Το ξέρω ότι το ξέρεις ότι είναι άδικος κόπος που λένε αυτό που δεν ξέρεις είναι το γιατί.
Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Το παρεξηγημένο σεξ στην ζωή των πιστών ανθρώπων
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θα περιμενω να το ξανασυζητησουμε.Natasha έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 01:07Υποσχομαι να το ψαξω λίγο και να σου απαντήσω εν καιρώ. Είναι δυσκολα ζητήματα αυτά.Ορέστης 35 έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 01:01ρε συ δε στεκει αυτο. Αφου εχει αποδειχτει οτι το σωμα μας παραγει ορμονες που καθοριζουν την ερωτικη επιθυμια.Natasha έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 00:59
Αυτό απο την μεριά μου θέλει να το ψάξω.
Το δικό μου το συμπέρασμα όμως αν θες είναι η σκέψη ότι ΜΌΝΟ το σώμα, ώς άψυχο πράγμα, είναι απο τον Διάολο, αλλά οι δυνάμεις που του δίνουν ζωή, οι ορμές δηλ και τα ένστικτα είναι του Θεού. Διαφορετικά θα ήμασταν ολότελα δαιμονισμένοι και δεν θα είχαμε καθόλου ελπίδα σωτηρίας αλλά και φυσιολογικής ζωής.
Κριμα που η εκκλησια δεν συμβαδιζει με τους καιρους και εχουμε φαινομενα mgtow κλπ.
Το σεχ θεραπεύει πάσα νόσο και πάσα τέσπα είναι γνωστά αυτά, ξέρεις ποια λένε ότι είναι η καλύτερη θεραπεία ε.
.
.
Η σύγχρονη εκκλησία, ιδιαίτερα η επισημη έχει χάσει την μπάλα που λένε...Ορέστης 35 έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 01:10Θα περιμενω να το ξανασυζητησουμε.Natasha έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 01:07Υποσχομαι να το ψαξω λίγο και να σου απαντήσω εν καιρώ. Είναι δυσκολα ζητήματα αυτά.Ορέστης 35 έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 01:01ρε συ δε στεκει αυτο. Αφου εχει αποδειχτει οτι το σωμα μας παραγει ορμονες που καθοριζουν την ερωτικη επιθυμια.
Κριμα που η εκκλησια δεν συμβαδιζει με τους καιρους και εχουμε φαινομενα mgtow κλπ.
"Άχρι καιρού..."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν ξέρω τίποτα. Αργεί το got και νύσταξα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κι όμως υπήρχε, το πάλαι ποτέ, μια τέτοια χριστιανική αίρεση.Ορέστης 35 έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 09:50Παντως εγω περσι τετοια εποχη, εμπνευσμενος απο τις χοτ εμφανισεις των γυναικων στην Ανασταση και μην μπορωντας να αγνοησω την χρονικη συμπτωση της εορτης με την εαρινη αναγεννηση της φυσης, ανοιξα ενα θρεντ ρωτωντας αν ο χριστιανισμος θα μπορουσε καποτε να μετεξελιχθει σε θρησκεια που αποδεχεται και ευλογει το ελευθερο σεξ στην κοινοτητα των πιστων.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Για πες, ποιά ηταν;aLiCat έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 01:16Κι όμως υπήρχε, το πάλαι ποτέ, μια τέτοια χριστιανική αίρεση.Ορέστης 35 έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 09:50Παντως εγω περσι τετοια εποχη, εμπνευσμενος απο τις χοτ εμφανισεις των γυναικων στην Ανασταση και μην μπορωντας να αγνοησω την χρονικη συμπτωση της εορτης με την εαρινη αναγεννηση της φυσης, ανοιξα ενα θρεντ ρωτωντας αν ο χριστιανισμος θα μπορουσε καποτε να μετεξελιχθει σε θρησκεια που αποδεχεται και ευλογει το ελευθερο σεξ στην κοινοτητα των πιστων.
"Άχρι καιρού..."
Οι Νικολαιτες;aLiCat έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 01:16Κι όμως υπήρχε, το πάλαι ποτέ, μια τέτοια χριστιανική αίρεση.Ορέστης 35 έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 09:50Παντως εγω περσι τετοια εποχη, εμπνευσμενος απο τις χοτ εμφανισεις των γυναικων στην Ανασταση και μην μπορωντας να αγνοησω την χρονικη συμπτωση της εορτης με την εαρινη αναγεννηση της φυσης, ανοιξα ενα θρεντ ρωτωντας αν ο χριστιανισμος θα μπορουσε καποτε να μετεξελιχθει σε θρησκεια που αποδεχεται και ευλογει το ελευθερο σεξ στην κοινοτητα των πιστων.
