρέχεις μετά;

Έτσι, αφού δεν είμαι σίγουρη αν τρόμαξα απ το αγριογούρουνο ή απ την αντανάκλασή μου στο μάτι του. Ήρθαμε πολύ κοντά. 'Οταν είδα το ξεψύχισμα στα μάτια του, έκλαψα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 500 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Japetus
24 Ιουν 2023, 17:09