Είχα διαβάσει το σχετικό βιβλίο πριν χρόνια και μου διαφεύγει το όνομα, γιατί την ανέφερε ανάμεσα σε πολλές άλλες αιρέσεις. Ωστόσο, αν θυμάμαι καλά, αφορούσε τους πρώτους χριστιανούς και ήταν επηρεασμένη από την Πλατωνική φιλοσοφία.Natasha έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 01:17Για πες, ποιά ηταν;aLiCat έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 01:16Κι όμως υπήρχε, το πάλαι ποτέ, μια τέτοια χριστιανική αίρεση.Ορέστης 35 έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 09:50Παντως εγω περσι τετοια εποχη, εμπνευσμενος απο τις χοτ εμφανισεις των γυναικων στην Ανασταση και μην μπορωντας να αγνοησω την χρονικη συμπτωση της εορτης με την εαρινη αναγεννηση της φυσης, ανοιξα ενα θρεντ ρωτωντας αν ο χριστιανισμος θα μπορουσε καποτε να μετεξελιχθει σε θρησκεια που αποδεχεται και ευλογει το ελευθερο σεξ στην κοινοτητα των πιστων.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Πολύ πιθανό (διαβασμένο παιδί σε βρίσκωΟρέστης 35 έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 01:20Οι Νικολαιτες;aLiCat έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 01:16Κι όμως υπήρχε, το πάλαι ποτέ, μια τέτοια χριστιανική αίρεση.Ορέστης 35 έγραψε: ↑14 Απρ 2019, 09:50Παντως εγω περσι τετοια εποχη, εμπνευσμενος απο τις χοτ εμφανισεις των γυναικων στην Ανασταση και μην μπορωντας να αγνοησω την χρονικη συμπτωση της εορτης με την εαρινη αναγεννηση της φυσης, ανοιξα ενα θρεντ ρωτωντας αν ο χριστιανισμος θα μπορουσε καποτε να μετεξελιχθει σε θρησκεια που αποδεχεται και ευλογει το ελευθερο σεξ στην κοινοτητα των πιστων.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Σώπα ρε συ και ευλογουσαν τον ελευθερο έρωτα;
"Άχρι καιρού..."
Ωπ, γκοτ ε, πετάγομαι λίγο.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 01:13Δεν ξέρω τίποτα. Αργεί το got και νύσταξα.
.
.
Φιάχτε μια δικιά σας ρε, μην είστε ρόιδα, αχ εγώ του τα λεγα του Λοξίας αλλά, ωχ ποιος τον ακούει τώρα..
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γμτ δεν αντέχω.
Πεινάω κιόλας και θέλω και μασαζάκι στα πατουσάκια.
Πεινάω κιόλας και θέλω και μασαζάκι στα πατουσάκια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ο Διομηδης τους ανεφερε προσφατα.
Για εμενα ο παραδεισος συμβολιζει τον φυσικο τροπο ζωης του ανθρωπου, πριν μπορεσει ο ιδιος να κατασκευασει δικες του κοινωνιες με επινοημενους κανονες. Οι δικες μας κατασκευες ερχονται σε αντιθεση με τα αρχεγονη φυση μας, μεχρι να αλλαξουμε τη φυση μας (dna engineering) ή να ανακαλυψουμε μια μορφη κοινωνιας που ταυτοχρονα θα ειναι σε απολυτη αρμονια με τη φυση μας αλλα και θα μας εξασφαλιζει την ευμαρεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 802 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Σεπ 2023, 20:33
-
- 24 Απαντήσεις
- 538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
26 Σεπ 2024, 14:23
-
-
Νέα δημοσίευση Πως θα ήταν μια σταδιακή εμφάνιση υδρόβιων ανθρώπων.
από έργο_μακέτο » 17 Ιουν 2024, 12:10 » σε Θετικές Επιστήμες - 1 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
17 Ιουν 2024, 12:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ευρωκοινοβούλιο χαρακτηρίζει την παρένθετη μητρότητα ως εμπορία ανθρώπων
από southern » 08 Οκτ 2023, 20:39 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
08 Οκτ 2023, 21:01
-